Pitaj me
- zwarte paard
Re: Pitaj me
ne volim ulete, volim postepeno upoznavanje i lagani preplitanje.
kakvi su tvoji uleti koji je najbolji?
kakvi su tvoji uleti koji je najbolji?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
ako ih i imam kompletno sam nesvjesna.
naravno, ne dešava se rijetko da sam misunderstood:))
molim te reci kako preživjeti dooolgočasne božićno-novogodišnje domjenake...
naravno, ne dešava se rijetko da sam misunderstood:))
molim te reci kako preživjeti dooolgočasne božićno-novogodišnje domjenake...
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
backspace
ufuraj se u mood. a ni putovanje na mjesec dana u toplije krajeve nije loša opcija.
situacija: upoznaš curu, simpatična ti je, sviđa ti se, izašle ste na par dejtova, na zadnjem ti je rekla da ima HIV, nastavljaš li taj odnos u romantično-sexualno-ljubavnom smjeru i zašto?
situacija: upoznaš curu, simpatična ti je, sviđa ti se, izašle ste na par dejtova, na zadnjem ti je rekla da ima HIV, nastavljaš li taj odnos u romantično-sexualno-ljubavnom smjeru i zašto?
- Vox Feminae
A kaj da ti velim. Na prvu, ne, ne mogu rec da me ne bi stiltalo. Na drugu, zena mi se jako svidja, sjela mi je, ne mogu prestati razmisljati o njoj, kopka me sve to... Tak da bih mozda i nastavila. Iskreno, nemam pojma.
Imam jednog poznanika koji normalno zivi, ima decka, posao...nije da se ne moze s tim zivjet. Jedino nikad nisam bila u poziciji da ih malo propitam oko toga, kako se chekiraju, paze, i tsl. Suzivot je moguc, uz odredjene odluke.
Kak bi ti reagirala?
Imam jednog poznanika koji normalno zivi, ima decka, posao...nije da se ne moze s tim zivjet. Jedino nikad nisam bila u poziciji da ih malo propitam oko toga, kako se chekiraju, paze, i tsl. Suzivot je moguc, uz odredjene odluke.
Kak bi ti reagirala?
The eyes, chico, they never lie.
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
rekla bih joj cao zdravo...ne jer ima HIV, vec jer nije bila iskrena od starta,vec je cekala tih par dejtova....
jel rekla da je HIV pozitivna nakon sexa ili pre?
jel rekla da je HIV pozitivna nakon sexa ili pre?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
- Vox Feminae
Pretpostavljam da prije seksa - nekako mi pitanje o nastavljanju s njom nakon presucivanja zdrav.statusa i, opcenito, laganja, nije temelj za nastavljanje iceg, a kamoli upustanja u vezu. 
Zasto da kaze na prvom dejtu?
Mislis li da je u suprotnom to zavaravanje? Mislim, da se razumijemo, to jeste bitno, esencijalno... No, s druge, mozda zena ceka par dejtova da vidi da li se joj uopce ta xyz osoba svidja...
Zasto da kaze na prvom dejtu?
Mislis li da je u suprotnom to zavaravanje? Mislim, da se razumijemo, to jeste bitno, esencijalno... No, s druge, mozda zena ceka par dejtova da vidi da li se joj uopce ta xyz osoba svidja...
The eyes, chico, they never lie.
Mislim da ako u prvih par dejtova nismo ulazile u neko rizicno ponasanje, nije bila duzna reci mi odmah u prvoj recenici. Zar bi trazila od svakog prijatelja da te upozori prije nego sto zapocnete druzenje? Kad je vidjela da stvari postaju dovoljno ozbiljne, i kad smo se krenule otvarati jedna drugoj, rekla je. Meni je to skroz ok
Sto obicno pijes/jedes ujutro?
Sto obicno pijes/jedes ujutro?
Desert je visnjica 
-
backspace
Ma prije sexa naravno, nakon sexa stvarno ne bi imalo smisla
Da, nije to nekako info za prvi dejt, ali kad skuzis da ima kemije onda treba reci, pa je to otprilike 3,4 dejt, ok, nekad mozda i prvi
Ja iskreno isto nisam sigurna kako bih na to reagirala.
A kako bi reagirala da ti kaze da boluje od neke druge kronicne bolesti? Ima li recimo razlike je li zarazna il nije, sto biva kriterij? Tipa, znam pricu u kojoj zena nakon 10 godina veze/braka saznaje da joj muz boluje od shizofrenije. Imaju i dijete. Jesu li ljudi moralno i kojekako obavezni govoriti takve stvari ljudima s kojima planiraju uci u ozbiljniju vezu?
Jedem nekad zob i kozje mlijeko i suho voce, neka socno mokro voce, nekad spek, nekad jaja... A pijem caj ili vodu najcesce.
Da, nije to nekako info za prvi dejt, ali kad skuzis da ima kemije onda treba reci, pa je to otprilike 3,4 dejt, ok, nekad mozda i prvi
Ja iskreno isto nisam sigurna kako bih na to reagirala.
A kako bi reagirala da ti kaze da boluje od neke druge kronicne bolesti? Ima li recimo razlike je li zarazna il nije, sto biva kriterij? Tipa, znam pricu u kojoj zena nakon 10 godina veze/braka saznaje da joj muz boluje od shizofrenije. Imaju i dijete. Jesu li ljudi moralno i kojekako obavezni govoriti takve stvari ljudima s kojima planiraju uci u ozbiljniju vezu?
Jedem nekad zob i kozje mlijeko i suho voce, neka socno mokro voce, nekad spek, nekad jaja... A pijem caj ili vodu najcesce.
Za početak, moralno je reći te stvari na početku. Ne možda prvi dejt, al ak boluješ od nečeg, posebno ozbiljnijeg, treba reći. Za slučaj da mi je netko dugo skrivao tako nešto, posebno neko psihičko oboljenje ili neku zaraznu bolest, bio bi deal breaker. Što se tiče ovog da netko boluje od nečeg i fer je s informacijama prema drugoj strani na samom početku, ako se radi o nekom meni iznimnom možda bih prešla preko toga, no ako je to nekakav potencijalni odnos, možda bih se povukla odmah u startu. Ovisi i o kojoj bolesti se radi; s hiv-om je danas mogu živjeti, no s šizofrenijom?
Eh..ozbiljno za jutro
Jel pametna ideja prestati čitati vijesti po portalima obzirom na stravičnost istih u zadnje vrijeme (i tu ne mislim na politiku)?
Eh..ozbiljno za jutro
Jel pametna ideja prestati čitati vijesti po portalima obzirom na stravičnost istih u zadnje vrijeme (i tu ne mislim na politiku)?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Zavisi kako djeluje na tebe. Moguce je da te izrazita negativnost previse spusta, u kojem slucaju moze biti dobra ideja pokusati se kloniti toga, ako je moguce.
Da ides na mjesec dana u ameriku (juznu ili sjevernu), koju zemlju bi odabrala?
Da ides na mjesec dana u ameriku (juznu ili sjevernu), koju zemlju bi odabrala?
Desert je visnjica 
- zwarte paard
- zwarte paard
ne bih mogla na odmor, ali u posjetu bih voljela otici, vidjeti malo ljude, popricati sa njima. indije mi nije za odmor koliko za usvajanje novog 
mislis li da cin davanja silnih para koje uplacujemo za zdravstveno/ penziono....la la la ima smisla?
mislis li da cin davanja silnih para koje uplacujemo za zdravstveno/ penziono....la la la ima smisla?
- inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
S obzirom da svako malo netko malo zagrabi u te fondove jer, eto fali para za ne znam sta sve ne, onda bas i nema smisla. Skupljamo te novce, ali ih stalno netko uzima.
Treba li obrazovanje biti besplatno?
Treba li obrazovanje biti besplatno?
... 
- zwarte paard
Da, s tim da se kasnije nakon zaposljenja jedan dio primanja odvaja za skolovanje mladjih narastaja. sistem nordijskih zemalja
do kada cemo biti u tranziciji? sto mislis?
do kada cemo biti u tranziciji? sto mislis?
- inani
Vjecno.
Tranzicija je stanje uma ovih prostora.
Koliko su politicari politicari zbog sebe, a koliko zbog drugih?
Koliko su politicari politicari zbog sebe, a koliko zbog drugih?
... 
- WinteRR
- Kontakt:
Na Balkanu def. zbog sebe i racuna na Kipru i Kajmanskim ostrvima. U normalnim zemljama (kojih je sve manje), uglavnom politike i drzave radi (ili ja pak zivim u zabludi).
Jel imas ti neko pitanje?
Jel imas ti neko pitanje?
- WinteRR
- Kontakt:
kako ti se cine te veze (medju gej populacijom) od 30 i kusur godina razlike ?
haha, kul
htjela bih vidjeti kako se razvijao taj flert 
OT - čine mi se u redu, ako nije dijete u pitanju
tko misliš da je hrabriji od njih dvije vezano za ulazak u taj odnos?
OT - čine mi se u redu, ako nije dijete u pitanju
tko misliš da je hrabriji od njih dvije vezano za ulazak u taj odnos?
Desert je visnjica 
i evo malo ljepše slike: http://www.people.com/article/holland-t ... son-dating
Desert je visnjica 
- WinteRR
- Kontakt:
Mislim da su obe budale, zeljne medijske paznje (nije da su im karijere Bog zna sta)
mozes li sebe da zamislis u takvoj nekoj vezi (tipa dejtas majku)?
mozes li sebe da zamislis u takvoj nekoj vezi (tipa dejtas majku)?
-
backspace
ovako staru majku teško
ali ženu od 50tak godina, da je dobro održana, čak i da..
Napomena: odgovor iznad bi mogao biti malo pod utjecajem dužeg perioda masturbacije.. možda.
u kojoj ulozi bi se ti lakše zamislila, ove mlađe ili starije?
Napomena: odgovor iznad bi mogao biti malo pod utjecajem dužeg perioda masturbacije.. možda.
u kojoj ulozi bi se ti lakše zamislila, ove mlađe ili starije?
- WinteRR
- Kontakt:
Ne mogu uopste da se zamislim u tim ulogama
kad se gubi volja za dejtanjem?
kad se gubi volja za dejtanjem?
Pa uvijek je dobro biti solo (ak je situacija takva da nisam zaljubljena
), i ak nemam nekih neriješenih emotivnih repova. Nemam izraženu potrebu biti stalno s nekim..
Koje je nadulje razdoblje koliko si bila solo između dvije veze?
Koje je nadulje razdoblje koliko si bila solo između dvije veze?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
Oko godinu dana.
Jel misliš da je ovo vrijeme Božića baš onako više nice za biti s nekim u vezi u odnosu na druge dijelove godine?
Jel misliš da je ovo vrijeme Božića baš onako više nice za biti s nekim u vezi u odnosu na druge dijelove godine?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
Noooup...ovisi u kom dijelu svijeta doduse
a kod nas...cim imas praznike budes s osobom s kojom si u vezi ili obilazis svoje, bliske, putujes. drustvena konstrukcija...ne nasjedati
sta mislis da li ce za bozic teroristi dignuti u zrak neku simbolicki bitnu ustanovu in Europe?
sta mislis da li ce za bozic teroristi dignuti u zrak neku simbolicki bitnu ustanovu in Europe?
- Moloko
Ne znam koju točno ustanovu bi mogli ali nekako mi se čini da "ciljaju" na Italiju kao državu.
Jesi već kupila poklone ili čekaš zadnji čas?
Jesi već kupila poklone ili čekaš zadnji čas?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."