Pitaj me
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Pitaj me
Posao mi je nepredvidiv, ali nekako se uvijek sve izbalansira pa uglavnom nije. Imam vremena za puno toga sto zelim.
Tebi?
Tebi?
ex invalid_user
Nije 
Stvaraš li lako ovisnost, bilo da su u pitanju serije koje pratiš, hrana koju voliš, ljudi, poroci..?
Stvaraš li lako ovisnost, bilo da su u pitanju serije koje pratiš, hrana koju voliš, ljudi, poroci..?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- tratinčica
- Spol/rod: žensko
Imam neku svoju rutinu koju cesto ponavljam, ali ne bih tekla da je to ovisnost budući da mogu bez toga i lako to promijenim..
Jel voliš dokumentarce, koji ti je najdraži?
Jel voliš dokumentarce, koji ti je najdraži?
Volim, al nisam neš jako dugo gledala. Obično pogledam one povijesne ili o prirodi. Mislim da je zadnji bio od National Geographica o povijesti/nastajanju Zemlje.
Voliš kad je osoba i na samom početku odnosa dosta transaprentna oko svojih osjećaja (ne na previše clingy način, al daje ti do znanja da joj se sviđaš, ne okoliša) ili ipak preferiraš malo tajanstvenosti i 'hard to get' stava?
Voliš kad je osoba i na samom početku odnosa dosta transaprentna oko svojih osjećaja (ne na previše clingy način, al daje ti do znanja da joj se sviđaš, ne okoliša) ili ipak preferiraš malo tajanstvenosti i 'hard to get' stava?
Hansel
Hansel
Ne volim neke igre na razini osnovne škole. Hard to get? More likely gtfo.
Volim kad su ljudi otvoreni oko osjećaja tako da se zna na čemu smo.
Jesi li ikad doživjela neki ispad druge strane koji te natjerao da pobjegneš glavom bez obzira?
Jesi li ikad doživjela neki ispad druge strane koji te natjerao da pobjegneš glavom bez obzira?
Well, doživjela sam ispad zbog kojeg sam privremeno prekinula kontakte, al sam naknadno prešla preko cijele stvari, stoga je valjda odgovor ne. Doduše, sad mi je pala na um i jedna stvar zbog koje sam prekinula prijateljstvo s curom s faksa, al to nije bila jedna izdvojena stvar već više ''kap koja je prelila čašu''.
U kojim situacijama je prevara razumljiva?
U kojim situacijama je prevara razumljiva?
Hansel
Hansel
Ako je seks loš ili nepostojeći, a ostalo sve fukncionira.
Ne znam, da imam stabilnu vezu (brak) iza sebe, djecu i sad da me muž/žena prevare jer sam ja bila sebična krava koja je zanemarivala drugu stranu, oprostila bih (to bi mi valjda bilo zadnje upozorenje da nešto debelo ne štima). Sama pala, sama se ubila.
Bi li ti mogla oprostiti prevaru?
Bi li ti mogla oprostiti prevaru?
- tratinčica
Tesko je reci, ali mislim da takav odnos ne bih mogla nastaviti. Osim ako bude Full pijana ili nesto, to bih uz malo zvoncanja mogla oprostiti, ostalo ne. Na lijepi nacin bih otišla. 
Najveći turnoff na curi?
Najveći turnoff na curi?
To da me pijana prevari i ja joj oprostim
I još stotinjak stvari koje sam zaboravila nakon kaj sam pročitala ovo tvoje
Raspolažeš novcima od firme?
I još stotinjak stvari koje sam zaboravila nakon kaj sam pročitala ovo tvoje
Raspolažeš novcima od firme?
- tratinčica
^ako osoba nije bila uracunljuva, a sve ostalo je ok ne vidim zasto ne bih mogla preci preko svoga ega..
Ne raspolažem..
Cime se baviš?
Ne raspolažem..
Cime se baviš?
- zwarte paard
da, po potrebi...
da li ti se moze ostaviti novac na povjerenje ili ne?
bavim se poplavljenima
doslovno
da li ti se moze ostaviti novac na povjerenje ili ne?
bavim se poplavljenima
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
To se ne zove neuračunljivost nego manjak samokontrole.
Također big turn off
Trenutno tjeranjem partnera da isplati svoje zaposlenike.
Koliko ti je najviše kasnila plaća?
*može, ako nisu moji
Također big turn off
Trenutno tjeranjem partnera da isplati svoje zaposlenike.
Koliko ti je najviše kasnila plaća?
*može, ako nisu moji
Fizički - truli zubi i ružne cipele.
Psihički - lista je dugačka.
Seljačija, zadrtost, smije se na viceve o Muji i Hasi, gleda kviz koji vodi Drele i zabavno joj je, nepismena, ne uživa u filmovima, knjigama i muzici, emocionalni kripl, ne cijeni ljude, kreacionist ili scijentolog, lijena i neambiciozna, ne voli putovanja, škrta, neobrazovana, vjeruje u različite teorije zavjere, ne pije antibiotik do kraja, apatična, uvijek loše raspoložena...
Ima toga još.
Al ste brze.
Nikoliko. Plaća mi uvijek dolazi na vrijeme.
Je li bitnije biti snalažljiv ili blagoglagoljiv?
Psihički - lista je dugačka.
Al ste brze.
Nikoliko. Plaća mi uvijek dolazi na vrijeme.
Je li bitnije biti snalažljiv ili blagoglagoljiv?
Snalažljiv. Bar meni.
Jel te roditelji tjeraju da se pojavljuješ na ručkovima koji su uvijek u isto vrijeme i nema odstupanja ni da je smak svijeta?
Ili su normalni
Jel te roditelji tjeraju da se pojavljuješ na ručkovima koji su uvijek u isto vrijeme i nema odstupanja ni da je smak svijeta?
Ili su normalni
- zwarte paard
http://vukajlija.com/blagoglagoljiv
isla sam googlati sta znaci blagoglagoljiv...i to mi izbaci djikansku stranicu...
jedan definitivno!
da li bi usvojila dijete nekada?
isla sam googlati sta znaci blagoglagoljiv...i to mi izbaci djikansku stranicu...
jedan definitivno!
da li bi usvojila dijete nekada?
- zwarte paard
Little N je napisao/la:Snalažljiv. Bar meni.
Ili su normalni
izvini..nisam vidjela.
na rucak se ne kasni a ako kazes da ces doci a ne dodjes ili kasnis, pa se sve ohladi...jesus...rat! otprilike. ali ok mi je...i ja sma takva
da li ti imas slicno ponasanje vezano za tu temu?
Da. Ako kuham ručak i ako sam se potrudila da ti osjetni pupoljci dožive orgazam ima da si za stolom dok je sve toplo. 
Kod nas se tv gasio za vrijeme ručka. Božesačuvaj.
Živcira li te kašnjenje?
Kod nas se tv gasio za vrijeme ručka. Božesačuvaj.
Živcira li te kašnjenje?
Ne kasnim inače, al se zna dogodit da imam dogovor, a oni siiiilno žele da jedemo svi skupa, pa se ručak hladi i stoji dok se ja ne pojavim.
Što se tiče djece i posvajanja, generalno bi..al kad idem analizirat što i kako, onda znam da za to ovdje ne postoji mogućnost. Ja bi skroz malu bebu, zdravu itd, a toga na žalost nema. Ne kažem na žalost zbog sebe, nego zbog djece koja vjerojatno neće nikad dočekat usvojenje jer ne spadaju u kriterije koje većina roditelja želi (u ovom slučaju i ja)
Recikliraš papir?
*iznimno
Što se tiče djece i posvajanja, generalno bi..al kad idem analizirat što i kako, onda znam da za to ovdje ne postoji mogućnost. Ja bi skroz malu bebu, zdravu itd, a toga na žalost nema. Ne kažem na žalost zbog sebe, nego zbog djece koja vjerojatno neće nikad dočekat usvojenje jer ne spadaju u kriterije koje većina roditelja želi (u ovom slučaju i ja)
Recikliraš papir?
*iznimno
Recikliram. Čak i sortiram svo smeće. Što me sjeti da doma imam tetrapaka za omanju mljekaru. 
Ako piješ tursku kavu, gdje bacaš fundać?
Ako piješ tursku kavu, gdje bacaš fundać?
haha. i ti kažeš fundać
ne pijem, doma pijem instant, a na poslu imam aparat, al kad sam živjela sa starcima bacali smo to u vrt, po cvijeću..
Kad ti se zadnji put začepio odvod?
ne pijem, doma pijem instant, a na poslu imam aparat, al kad sam živjela sa starcima bacali smo to u vrt, po cvijeću..
Kad ti se zadnji put začepio odvod?
Zadnji put u prošlom stanu. Lik koji je živio u njemu prije mene je valjda sve ikad bacao u sudoper. Ne bi me čudilo da je i srao tamo. Došao je vodoinstalater i sredio tu sramotu.
Jesi li ikad farbala zidove?
Jesi li ikad farbala zidove?
Puno puta. Gulila, gletala, šmirglala, krečila.
Imaš agendu/itinerar/planer/kak već ljudi govore?
Imaš agendu/itinerar/planer/kak već ljudi govore?
Jel se hrpica žutih post-it papirića računa?
Kada ideš po špežu, napišeš li popis(ić) ili trpaš u kolica sve što ti dođe pod ruku?
Kada ideš po špežu, napišeš li popis(ić) ili trpaš u kolica sve što ti dođe pod ruku?
ako nisam dugo bila u nabavci, onda idem razuzdano bez popisa..
ak idem samo po 3/4 stvari, za neku večeru ili kolač onda popis - jer bi zaboravila kaj trebam
Jel ti lako odvuć pozornost?
ak idem samo po 3/4 stvari, za neku večeru ili kolač onda popis - jer bi zaboravila kaj trebam
Jel ti lako odvuć pozornost?
- zwarte paard
farbala kao krecila? farbala nisam...krecila jesam...ali sam uvijek skepticna...
ti jesi?
ti jesi?
Pozornost - ovisi što radim. Ako radim za kompom onda da cuz internetsi. Ako čitam ili učim onda ne jer uglavnom isključim i komp i maknem mob.
Krečila sam. Bušila, gletala, montirala. Sve. I na kraju mijenjala žarulju.
Jesi li si kad zalijepila prste nekim jakim ljepilom?
Krečila sam. Bušila, gletala, montirala. Sve. I na kraju mijenjala žarulju.
Jesi li si kad zalijepila prste nekim jakim ljepilom?
Ne baš zalijepila, al uvijek mi onaj super glue iscuri pa mi bude sve skoreno na prstima.
Znaš neko rješenje za to? A da nije čupkanje danima?
Znaš neko rješenje za to? A da nije čupkanje danima?
- zwarte paard
razredjivac ako se dobro sjecam...mada nisam bas bila super iz tehnickog, pa mozda i nije. ali mislim da jeste...samo onda smrdis danima...
zanat koji bi voljela svladati, onako tipa izrada drvenih burati, filigranstvo...la la la...?
zanat koji bi voljela svladati, onako tipa izrada drvenih burati, filigranstvo...la la la...?
HCl 37%
(nemoj ni slučajno)
Možda acetonom (ne onim za skidati lak jer nije dovoljno "jak"), ali u konačnici se sve svede na čupkanje.
p.s. Nosi lateks rukavice dok to radiš.
Voliš li crni humor?
Možda acetonom (ne onim za skidati lak jer nije dovoljno "jak"), ali u konačnici se sve svede na čupkanje.
p.s. Nosi lateks rukavice dok to radiš.
Voliš li crni humor?
- zwarte paard
uglavnom je kriticno jadan i sovinisticki...ako nije ima cool fora. ne mogu reci da volim, ali morbidnost mi npr lezi. kriticno mi lezi...
drama kao umjetnicka forma lezi ti ili ne?
drama kao umjetnicka forma lezi ti ili ne?