Pitaj me
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Re: Pitaj me
Nebi znala sta bi sa sobom hahahahaha di da potpisem???
Ti?
Ti?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
backspace
znala sam da će netko to napisati. :/ užas!
a ne znam. odselila bi negdje na tibet, dosta je tih izrabljivanja.
ima nekih pjesama koje ne možeš više slušat jer te podsjećaju na bivše?
a ne znam. odselila bi negdje na tibet, dosta je tih izrabljivanja.
ima nekih pjesama koje ne možeš više slušat jer te podsjećaju na bivše?
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
A te od jovanotija odmah se sitim kad smo plesali na balkonu
Ti?
Ti?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Vox Feminae
Sve koje se i ticu njih, mogu slusati. Nisu pesme krive.
Koliko veza dosad brojis?
Koliko veza dosad brojis?
The eyes, chico, they never lie.
dvi...
ti?
ti?
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
Nije bitno. Osobnim stvarima se ne razbacujem po forumu.
S obzirom da mi nekreativnost oko sastavljanja pitanja ide na zivce, zanima me jesam li jedina kojoj ovakva bijedna "Ti?" pitanja smetaju?
S obzirom da mi nekreativnost oko sastavljanja pitanja ide na zivce, zanima me jesam li jedina kojoj ovakva bijedna "Ti?" pitanja smetaju?
Ne.
Ali, šta možeš kad nismo kreativne oko pitanja?
Ali, šta možeš kad nismo kreativne oko pitanja?
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
Ne može se tu ništa
Što su za tebe kreativna pitanja?
Što su za tebe kreativna pitanja?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Neka za koje je potrebno ukljuciti mozak. Mozda je "kreativna" prejaka rijec. Mozda sam trebala biti preciznija i napisati "ona za cije je osmisljavanje potrebno vise od milisekunde".
Vrlo je jednostavno ustvari. Ako nemas nista za pitati, nemoj odgovarati na prethodno pitanje.
Ne ocekujem pitanja poput "kako bi ti objasnila interakciju fotona s materijom i zasto Standardni model funkcionira dobro?", ali mrvica truda ne bi nikog ubila.
Koliko ti je sati sna potrebno da bi se osjecala normalno i nimalo grogi?
Vrlo je jednostavno ustvari. Ako nemas nista za pitati, nemoj odgovarati na prethodno pitanje.
Koliko ti je sati sna potrebno da bi se osjecala normalno i nimalo grogi?
Neman pojma!
Tek san na prvoj kavi.
Evo, ovo san osmišljavala više od milisekunde!
idu li ti na živce ( ili bi ti išle) vrane koje su ti se skupile na prozor i bulje u tebe?
Mene upravo njih 4 gledaju. Baš me zanima šta misle....
Evo, ovo san osmišljavala više od milisekunde!
idu li ti na živce ( ili bi ti išle) vrane koje su ti se skupile na prozor i bulje u tebe?
Mene upravo njih 4 gledaju. Baš me zanima šta misle....
Da su tiho, bas bi me bilo briga. Ako su glasne onda bih ih potjerala ca. 
Bas sam neki dan s kolegicom pricala o pticama koje pocinju cvrkutati u 3 ujutro. Smeta li te to? (vracale smo se iz nocne i spremale za krevet, a te pticurine nisu prestajale)
Bas sam neki dan s kolegicom pricala o pticama koje pocinju cvrkutati u 3 ujutro. Smeta li te to? (vracale smo se iz nocne i spremale za krevet, a te pticurine nisu prestajale)
Dobijen alergiju od toga... Svaki dan to slušan....
Voliš li hororce?
Voliš li hororce?
Volim, iako ne pamtim kad mi se svidio neki novi. Volim japanske npr. jer nema krvi i slicnih debilana, a svejedno znaju biti scary.
Koja je zadnja knjiga koju si procitala?
Koja je zadnja knjiga koju si procitala?
Vuk sa stepe ( Conn Iguldenn ili tako nekako)
Koji ti je oniljeni žanr knjiga?
Koji ti je oniljeni žanr knjiga?
SF i fantasy rame uz rame.
Postoji li neka serija koju svako malo pogledas, a vec si ju pogledala od pocetka do kraja i to vise puta?
Postoji li neka serija koju svako malo pogledas, a vec si ju pogledala od pocetka do kraja i to vise puta?
Ima ih masu... Upravo po 100-ti put gledan L word.
Imaš li određeni tip žene koji ti se sviđa ili ti je bitnije ono nešto?
Imaš li određeni tip žene koji ti se sviđa ili ti je bitnije ono nešto?
Imam odredjeni tip muskarca koji mi se svidja i gotovo nikad se nije dogodilo neko vece odstupanje. Sa zenama je nesto drugacije. Ne mogu reci da imam tip zene koji mi se svidja, ali sve koje su mi se svidjele imale su nesto zajednicko.
Jesi li osoba koja se jednostavno zaljubi?
Jesi li osoba koja se jednostavno zaljubi?
Nisan. Žena triba imat ono nešto da bi me privukla.
Kako bi reagirala da ti neko kaže da mu je tvoja cura ili momak rekla/a da joj nisi više privlačna...
Kako bi reagirala da ti neko kaže da mu je tvoja cura ili momak rekla/a da joj nisi više privlačna...
Ne znam. Vjerojatno bih prekinula takvu vezu puno prije se to dogodi jer sam otvorena i ocekujem otvorenost i od druge strane. Nekakva pricanja okolo su mi prejadna i izraz nepostovanja. Nemam vise 12 godina.
Ljudi se istrose, privlacnost se istrosi, sve se istrosi. U tom slicaju bolje je prekinuti nego mrcvariti mrtvog konja.
Da imas dovoljno novaca za sebe, bi li i dalje radila ili bi dala otkaz?
Ljudi se istrose, privlacnost se istrosi, sve se istrosi. U tom slicaju bolje je prekinuti nego mrcvariti mrtvog konja.
Da imas dovoljno novaca za sebe, bi li i dalje radila ili bi dala otkaz?
Neman, al bi radila za novac ovaj posa koji radin volonterski.
Jel bi ikad bila sa curon koja ima fizičkih zdravstvenih problema?
Jel bi ikad bila sa curon koja ima fizičkih zdravstvenih problema?
Ne znam. Ovisi na sto ciljas jer mi ovako definirano pitanje nije jasno.
Bi li se upustila u vezu s osobom koja ima neku psih. dijagnozu? (OKP, depresiju... preskocit cemo F)
Bi li se upustila u vezu s osobom koja ima neku psih. dijagnozu? (OKP, depresiju... preskocit cemo F)
Sa OKP se mogu nosit ako je pod nadzorom, s ostalim ne mogu.
Tipa da je na štakama ili u kolicima?
Tipa da je na štakama ili u kolicima?
Da.
Razmišljam o tome da se ne daj bože nešto dogodi partnerici, bi li otišla? Naravno da ne bi.
Pa eto ti pitanja.
Razmišljam o tome da se ne daj bože nešto dogodi partnerici, bi li otišla? Naravno da ne bi.
Pa eto ti pitanja.
No way!
Je li bi se priselila u drugi grad/državu radi cure?
Je li bi se priselila u drugi grad/državu radi cure?
Ne bi SAMO radi cure. Bi ukoliko vidim priliku za boljim životom. To podrazumijeva posao, stan i sve ostalo što imam ovdje.
Jel bi ti lakše bilo financirat nekoga ili da tebe financiraju? Psihički
Jel bi ti lakše bilo financirat nekoga ili da tebe financiraju? Psihički
financirati nekoga.
Je li glupo odustati od nekih snova i želja jer druga strana nema interesa za iste?
Je li glupo odustati od nekih snova i želja jer druga strana nema interesa za iste?
Apsolutno. Sebe uvijek na prvo mjesto ak je nešto razumno u igri.
Jesi do sad odustala već od nečega što si htjela jer nisi imala podršku?
Jesi do sad odustala već od nečega što si htjela jer nisi imala podršku?
ovisi o tome jesu li jači ti snovi i želje ili privrženost toj osobi. i zaslužuje li to ta osoba svojim ponašanjem prema tebi. je li i ona spremna odreći se nekih svojih želja koje nisu u skladu s tvojima. ic kompliketd. osobno, nisam pobornik gaženja po sebi nauštrb osobe koju voliš. ako imam osjećaj da u odnosu gubim sebe obično kidnem.
kasnim. odustajala sam da, nije ispalo pametno. sada to sve rjeđe radim.
voliš li sebe i svoj život neovisno o osobi s kojoj ga dijeliš?
kasnim. odustajala sam da, nije ispalo pametno. sada to sve rjeđe radim.
voliš li sebe i svoj život neovisno o osobi s kojoj ga dijeliš?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
sve manje.
šta kad imaš neopravdanu grižnju savijesti?
šta kad imaš neopravdanu grižnju savijesti?