Jel ti problem ustat se ujutro ili se dižeš nakon prvog alarma?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Samo sa M... 
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Ooo da dizem se kad vise ne brkan san i javu kad se sefica dere da ce doc po mene jer je 9 i dvadeset a ja sam tribala bit u 8 na poslu , i kad shvatim da sam jos u krevetu a ne zapela u guzvi na cesti!!
Ti?
Ti?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
treći alarm
Kako odjebati samu sebe?
Kako odjebati samu sebe?
Mislim da sam bila jela neku sirnu tjesteninu
Recimo da živiš u postapokaliptičnom svijetu tipa The walking dead gdje su zombiji u većini, a zdravo stanovništvo u manjini. Zombi virus se prenosi krvlju i slinom i ako te zombi npr. ugrize, u roku sat vremena postaješ zombi s nešto mekšim kostima i želiš grist ljude. Svi tvoji prijatelji i obitelj su mrtvi, neki su zombiji, pretpostavljaš, i jedina osoba koja je još živa, a do koje ti je emotivno stalo je tvoja divojka. Uz nju se krećeš u ekipici od cca 7 ljudi, imate sistem da se krećete od mjesta do mjesta, skupljate zalihe i spavate gdje možete. Jedan dan je otišla poharat ljekarnu u potrazi za Neofenima i čekala si je vani na straži neko vrime dok nisi shvatila da se ne vraća. Netragom je nestala iz ljekarne i već tjedan dana s ekipicom pretražuješ po kvartu i gradu puževim korakom zbog zombija koji se okolo klate, ali ne nalazite je nigdje. Ne odustaješ od nje, ali moraš smislit neku bolju strategiju. Ekipica odlučuje krenut dalje jer vam zalihe istječu, a realno, solo imaš vrlo malu, gotovo nepostojeću šansu preživljavanja. Ništa ti ne garantira da je još živa, nema nikakvih tragova o tome gdje je otišla i tko je oteo, ali opet, ako jest živa, treba ti sistem kojim možete doći u kontakt. Koja ti je strategija? Ostaješ ili ideš s njima? Kakve tragove ostavljaš po gradu/ovima da joj da informaciju, a da to ne mogu zloupotrijebiti npr. zli ljudi pljačkaši?
Recimo da živiš u postapokaliptičnom svijetu tipa The walking dead gdje su zombiji u većini, a zdravo stanovništvo u manjini. Zombi virus se prenosi krvlju i slinom i ako te zombi npr. ugrize, u roku sat vremena postaješ zombi s nešto mekšim kostima i želiš grist ljude. Svi tvoji prijatelji i obitelj su mrtvi, neki su zombiji, pretpostavljaš, i jedina osoba koja je još živa, a do koje ti je emotivno stalo je tvoja divojka. Uz nju se krećeš u ekipici od cca 7 ljudi, imate sistem da se krećete od mjesta do mjesta, skupljate zalihe i spavate gdje možete. Jedan dan je otišla poharat ljekarnu u potrazi za Neofenima i čekala si je vani na straži neko vrime dok nisi shvatila da se ne vraća. Netragom je nestala iz ljekarne i već tjedan dana s ekipicom pretražuješ po kvartu i gradu puževim korakom zbog zombija koji se okolo klate, ali ne nalazite je nigdje. Ne odustaješ od nje, ali moraš smislit neku bolju strategiju. Ekipica odlučuje krenut dalje jer vam zalihe istječu, a realno, solo imaš vrlo malu, gotovo nepostojeću šansu preživljavanja. Ništa ti ne garantira da je još živa, nema nikakvih tragova o tome gdje je otišla i tko je oteo, ali opet, ako jest živa, treba ti sistem kojim možete doći u kontakt. Koja ti je strategija? Ostaješ ili ideš s njima? Kakve tragove ostavljaš po gradu/ovima da joj da informaciju, a da to ne mogu zloupotrijebiti npr. zli ljudi pljačkaši?
- Vox Feminae
Cool. 
Ostajem s njima. Ako je zombi, bit ce je briga za mene, a ako nije - i sebi i njoj povecavam izglede prezivljavanja nakon sto je nadjem ako ostanem u grupi.
So, tragovi.
Obzirom da je sama i da ce vjerojatno kopati po smecu u potrazi za hranom, na kontejnere joj ostavljam poruku da je cekam s datumom i lokacijom koju samo ona bi mogla znati: tipa, 28.2. gdje je moj najdrazi kebab ili 31.1. gdje smo ucile onaj cudan jezik zajedno.
Okej, idemo dalje. Isto pitanje + alternativno:
Ona se pojavi na odredistu, ali vidis da je zarazena.
Ubijas je kako te ne bi mogla pojesti ili nesto trece?
Ostajem s njima. Ako je zombi, bit ce je briga za mene, a ako nije - i sebi i njoj povecavam izglede prezivljavanja nakon sto je nadjem ako ostanem u grupi.
So, tragovi.
Obzirom da je sama i da ce vjerojatno kopati po smecu u potrazi za hranom, na kontejnere joj ostavljam poruku da je cekam s datumom i lokacijom koju samo ona bi mogla znati: tipa, 28.2. gdje je moj najdrazi kebab ili 31.1. gdje smo ucile onaj cudan jezik zajedno.
Okej, idemo dalje. Isto pitanje + alternativno:
Ona se pojavi na odredistu, ali vidis da je zarazena.
Ubijas je kako te ne bi mogla pojesti ili nesto trece?
The eyes, chico, they never lie.
Ubijem ju, jer znam da bi i ona to htjela, a i ja bi htjela to, da je situacija obrnuta.
Dali voliš fikciju?
Dali voliš fikciju?
- Vox Feminae
Pocinjem razumijeti ovo s pitanjima.
Sto te izdvaja od ostalih (prema tvom sudu)?
Sto te izdvaja od ostalih (prema tvom sudu)?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
ne znam. ali kažu da sam jedinstvena 
jesam ja to odradila 2 viski cole i jedno vino s dragim frendicama u beertiji i uspjela se oduprijeti nagovaranjima da ostanem kako bih došla doma i nastavila raditi projekt?

jesam ja to odradila 2 viski cole i jedno vino s dragim frendicama u beertiji i uspjela se oduprijeti nagovaranjima da ostanem kako bih došla doma i nastavila raditi projekt?
ex invalid_user
- Vox Feminae
Dakle, osim sto si skromna jos si i savjesna!
Jel imas najdrazeg filozofa? :smug:
Jel imas najdrazeg filozofa? :smug:
- Kroacija
wittgenstein, možda. možda.
skromna jer su ošle samo dve viski.kole?
savjesna jesam, moram bit. moram riješit projekt do ponedjeljka i fakit. cijena divote bivanja samo svoj šef.
što najčešće piješ kad izađeš? i vox, zašto ti nisi vani?
skromna jer su ošle samo dve viski.kole?
savjesna jesam, moram bit. moram riješit projekt do ponedjeljka i fakit. cijena divote bivanja samo svoj šef.
što najčešće piješ kad izađeš? i vox, zašto ti nisi vani?
ex invalid_user
- Vox Feminae
Iskreno, nije mi ni palo na pamet. Izac van. Osim tog, bijah proslu sub, izdivljah se. 
Aha, sta pijem. Pijem rakije, vino i pivo. Ovisno o inspiraciji i lokaciji.
Jesil kad bila u striptiz baru? Ili u bdsm klubu? Take your pick
Aha, sta pijem. Pijem rakije, vino i pivo. Ovisno o inspiraciji i lokaciji.
Jesil kad bila u striptiz baru? Ili u bdsm klubu? Take your pick
- Kroacija
nisam. mislim. ne znam. 
da moraš birati curu koja je naklonjenija umjetnosti i humanizmu ili onu koja je naklonjenija prirodnim znanostima, koju bi?
da moraš birati curu koja je naklonjenija umjetnosti i humanizmu ili onu koja je naklonjenija prirodnim znanostima, koju bi?
ex invalid_user
- Vox Feminae
Koju bi? Kresnula, izabrala za djevojku, stalkala? 
U ovom trenu, prirodne znanosti. Pun mi je fifi okolisanja, seksi su egzaktna objasnjenja.
Dakle, pitanje prije odlaska u krevet...
Nudisticka plazica, ti s curom, da ili ne?
U ovom trenu, prirodne znanosti. Pun mi je fifi okolisanja, seksi su egzaktna objasnjenja.
Dakle, pitanje prije odlaska u krevet...
Nudisticka plazica, ti s curom, da ili ne?
- Kroacija
da 
vidim da imaš loša neka iskustva s humanisticama.
koje je tebi ovo boje?

vidim da imaš loša neka iskustva s humanisticama.
koje je tebi ovo boje?

ex invalid_user
Tamno sivo, a detalji su svijetlo smedji:D
Je li te ikad vukao gliser po moru/vodi i ako da, na cemu si bila?
Je li te ikad vukao gliser po moru/vodi i ako da, na cemu si bila?
Desert je visnjica 
-
backspace
Je, na skijama/skiji/tubi, mnogo lepo 
Kaj velis na ovo sto je kant izvalio:
"Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i udivljenjem što ih više promišljam - zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni"?
Kaj velis na ovo sto je kant izvalio:
"Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i udivljenjem što ih više promišljam - zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni"?
Da je bio ljudsko bice koje razmislja 
Da ispred sebe imas 4 gole zene..
..i svaka je iz razlicitog stoljeca, ima pustenu kosu i nikakav ukras na sebi..mislis li da bi mogla procijeniti koja je iz kojeg stoljeca bez da pricas s njima?:D
Da ispred sebe imas 4 gole zene..
Desert je visnjica 
-
backspace
Ehehehe, lepo pitanje
Sto deblja to iz davnije proslosti, takva je gradacija. Bi li bas pogodila tocno stoljece, sumnjam :/
Bi ti znala? Kojom logikom bi isla?
Sto deblja to iz davnije proslosti, takva je gradacija. Bi li bas pogodila tocno stoljece, sumnjam :/
Bi ti znala? Kojom logikom bi isla?
Nemam pojma..stalno na starim slikama trazim neke znakove koji bi razlikovali tadasnje ljude od danasnjih, jer mi je nevjerojatna misao da smo apsolutno isti. Gledala bih najvise lice i nokte
Kakve muzeje najvise volis?
Kakve muzeje najvise volis?
Desert je visnjica 
-
backspace
Bas da volim, teska je to rijec
eventualno tehnicke
Si gledala prosjake i sinove? Je li to dobar prikaz tog vremena?
Si gledala prosjake i sinove? Je li to dobar prikaz tog vremena?
Kao klinka, više ih se i ne sjećam previše. Moguće da su neke stvari bile iskarikirane, al fakat se slabo sjećam da bih mogla procijeniti.
Što misliš o ovom protestu protiv ''bijelih oscara''?
Što misliš o ovom protestu protiv ''bijelih oscara''?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ma,ta dodjela oscara mi nikad i nije nesto. Diskriminiraju i zene,tako da nista nije cudno. Mozda trebaju novi koncept glasanja uvesti.
Sto mislis koji film ce biti najbolji?
Sto mislis koji film ce biti najbolji?
Ne znam ni koji su sve nominirani
Je li vise vjerojatno da ces od bijesa razbiti televizor, ili nekoga udariti sakom u glavu? Nema odgovora da nijedno ne lici na tebe:P
Je li vise vjerojatno da ces od bijesa razbiti televizor, ili nekoga udariti sakom u glavu? Nema odgovora da nijedno ne lici na tebe:P
Desert je visnjica 
-
backspace
Telku cu razbiti. Nisam nikad dosad osjetila u sebi poriv da agresiju usmjerim na nekoga. Rekete sam razbijala, ali nikad reketima nisam protivnice gadala npr. 
U situacijama visoke napetosti i stresa, reagiras kako?
U situacijama visoke napetosti i stresa, reagiras kako?
Uvjerena sam da cu dozivjeti infarkt pa se uglavnom fokusiram na rad srca i mjerim si puls 
A dugorocniji stres..ne spavam.
Sto je najcudnije sto si jela za dorucak?
A dugorocniji stres..ne spavam.
Sto je najcudnije sto si jela za dorucak?
Desert je visnjica 
Chia sjemenke
Di da nadem korisnice koje vole plesat salsu?
Di da nadem korisnice koje vole plesat salsu?
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

Pa dobro si krenula, sigurno se da naći i postojeća tema na crolu, ak ne o salsi onda o plesu općenito, a možeš ju i ti otvoriti ak nema.
Nemoj samo stavljati pod druženja i oglase
Što bi radije pogledala u kino, Gods of Egypt ili Zoolander2 u situaciji gdje te netko prisiljava da jedno od to dvoje pogledaš?
Nemoj samo stavljati pod druženja i oglase
Što bi radije pogledala u kino, Gods of Egypt ili Zoolander2 u situaciji gdje te netko prisiljava da jedno od to dvoje pogledaš?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Bogove Egipta
Sta si zadnje pogledala u kinu?
Sta si zadnje pogledala u kinu?
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...