Pitaj me
Re: Pitaj me
Zbog zaljubljivanja u drugu osobu,nevezano s čije strane.
Što je najromanticnije što je netko napravio za tebe?
Što je najromanticnije što je netko napravio za tebe?
Pretpostavka je majka svih zajeba
Kupila mi je zvijezdu (nazvala ju po meni) i teleskop da ju vidim..
Koji je tvoj jutarnji ritual, ako ga imaš?
Koji je tvoj jutarnji ritual, ako ga imaš?
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
kava, i potraga za kavom
kakav ti je prvi dan proljeca?
kakav ti je prvi dan proljeca?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Radni,kao i većina dana. 
Koje ti je omiljeno godišnje doba?
Koje ti je omiljeno godišnje doba?
Zasad skroz ok! 
Na kakavom tečaju, edukaciji si zadnje bila? Ak se ne možeš sjetiti.. što bi htjela upisati?
Proljeće
Na kakavom tečaju, edukaciji si zadnje bila? Ak se ne možeš sjetiti.. što bi htjela upisati?
Proljeće
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- degenereginald
- cryptid
Ako može proći pod isto- radionica sitotiska (bilo je super).
Koliko misliš da si zanimljiva kao forumska ličnost (od 1 do 10, pri čemu je: 1- apsolutno najzanimljivija u usporedbi, a 10- stavila bih sama sebe na ignore)?
Odgovor- nisam razmišljala/ ne razmišljam o tome nije prihvatljiv- upravo te pitam, pa razmišljaj
Koliko misliš da si zanimljiva kao forumska ličnost (od 1 do 10, pri čemu je: 1- apsolutno najzanimljivija u usporedbi, a 10- stavila bih sama sebe na ignore)?
Odgovor- nisam razmišljala/ ne razmišljam o tome nije prihvatljiv- upravo te pitam, pa razmišljaj
I have no money and I have to scream.
Kako kome
Sigurna sam da sam dobrom dijelu na 10 jer previše pišem o nerazumljivim temama i debatama, al sebi sam dosta visoko (nisko?
), a to je jedino bitno, zar ne 

edit. naravno da bih ocjene skroz drugačije od tebe postavila
Kad bi mogla dejtati neki filmski/tv lik, kog bi dejtala?
edit. naravno da bih ocjene skroz drugačije od tebe postavila
Kad bi mogla dejtati neki filmski/tv lik, kog bi dejtala?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- degenereginald
- cryptid
Inače ih uvijek postavim standardno- ovo je bio trik (i moj blesavi smisao za humor)! Haj fajv za primjećivanje 
Erm, zadnja osoba koja mi je zapela za oko u tom kontekstu su Cameron iz HCF (ta žena ima gadnih problema, ali isuse, tako je najslađa s njima) ili Naomi iz Expanse-a jer je mega kul.
Smatraš li da tvoji postovi daju jako dobar uvid u tvoj karakter i razmišljanja?
Erm, zadnja osoba koja mi je zapela za oko u tom kontekstu su Cameron iz HCF (ta žena ima gadnih problema, ali isuse, tako je najslađa s njima) ili Naomi iz Expanse-a jer je mega kul.
Smatraš li da tvoji postovi daju jako dobar uvid u tvoj karakter i razmišljanja?
- degenereginald
- cryptid
Da.
Ako si se upoznala s drugim korisnicima na ovom ili bilo kojem drugom forumu-
Jesi li češće zaključila da su ljudi onakvi kakve si ih zamišljala prema forumskim postovima, ili ti se percepcija istih znatno promjenila na temelju irl iskustva?
Ako nisi- idk, sori, preskoči jedno pitanje. :0
Ako si se upoznala s drugim korisnicima na ovom ili bilo kojem drugom forumu-
Jesi li češće zaključila da su ljudi onakvi kakve si ih zamišljala prema forumskim postovima, ili ti se percepcija istih znatno promjenila na temelju irl iskustva?
Ako nisi- idk, sori, preskoči jedno pitanje. :0
- zwarte paard
koliko se sjecam sve zene&cure su bile ok, sem jedne...ali se to poslije ispostavilo. nisam imala ocekivanja, opusteno i onda mi je svaka nanovo bila nova. ne fermam bas nickove i crol kao mjerilo, nista mi ne znaci, ama bas nista.
tvoje iskustvo?
tvoje iskustvo?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Još ga nemam.
Da li si se ikad zaljubila na neviđeno?
Da li si se ikad zaljubila na neviđeno?
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
jesam evo ima misec dana ima jedna stara kako znas da si zaljubljen? kad te svaka pisma pogađa!
ti?
ti?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
ne pohadjam...bas zato... kad je s nekim feeling, zelim s tobom provoditi vrijeme, onda se ja trudim, ali ovako ne idem na dateove. ocekujem od sebe i to bas. sve mi mora biti postavljeno kako spada. malo sam tu patrijarhalni djikan! skoro pa muskarac u odnosu prema zeni, tesko mi je kada je drugacije, netko mi sjebe koncepciju
i ne snalazim se.
hajd sta bi za zenu koja ti se svidja uprilicila?
hajd sta bi za zenu koja ti se svidja uprilicila?
Večeru u nekom lijepom,mirnom restoranu, po mogućnosti u blizini mora. Poslije toga kavica,šetnja,otpratila bih je do kuće. Poljubila u obraz.
Voliš li da ti poklone ružu?
Voliš li da ti poklone ružu?
- zwarte paard
ne
ali nije strasno ako se desi...lijepo reagiram i prihvatim. volim komunikaciju koja ukljucuje cvijece...ako nije romanticno smaracka, volim da je nepristrana.
da ti netko pokloni psa , kako bi reagirala? mislis li da je to nepristojno ili lijepo?
da ti netko pokloni psa , kako bi reagirala? mislis li da je to nepristojno ili lijepo?
Jednom su mi frendovi za rođendan poklonili zlatnu ribicu koju uopće nisam htjela... Nisam bila sretna
Ako sam toj osobi izrazila želju da imam psa, onda je lijepo - ako ne želim psa, posebno ako to ta osoba zna, onda je to nepristojno i neodgovorno spram tog psa.
Koji je najčudniji poklon koji si ikad dobila?
Koji je najčudniji poklon koji si ikad dobila?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- zwarte paard
nisam dobila nista cudno...barem ne toliko da pamtim.
ti jesi?
ti jesi?
Ništa što bih ja nazvala čudnim 
Evo jedno hipotetsko... Arheolog si, na tek otkrivenom lokalitetu iskopaš artefakt koji će promijeniti shvaćanje ljudske povijesti. O kakvom se artefaktu radi?
Evo jedno hipotetsko... Arheolog si, na tek otkrivenom lokalitetu iskopaš artefakt koji će promijeniti shvaćanje ljudske povijesti. O kakvom se artefaktu radi?
- zwarte paard
bio bi to neki zapis, drevno znanje drevnih naroda o funkconiranju uma i njegovoj snazi, koje bi potukle tehnologiju i sistem ropstva koji je uspostavljan. otprilike...
hajd sada ti...
hajd sada ti...
Preskočit ću, odnosno prebaciti na sljedeću odgovarateljicu, jer tražim ideje za priču s arheologijom kao temom, za jedan natječaj 
- zwarte paard
Nirya je napisao/la:Preskočit ću, odnosno prebaciti na sljedeću odgovarateljicu, jer tražim ideje za priču s arheologijom kao temom, za jedan natječaj
pa sta ne kazes....jaaaoj...
znas za istrazivanje u kome je pokazano da arheolozi krace zive jer rondaju po grobovima i cudnjikavim mjestima...oko 40 g i goootovo...
ako pises scenarij za neku seriju...ionako je sve shit...mozes napisati pricu o arheologu koga je napao demon ili vukodlak, a mozda i vampir i neka vampir bude hot i malo gay...to je sada kao IN
ali unatoc tome arheolog shvati da ima papir koji omogucuje ultra mocim, ali mora pogoditi lozinku da izadje iz groba...
i puk..
drugi nastavak!
eto...bolje?
i ti arheolozi mitska bica uvijek skoro...a realno po arhivima i knjiznicama se bore...
jesi arheolog? arheoloskinja? arheologica? kako li je vec ispravno?
Nisam, i hvala
Nije za seriju nego za kratku priču 
Bi li, u nekoj paralelnoj stvarnosti, bila arheolog, kad ne bi bilo ovog nalaza da žive kraće?
Bi li, u nekoj paralelnoj stvarnosti, bila arheolog, kad ne bi bilo ovog nalaza da žive kraće?
Ne bih,nevezano za životni vijek. 
Koja ti je najdraža boja laka za nokte?
Koja ti je najdraža boja laka za nokte?
Kako kad. Ponekad crvena,ponekad bijela,modra. Ovisi o raspoloženju.
Imaš li tetovažu?
Imaš li tetovažu?
Po aerodromu.
Da li bi imala svoj privatni sportski avion?
Da li bi imala svoj privatni sportski avion?