Pitaj me
- degenereginald
- cryptid
Re: Pitaj me
Prezahtjevnog, tbh. I ain't got the time, yo. Dakle, egzotične?
Uzmeš kokice u kinu i tek kad sjedneš i završe reklame prije filma shvatiš da su ti uvalili smeće (doslovno), a ne hranu. Kako reagiraš na situaciju?
Uzmeš kokice u kinu i tek kad sjedneš i završe reklame prije filma shvatiš da su ti uvalili smeće (doslovno), a ne hranu. Kako reagiraš na situaciju?
I have no money and I have to scream.
Odem i zamijenim "smeće" za kokice,iako ne znam kako bi se to moglo dogoditi, jer su kokice u otvorenom pakiranju, pa bi i ja bila krivac što nisam gledala što uzimam.
Da li uvijek gledaš datum valjanosti na namirnicama koje kupujes?
Da li uvijek gledaš datum valjanosti na namirnicama koje kupujes?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- degenereginald
- cryptid
Pa onak, splet okolnosti, na prvom (službenom :0) dejtu si il' neš, pa si dekoncentrirana 
Baš uvijek i ne. Znam pogledati kad su npr. jaja ili namirnice kojima inače brzo istekne rok u pitanju.
Vratiš se doma nakon godišnjeg i zatekneš pulsirajuću amorfnu masu na kauču. Masa počne razgovarati s tobom i ispadne da je to biće s drugog planeta koje se tu skriva jer ga love intergalaktički bounty hunteri. Masa djeluje skroz prijateljski nastrojena i draga. Zašto ju/ ga/ to love?
Baš uvijek i ne. Znam pogledati kad su npr. jaja ili namirnice kojima inače brzo istekne rok u pitanju.
Vratiš se doma nakon godišnjeg i zatekneš pulsirajuću amorfnu masu na kauču. Masa počne razgovarati s tobom i ispadne da je to biće s drugog planeta koje se tu skriva jer ga love intergalaktički bounty hunteri. Masa djeluje skroz prijateljski nastrojena i draga. Zašto ju/ ga/ to love?
Ili skriva kod sebe nešto što je od velike važnosti ili ne vole draga bića. 
Da li ti se ikad dogodilo da u kinu budeš sama sa frendicama i da,osim vas,nema nikog drugog?

Da li ti se ikad dogodilo da u kinu budeš sama sa frendicama i da,osim vas,nema nikog drugog?
- degenereginald
- cryptid
Brijem da ne, čak i kad smo išle na najopskurnije projekcije 
Nastavak na gornje-
Sretneš bounty huntere i oni ti kažu da je ta amorfna masa napravila genocid. Ne možeš procijeniti iskrenost niti jedne strane jer imaju bizarni govor tijela i komunikaciju. Kome vjerovati? Tko je iskren?
Nastavak na gornje-
Sretneš bounty huntere i oni ti kažu da je ta amorfna masa napravila genocid. Ne možeš procijeniti iskrenost niti jedne strane jer imaju bizarni govor tijela i komunikaciju. Kome vjerovati? Tko je iskren?
Hmm...teška odluka...objektivno,ne vjerujem nikome..dakle zatražila bih neki dokaz za tako veliku optužbu...i promislila zašto su svi oni došli baš u moj stan, od tolikog izbora na planeti Zemlji..
Kako bi ti reagirala da netko priđe za tvoj stol i namjerno te zalije pićem u prepunom kafiću?
Kako bi ti reagirala da netko priđe za tvoj stol i namjerno te zalije pićem u prepunom kafiću?
Uzvratila bi istim, vjerojatno još obilnije
Nastavno na ono gore. Istrčala si van iz stana i čuješ da se gnjecava intergalaktička borba odvija u tvom boravku. Čučiš iza živice dok sve nije utihnulo. Nakon par minuta tišine, znatiželja ti prevlada i proviriš kroz prozor dnevnog boravka. Šta vidiš?
Nastavno na ono gore. Istrčala si van iz stana i čuješ da se gnjecava intergalaktička borba odvija u tvom boravku. Čučiš iza živice dok sve nije utihnulo. Nakon par minuta tišine, znatiželja ti prevlada i proviriš kroz prozor dnevnog boravka. Šta vidiš?
- degenereginald
- cryptid
Ništa nije drukčije nego bilo koji drugi dan. Ptice cvrkuću, ljudi šetaju kao da uopće nisu primjetili da je išta drukčije od normalnog. Prozor koji gleda na boravak izgleda standardno i netaknuto; boravak je prazan i netaknut.
Hoćeš li prići bliže/ ući u stan? Što dalje, kako dalje? Još osjećaš bizarni, alienski miris na odjeći.
Hoćeš li prići bliže/ ući u stan? Što dalje, kako dalje? Još osjećaš bizarni, alienski miris na odjeći.
Uci ću u stan i nadati se da sam to sve samo sanjala, jer ponekad ne znam riješiti problem ni s ljudskom vrstom, a kamoli se miješati u intergalakticke sukobe...
Moj zaključak: nikad ne ostavljajte prazan stan kad idete na godišnji...
Da li bi provela noć u kući u kojoj se,navodno,pojavljuju duhovi ili se događaju neke čudne stvari?
Moj zaključak: nikad ne ostavljajte prazan stan kad idete na godišnji...
Da li bi provela noć u kući u kojoj se,navodno,pojavljuju duhovi ili se događaju neke čudne stvari?
- degenereginald
- cryptid
Ja bih se iskreno zabrinula da imam jako realistične snove 
Ne vjerujem u nadrealno, tak' da bih. Uzela bih i palicu i dobre tenisice, za svaki slučaj, da ne ispadne da su ti duhovi zapravo opasni banditi.
Evo, zadnja, obećajem (:D)-
Čim prođeš kroz vrata, nešto te ošamuti i probudiš se u tijelu amorfne mase. Svjesna si da ćeš ubrzo umrijeti, ali možeš prenijeti zadnje riječi masi (i možda dobiti odgovor, ako ju pitaš išta)- što komuniciraš?
Ne vjerujem u nadrealno, tak' da bih. Uzela bih i palicu i dobre tenisice, za svaki slučaj, da ne ispadne da su ti duhovi zapravo opasni banditi.
Evo, zadnja, obećajem (:D)-
Čim prođeš kroz vrata, nešto te ošamuti i probudiš se u tijelu amorfne mase. Svjesna si da ćeš ubrzo umrijeti, ali možeš prenijeti zadnje riječi masi (i možda dobiti odgovor, ako ju pitaš išta)- što komuniciraš?
Pitala bi ju da mi kaže zašto je izabrala mene i da li će moja smrt donijeti neke pozitivne stvari u budućnosti..
Zašto ta amorfna masa ne može biti u obliku predivne žene,da mi smrt bude ugodna?
Zašto ta amorfna masa ne može biti u obliku predivne žene,da mi smrt bude ugodna?
- degenereginald
- cryptid
Puf! Amorfna masa je u obliku tijela predivne žene, ali, kako si ti sad u tom tijelu, vjerojatno je baš bizarno izdeformirano i napuhnuto 
Prije je bila najljepša, tho.
Što Thompson kaže vjetru s Dinare kad ga uspije zaustaviti?
Prije je bila najljepša, tho.
Što Thompson kaže vjetru s Dinare kad ga uspije zaustaviti?
Vidjas li mi dragu i pita li za mene? (2 u 1) 
Ne viđam,ali sigurna sam da pita.
Da li skrivas svoju vezu?
Da li skrivas svoju vezu?
Nisam u vezi! 
Jel voliš biti vezana?
Jel voliš biti vezana?
Špigetama. 
Jesi li vjernica?
Jesi li vjernica?
Jesam,ali rijetko idem u crkvu.
Kupujes li meso u mesnicama ili zapakirano u trgovinama?
Kupujes li meso u mesnicama ili zapakirano u trgovinama?
U mesnicama na placu, u zadnje vrijeme..
Po vlastitoj procjeni, koliko ti je dobar gaydar?
Po vlastitoj procjeni, koliko ti je dobar gaydar?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ugodno se iznenadim ponekad koliko dobar 
(što ne znači da me nekad i ne zajebe
)
U kakvim situacijama ti gaydar radi najbolje, a u kakvima najslabije?
(što ne znači da me nekad i ne zajebe
U kakvim situacijama ti gaydar radi najbolje, a u kakvima najslabije?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Najbolje, kad nisam direktno povezana s osobom valjda, kad mogu nepristrano promatrati.
Al skromno ću reći da je i moj gaydar dobar (neovisno što mi nitko ne vjeruje) 
Za kojeg celebrity-a (koji nije out i za kojeg/koju ne kolaju priče) bi rekla da je gay/bi..ili barem bicurious?
Za kojeg celebrity-a (koji nije out i za kojeg/koju ne kolaju priče) bi rekla da je gay/bi..ili barem bicurious?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Severinu 
Najdalje putovanje na kojem si bila?
Najdalje putovanje na kojem si bila?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
New york
Da mozes odabrati jednu drzavu u kojoj bi ti sve bilo besplatno, koju bi odabrala?
Da mozes odabrati jednu drzavu u kojoj bi ti sve bilo besplatno, koju bi odabrala?
Desert je visnjica 
- Moloko
Španjolsku.
Imaš kakve ožiljke po sebi?
Imaš kakve ožiljke po sebi?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Imam par komada.
Boli li te cesto glava?
Boli li te cesto glava?
- Moloko
Od kad sam promjenila prehranu sve manje.
Imaš li mišiće na rukama?
Imaš li mišiće na rukama?
Imam.
Volis li plivati?
Volis li plivati?
Više plutati,nego plivati. 
Od čega ti je ostao najveći ožiljak?
Od čega ti je ostao najveći ožiljak?
Od ugradnje titanskih pločica
Ideš li u grad na prijepodnevne kave nedjeljom i kakvi su to ljudi kojima se to da?
Ideš li u grad na prijepodnevne kave nedjeljom i kakvi su to ljudi kojima se to da?
Na duši ili na tijelu? 
Bila sam porezala potkoljenicu na neku stijenu, ni ne sjećam se više kako. Nije veliki ožiljak.
Bi li se mogla baviti manikurom, jel bi bila dobra manikerka?
Edit: idem nekad jutrom kad sam doma, u Zgu mi se baš ne da. Dakle, ljudi na odmoru ili besposleni ljudi
Bila sam porezala potkoljenicu na neku stijenu, ni ne sjećam se više kako. Nije veliki ožiljak.
Bi li se mogla baviti manikurom, jel bi bila dobra manikerka?
Edit: idem nekad jutrom kad sam doma, u Zgu mi se baš ne da. Dakle, ljudi na odmoru ili besposleni ljudi