Pitaj me
Re: Pitaj me
Anne Rice - Blackwood Farm (774str)
Isto pitanje jer je super
Isto pitanje jer je super
- degenereginald
- cryptid
Jedan godišnjak, 522 str. Ne da ima puno stranica koliko je tiskan na, odokativno, gazilijon gramskom papiru. Najfinije. Hard core. Super debelo. Deblje od moje podlaktice.
Postoji li nešto što bi te moglo izbaciti iz takta (u slučaju npr. osobe koju si tek upoznala)?
Primjeri se traže, primjeri!
Postoji li nešto što bi te moglo izbaciti iz takta (u slučaju npr. osobe koju si tek upoznala)?
Primjeri se traže, primjeri!
I have no money and I have to scream.
Kad mi netko govori šta trebam radit i uzima si za pravo davat savjete ili čak nešto poduzet po tom pitanju. Npr. kolegica i ja imamo zajednički zadatak i umisto da se prihvati svog dijela posla, stoji i gleda me dok radim i docira di šta ide (a znam di šta ide). Ta neka arogancija ljudi koji misle da mi trebaju nešto pojasniti me užasno uzrujava
:ego:
Imam očajan gaydar. Cura s posla za koju bi se zaklela da je gej ima muža i bebu.
Opiši se jednom rečenicom, ali iz pozicije šta bi tvoji prijatelji za tebe rekli.
Imam očajan gaydar. Cura s posla za koju bi se zaklela da je gej ima muža i bebu.
Opiši se jednom rečenicom, ali iz pozicije šta bi tvoji prijatelji za tebe rekli.
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Stalozena i humoristicna osoba kojoj se moze vjerovati.
Sto mislis da tvoji prijatelji nikad ne bi rekli za tebe?
Sto mislis da tvoji prijatelji nikad ne bi rekli za tebe?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Da sam skrtava i da im necu pomoci.
Kakav pupak imas?
Kakav pupak imas?
Proslo ljeto,stukla sam se dobrano.
Piskis li u prirodi?
Piskis li u prirodi?
Ako je zaista hitno,da.
Što napravis ako netko u tvom društvu počne plakati?
Što napravis ako netko u tvom društvu počne plakati?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- Moloko
Zagrlim ga i utjesim.
Kolika ima empatije u tebi od 1-10?
Kolika ima empatije u tebi od 1-10?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Moloko
9 
Sto najcesce popijes kad ides "na kavu"?
Sto najcesce popijes kad ides "na kavu"?
- Moloko
Hm pa ne bas precesto..reci cu dvaput mjesecno..
U dnevnoj si sobi koja je topla..trebas na spavanje u spavacu koja je hladna..osjecaj da ides u hladan krevet ti je privlacan ili odbojan?
U dnevnoj si sobi koja je topla..trebas na spavanje u spavacu koja je hladna..osjecaj da ides u hladan krevet ti je privlacan ili odbojan?
-
backspace
Navikla sam se u ovom stanu na to i sad totalno mislim da se bolje pajki u hladnoj sobi. Tako da cu reci da mi je privlacno. Iako nije bas preuserfriendly ako se planiras recimo sexat
Kaj si vecerala?
Kaj si vecerala?
- Moloko
Ostalo mi od rucka malo smeđe riže i komadic junece snicle u "saftu".
Klavir.
Da ti djevojka predlozi da se snimate tijekom seksa bi li pristala na to?
Klavir.
Da ti djevojka predlozi da se snimate tijekom seksa bi li pristala na to?
Ne. Ne bi mi bilo zanimljivo gledati tu snimku,mislim da bi mi to pokvarilo osjećaj koji doživljavam prilikom vođenja ljubavi,odnosno sve što prethodi tom činu i sve poslije toga.
Da li se uzbudis gledajući par koji se strastveno ljubi?
Da li se uzbudis gledajući par koji se strastveno ljubi?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- degenereginald
- cryptid
Ovisi, npr. o tome jesam li ja dio tog para.
Ili je dio tog para osoba koju znam, bilo iz privatnog bilo iz javnog života.
On that note, veliki pozdrav Petru Graši.
Što misliš, taj gaydar, od čega je to sačinjeno? Stereotipa? Iskustva? Situacijski, isčitavanja govora tijela? Zvjezdane prašine?
Ili je dio tog para osoba koju znam, bilo iz privatnog bilo iz javnog života.
On that note, veliki pozdrav Petru Graši.
Što misliš, taj gaydar, od čega je to sačinjeno? Stereotipa? Iskustva? Situacijski, isčitavanja govora tijela? Zvjezdane prašine?
I have no money and I have to scream.
Akira Kurosawa.
Podrigujes li u javnosti?
Podrigujes li u javnosti?
-
Lagadema
- Status: Solo
Nit ja njih nit oni mene
Dal mislis da pozitivno razmisljanje nesto donosi ? Nesto pozitivno?
Dal mislis da pozitivno razmisljanje nesto donosi ? Nesto pozitivno?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Da, cvijeće i mir, i hrpu nadrogiranih hipija oko tebe 
Ne, ne mislim da će samo razmišljanje o pozitivnim stvarima/na pozitivan način uslijed negativnih okolnosti situaciju čarobnim štapićem preokrenuti. S druge strane, ak nešto radiš za što ne znaš kak će ispasti, onda je dobro imati vjeru u pozitivan rezultat (inače, kak drugačije biti motivirana uopće raditi nešto). Dakle, pozitivno mišljenje po deafulatu i neovisno o okolnostima, ne, u krajnjoj liniji, kao ni negativno mišljenje.
Što misliš o hippy pokretu?
Ne, ne mislim da će samo razmišljanje o pozitivnim stvarima/na pozitivan način uslijed negativnih okolnosti situaciju čarobnim štapićem preokrenuti. S druge strane, ak nešto radiš za što ne znaš kak će ispasti, onda je dobro imati vjeru u pozitivan rezultat (inače, kak drugačije biti motivirana uopće raditi nešto). Dakle, pozitivno mišljenje po deafulatu i neovisno o okolnostima, ne, u krajnjoj liniji, kao ni negativno mišljenje.
Što misliš o hippy pokretu?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
Nađe se nekih zajednickih crta..
Sto si po horoskopu i za koji znak se do sad nekako ispostavilo da ti je najvise odgovarao?
Sto si po horoskopu i za koji znak se do sad nekako ispostavilo da ti je najvise odgovarao?
- Moloko
Ne volim blizance, sa ribama imam cudan odnos, volim bikove i sa rakovima se dobro slazem. Sa ovnovima se ili mrzim ili obozavam,nema između.
Posjedujes li vlastitu nekretninu?
Posjedujes li vlastitu nekretninu?
-
backspace
Koji volim za malu platu.
Tori ti si prva koju sam cula da voli djevice. Bas jako lepo od tebe.
Jesu luzeri sad budni ili spavaju?
Tori ti si prva koju sam cula da voli djevice. Bas jako lepo od tebe.
Jesu luzeri sad budni ili spavaju?
- Moloko
Spavaju. Budni su ne-luzeri:D
Planovi za danas?
Planovi za danas?
Rucak s tatom i badminton
Sto ti se svidja, a sto ti se ne svidja kod stana u kojem sad zivis?
Sto ti se svidja, a sto ti se ne svidja kod stana u kojem sad zivis?
Desert je visnjica 
-
backspace
Sve mi se svida
Samo da imam partnericu morala bi napraviti neke dorade. Tipa kupit stan
U ovom bi trebalo jos ormarnog prostora, sad je ovo taman za mene, a poznavajuc zene, one imaju masu robe i stvari, tako da treba taj kapacitet ormara i za nju. Da ne bude stan ko ciganska cerga sa naguranim stvarima posvuda
U cemu ides preko svojih granica?
Samo da imam partnericu morala bi napraviti neke dorade. Tipa kupit stan
U ovom bi trebalo jos ormarnog prostora, sad je ovo taman za mene, a poznavajuc zene, one imaju masu robe i stvari, tako da treba taj kapacitet ormara i za nju. Da ne bude stan ko ciganska cerga sa naguranim stvarima posvuda
U cemu ides preko svojih granica?
U strpljenju vezano uz posao. Tu idem iznad granica zdravog razuma.
Mislis da bi mogla imat vezu u kojoj ti i partnerica radite u istoj firmi, zivite zajedno i u principu svo slobodno vrijeme vam se svodi na to da ste zajedno?
Mislis da bi mogla imat vezu u kojoj ti i partnerica radite u istoj firmi, zivite zajedno i u principu svo slobodno vrijeme vam se svodi na to da ste zajedno?
Vjerojatno bi bilo vise svadja i morale bismo ozbiljno isplanirati solo vrijeme, ali ne mislim da bi to nuzno ugrozilo odnos.
S koliko ljudi si ukupno do sad zivjela?
S koliko ljudi si ukupno do sad zivjela?
Desert je visnjica 
Polu zivjela sam s jednim deckom/i sad za stvarno zivim s curom..
Najvaznija stvar koju bi partner/ica morala imat da se odlucis na to da predlozis zajednicki zivot?
Najvaznija stvar koju bi partner/ica morala imat da se odlucis na to da predlozis zajednicki zivot?
Nema pravila,netko useli odmah,netko nakon godinu. Vazno je da se osobe slazu i postuju jedna drugu.
Na kojoj strani kreveta spavas?
Na kojoj strani kreveta spavas?
Zesca frustracija al samo zato sto traje cijeli tjedan.
Jesi pratila onu emisiju Spas 911?
Jesi pratila onu emisiju Spas 911?
- Moloko
Nisam..
Oće kiša prestati popodne?
Oće kiša prestati popodne?