Jel to puno il malo?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Četiri.
Jel to puno il malo?
Jel to puno il malo?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
u ovoj životnoj fazi vani.
koliko se u životu oslanjaš na intuiciju?
koliko se u životu oslanjaš na intuiciju?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Pa dosta.
Koji ti je najdraži okus Domaćice?
Koji ti je najdraži okus Domaćice?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ona novija tamna s komadićima čokolade.
jesi više od slatkog ili slanog?
jesi više od slatkog ili slanog?
Slanog. Bez slatkog mogu i mjesecima.
Jel boli epilacija?
Jel boli epilacija?
ma ne, čupka ali lagano mazohistička strana mene (koja je trenutno dosta aktivna) u tome skoro pa uživa. 
kojim se metodama rješavaš svojih dlaka?
kojim se metodama rješavaš svojih dlaka?
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Vosočnim
Razmišljam koji 50 nijanse sive momenat bi to bilo da to radim u uredu 
Jesi se nekad spravljala s nekim teenagerom, u smislu da se moraš postarati određeno vrijeme za njega/nju?
Jesi se nekad spravljala s nekim teenagerom, u smislu da se moraš postarati određeno vrijeme za njega/nju?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Nisam.
Kakva si s djecom?
Kakva si s djecom?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Više djetinjasta nego mamasta.
Kakva si ti s djecom?
Kakva si ti s djecom?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Pozdravim ih.
Kakva si s mladim mamama?
Kakva si s mladim mamama?
Odgovorila si na pitanje.
Nisam.
Bi li te smetalo da potencijalna partnerica ima već djecu?
Nisam.
Bi li te smetalo da potencijalna partnerica ima već djecu?
Bih.
Ti?
Da ne uplicu prste i da ponekad pricuvaju dijete.
Mislis li da je muskarcima lakse u zivotu?
Mislis li da je muskarcima lakse u zivotu?
Sigurno. Gledala sam nedavno dokumentarac o transrodnoj osobi koja je promijenila spol iz ženskog u muški. Pričao je kako uviđa nevjerojatnu razliku u ponašanju društva prema njemu kao muškarcu. Ali imaju i oni svojih frustracija od malena; što god da ne spada u stereotipno muško pnašanje bude popraćeno sa 'ponašaš se ko curica' i sl. Što opet u suštini implicira na žene kao inferiorniji spol.
Kako bi kompenzirala vrijeme koje provodiš na ovom forumu da ga nema?
Kako bi kompenzirala vrijeme koje provodiš na ovom forumu da ga nema?
Zadnja izmjena: Mar, dana/u 18 srp 2016 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
trajno ne bih. da mogu to učiniti privremeno ili mijenjati po želji onda bih.
bi li ti život bio siromašniji da iz njega makneš crol i sve što ti se izdogađalo na račun ovog foruma?
bi li ti život bio siromašniji da iz njega makneš crol i sve što ti se izdogađalo na račun ovog foruma?
i bojat se da ce ih ubiti zica iz njega
Svakako. Doduše, ne znam kakav je bio alternativni put. Možda bolji, a možda i ne.
Bi li promijenila spol?
Bila bih najsretnija da mi to može biti fluidno tj. da mogu biti metamorf. Ne bih imala ništa protiv niti da sam androgena, a da se transformira samo spolni organ (još bolje!). No dobro, to je već SF. Od ove binarne podjele bih DA MORAM odabrala muški spol. Nema smisla da se lažem(o).
Tko je bio 'gazda' od tvojih roditelja i i kako se to odražavalo na tebe? Jesi li usvojila štogod od tog ponašanja?
Tko je bio 'gazda' od tvojih roditelja i i kako se to odražavalo na tebe? Jesi li usvojila štogod od tog ponašanja?
Malo se poboljšao. Svjesnija sam i koji su mi triggeri na njih pa nastojim izbjegavati situacije u kojima se aktiviraju.
Koje karakteristike tvojih roditelja bi rado imala u partnerici?
Koje karakteristike tvojih roditelja bi rado imala u partnerici?
Ne. Ne zbog nedostatka razloga, nego zato što ne volim uzgajat negativne osjećaje.
Jel voliš maslac od kikirikija?
Jel voliš maslac od kikirikija?
Nisu mi pasali ovi koje sam probala.
Grožđice? Marcipan?
Grožđice? Marcipan?
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Da i da
Da li si ikad upoznala zenu koja brine samo o izgledu i zudi za paznjom? Ako jesi kakvo ti je bilo to iskustvo?
Da li si ikad upoznala zenu koja brine samo o izgledu i zudi za paznjom? Ako jesi kakvo ti je bilo to iskustvo?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Ne. Takve ja ne susrecem.
Znas li igrati balote?
Znas li igrati balote?
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Ne.
Jel propustam sta?
Jel propustam sta?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- degenereginald
- cryptid
Ne znam igrati, ALI, usuđujem se reći, ako promatramo znatno veću sliku- ne, ne propuštaš puno time što ne znaš igrati balote.
Kad staneš na minu u Minesweeperu, pojavi se poruka 'Sorry, you lost this game. Better luck next time.'
Da ti pišeš tekst kojima obavještavaš igrača da je izgubio (ili pobjedio) u nekoj igri (možeš uzeti i Minesweepera kao primjer), što bi napisala?
Kad staneš na minu u Minesweeperu, pojavi se poruka 'Sorry, you lost this game. Better luck next time.'
Da ti pišeš tekst kojima obavještavaš igrača da je izgubio (ili pobjedio) u nekoj igri (možeš uzeti i Minesweepera kao primjer), što bi napisala?
I have no money and I have to scream.
Nisam toliko luda za desertima, osim onih dana u mjesecu, al nek bude cheesecake, onaj homemade 
Što misliš o 'generation snowflake' sindromu, jel politička korektnost i socijalna osjetljivost+cenzura doista postala pretjerana?
Millennials. Stop being offended by, like, literally everything
Što misliš o 'generation snowflake' sindromu, jel politička korektnost i socijalna osjetljivost+cenzura doista postala pretjerana?
Millennials. Stop being offended by, like, literally everything
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ne razmisljam o tome.
Jel mozes gledat u vodi il ti to iritira oci?
Jel mozes gledat u vodi il ti to iritira oci?
Jel voda more?
Ne gledam,corava sam.
Spavas li na anatomskom jastuku?
Spavas li na anatomskom jastuku?
Rekli su mi da sam ja toplana. Nee,spavalica do mene je tople naravi.
Imas li ormar sa kliznim vratima?
Imas li ormar sa kliznim vratima?
- talented miss cohen
- כהן גדול