Kako si odabrala nadimak?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Trebao mi je odmor od poznatih ljudi i htjela sam vidjet kako diše ~~lezbo scena~~~~ u HR. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Nina, Ninić, Ninočka, Ninozija, Nunonajica (tak me zove prva cura još dan danas).
Ti?
Ti?
Spala sam na jedan. Barem koji mi se usude u facu reć. 
Jel tvoji roditelji imaju neke sramotne nadimke za tebe?
Jel tvoji roditelji imaju neke sramotne nadimke za tebe?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Još se nije desilo, svi koje znam već imaju cijelu lepezu nadimaka, a toliko kreativna nisam. 
Jesi zadovoljna svojim imenom ili bi ga mijenjala?
Jesi zadovoljna svojim imenom ili bi ga mijenjala?
Da.
Bi li mijenjala prezime pri udaji?
Bi li mijenjala prezime pri udaji?
- inani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Onda cu te potajno pozvat da ne skuzi. 
Pijem caj, jedem med i napravim miks limuna, meda, vode i propolisa.
Jesi li cesto bolesna?
Pijem caj, jedem med i napravim miks limuna, meda, vode i propolisa.
Jesi li cesto bolesna?
... 
Zbilja mješavina. Malo me šokiralo kad sam vidjela na nekom snimku da imam neke slične pokrete kao otac.
Zadnja pjesma koju si imala na repeatu?
Zadnja pjesma koju si imala na repeatu?
U svibnju, na sferakonskom afterpartyju u Ksetu 
Jesi li se ikad lažno predstavljala?
Jesi li se ikad lažno predstavljala?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- inani
Da, kad sam bila klinka. Uglavnom sam to radila ljudima koji su bili puno stariji od mene, a davili bi me na plazi/vani/u busu.
Jesi li se ikad umjesto nekoga potpisala na neki dokument? Tipa, mama je morala potpisati nesto sto je doslo iz skole, a ti nisi zeljela da ona to vidi pa si lazirala potpis.
Jesi li se ikad umjesto nekoga potpisala na neki dokument? Tipa, mama je morala potpisati nesto sto je doslo iz skole, a ti nisi zeljela da ona to vidi pa si lazirala potpis.
... 
Nisam lažirala u tom smislu, da sam nešto skrivala od nekog..al bilo je situacija gdje sam nešto naškrabala hineći tuđi potpis (dogovorno). Niš ozbiljno, doduše 
Kakav stil voliš vidjeti na drugoj curi-jako ženstven (haljine i sl), smart business look ti je hot, preferiraš casual ili sportski?
Kakav stil voliš vidjeti na drugoj curi-jako ženstven (haljine i sl), smart business look ti je hot, preferiraš casual ili sportski?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
dobro pitanje...
na ljude naletim slucajno, one koji ostaju. masu ljudi znam, ali nikada ih nisam imala potrebu upaznati i nikada necu izaci van da nekoga novog upoznam
jednostavno se desi. cesto se povucem i uopce ne zelim upoznavati ikoga. kada zapazim nekoga s kim zelim biti pridjem i upoznam se. mozda ne olako kao prije. sviimajuneku proslost, politicku, ljubavnu...la la la ljudi su mi za suzivot i razumjevanje, ne da mi obogate zivot...lici mi na koristenje. volim se nadovezivati, ali niposto po svaku cijenu. vise se susrecem nego upoznavam s nekim.
cool je pitanje i prosljedjujem ga...
na ljude naletim slucajno, one koji ostaju. masu ljudi znam, ali nikada ih nisam imala potrebu upaznati i nikada necu izaci van da nekoga novog upoznam
cool je pitanje i prosljedjujem ga...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Nije da imam toliku želju za novim ljudima, koliko imam osjećaj da mi je lagano dosta nekih starih i mijenjaju mi se interesi s vremenom pa po defaultu upoznajem nove ljude. Ništa čudno zapravo, prerastemo jedni druge nekad. Vrlo malo je baš apsolutnih konstantni u tom smislu, po mom mišljenju. A socijalizacija mi gotovo uvijek ispadne dublja, ne znam održavat površne odnose, smaraju me.
Jel daješ imena neživim stvarima (tipa svom kompu, ko moja cimerica)?
Jel daješ imena neživim stvarima (tipa svom kompu, ko moja cimerica)?
- Capt. Kirk
Ne
But i am playing favorites, i da im dam imena, jedna bi sigurno imala neko fensi ime a druga bi bila Zdravka ili tako nešto. (sorry ako se neka od vas cura zove Zdravka) 
Jesu li ti seksi cure koje izlaze vani bez grudnjaka, bez obzira na boob size?
Jesu li ti seksi cure koje izlaze vani bez grudnjaka, bez obzira na boob size?
Jesam jednom sve sezone.
Kad bi išla ostvarivati neke svoje ozbiljnije seksualne maštarije koje uključuju eksperimentiranje s osobama za koje nisi emocionalno vezana; bi li to preferirala napraviti u HR ili negdje vani? I ako ti nije bed podijeliti što i koga (spol, broj) bi to uključivalo.
Kad bi išla ostvarivati neke svoje ozbiljnije seksualne maštarije koje uključuju eksperimentiranje s osobama za koje nisi emocionalno vezana; bi li to preferirala napraviti u HR ili negdje vani? I ako ti nije bed podijeliti što i koga (spol, broj) bi to uključivalo.
- Capt. Kirk
Uh, dobro pitanje!
Za neke stvari bi definitivno otišla vani - želim otići u strip club u kojem ću dolare u gaćice gurati nekoj barely legal utegnuoj megababe, ova hrvatska jadost koja 'plese' na takvim mjestima me uopće ne zanima. Za prostitutes experience bi isto išla vani, Češka perhaps. Ono, njih tri a ja komandiram - "Sabrina, don't just stare at it, eat it." Nešto što bi uključivalo i mene tipa threesome bi mogla napraviti i tu, uz uvjet da je treća cura normalna nelezbijka. :nazi:
Isto pitanje jer je jebeno! C:
edit i odgovor na pitanje od Tori - dame ne pričaju o tome.
Za neke stvari bi definitivno otišla vani - želim otići u strip club u kojem ću dolare u gaćice gurati nekoj barely legal utegnuoj megababe, ova hrvatska jadost koja 'plese' na takvim mjestima me uopće ne zanima. Za prostitutes experience bi isto išla vani, Češka perhaps. Ono, njih tri a ja komandiram - "Sabrina, don't just stare at it, eat it." Nešto što bi uključivalo i mene tipa threesome bi mogla napraviti i tu, uz uvjet da je treća cura normalna nelezbijka. :nazi:
Isto pitanje jer je jebeno! C:
edit i odgovor na pitanje od Tori - dame ne pričaju o tome.
Da nemam uši sad bi mi smajl išao oko cijele glave.Tori je napisao/la:o detaljima mojih seksualnih mastarija, zelja, eksperimentiranja i potreba mozemo kad se nademo nasamo
Nisam se našla u prilici za ponudu jer negdje od dvadesete uvijek imam jednu osobu u glavi (ne uvijek istu, naravno
Ti? Oba pitanja.
Zadnja izmjena: Mar, dana/u 25 kol 2016 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- talented miss cohen
- כהן גדול
ovan. i'm talkin' fireworks. šteta da su efekti ograničeni samo na tu sferu.
imaš li ti neke statiskički validne zaključke u vezi istog?
imaš li ti neke statiskički validne zaključke u vezi istog?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Nisam imala ponavljanja pa ne mogu donijeti neki statistički zaključak.
Ali s Ovnicom mi je bilo najbolje. Paradoksalno je da statistički mogu donijeti zaključak kako me od njih i rasprava s njima doslovno boli glava. Imam 4-5 takvih.
Koji si ti znak, pronalaziš li se u onim općenitim opisima?
Koji si ti znak, pronalaziš li se u onim općenitim opisima?
- Moloko
Jarac. Pronalazim,u svemu osim u dijelu da sam škrta i hladna.
A ti sto se tice tvojeg znaka?
A ti sto se tice tvojeg znaka?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Škorpion. Sve stoji.
Isto.
Isto.
- talented miss cohen
- כהן גדול
Blizanci. Ništa ne stoji
Osim zračnost. Ona stoji.
Sklona si predrasuda i generalizacija, onda, u horoskopskom smislu?
Osim zračnost. Ona stoji.
Sklona si predrasuda i generalizacija, onda, u horoskopskom smislu?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Fakat nijedan
..al izbjegavam osobe koje su (slučajno il ne) pojedinih znakova 
Koji si zadnji dokumentarac gledala?
Koji si zadnji dokumentarac gledala?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Lagadema
- Status: Solo
Hm :think: Gledam ih masu, ali mislim da je bio najotrovnije zmije na svijetu
Jel ti mjesec u blizancu?
Jel ti mjesec u blizancu?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
I don't even. Jedva da si znak znam.
Imaš li neku favo šalicu doma iz koje samo ti piješ i užasno ne voliš kada ju netko drugi uzme?
Imaš li neku favo šalicu doma iz koje samo ti piješ i užasno ne voliš kada ju netko drugi uzme?
-
Lagadema
- Status: Solo
Imam. Ali to ne sprjecava druge da je uzmu. Majmuni 
Koliko si osjetljiva kad netko dira tvoje stvari?,
Koliko si osjetljiva kad netko dira tvoje stvari?,
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....