Pitaj me
- degenereginald
- cryptid
Re: Pitaj me
Odavno. Razmišljam o još jednoj atm, čak.
Najdraži brand?
Najdraži brand?
I have no money and I have to scream.
- degenereginald
- cryptid
(Generalno, ne nužno kave.)
Neb'. Nek se liječe, tko sam ja da im suuuudiim, iz zlatnih snova ih budim?
Postoji li neka grupa ljudi koju posebno osuđuješ?
Neb'. Nek se liječe, tko sam ja da im suuuudiim, iz zlatnih snova ih budim?
Postoji li neka grupa ljudi koju posebno osuđuješ?
- degenereginald
- cryptid
A ne znam, nisam razmišljala o tome. Recimo, tvoj odgovor mi se sviđa.
Možda ekipu koja svjesno radi sranja, silovatelji, ubojice ili nešto slično, idk.
Koju si odjevnu kombinaciju nosila zadnji put kada si išla na intervju za posao?
Možda ekipu koja svjesno radi sranja, silovatelji, ubojice ili nešto slično, idk.
Koju si odjevnu kombinaciju nosila zadnji put kada si išla na intervju za posao?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
wow, that was a long time ago.
znam samo da sam kao zadnja jadnica imala flasteriće po nogama jer su me balerinke nabijale.
dobila sam posao.
imaš super posao u HR ali ti se ide malo vani skupiti iskustvo, šta odabireš?
znam samo da sam kao zadnja jadnica imala flasteriće po nogama jer su me balerinke nabijale.
dobila sam posao.
imaš super posao u HR ali ti se ide malo vani skupiti iskustvo, šta odabireš?
ex invalid_user
Uvijek po nova radna iskustva. Doma se uvijek mozes vratiti.
Ima li sol rok trajanja?
Ima li sol rok trajanja?
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Logičnije mi je da nema nego da ima.
Proizvođači su nekad zakonom obvezni notirati rok trajanja. To više ima funkciju svojevrsnog disclaimera.
Kako bi reagirala u slučaju pljačke (kad ti netko na ulici u hodu protivpravno oduzme torbu, recimo, ili laptop koji nosiš u rukama)? Trčat ćeš za njim/njom i upotrijebit silu ili? Hoćeš li ju/ga bez razmišljanja ciljano ozlijediti, tj pokušati ozlijediti?
Proizvođači su nekad zakonom obvezni notirati rok trajanja. To više ima funkciju svojevrsnog disclaimera.
Kako bi reagirala u slučaju pljačke (kad ti netko na ulici u hodu protivpravno oduzme torbu, recimo, ili laptop koji nosiš u rukama)? Trčat ćeš za njim/njom i upotrijebit silu ili? Hoćeš li ju/ga bez razmišljanja ciljano ozlijediti, tj pokušati ozlijediti?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- talented miss cohen
- כהן גדול
nisam. jedini fizički obračun mi je bio basket game jedan na jedan s jednim dečkom iz 8. razreda (dakle u svakom pogledu veći od mene
)
bilo je izjednačeno, ali G-d knows koji je to poduhvat bio za mene. dečko je postao predmet sprdanja kod svojih vršnjaka.
sjećam se da je otac bio oduševljen, a majka zabrinuta
pamtiš li prvi susret s bibliotekom?
bilo je izjednačeno, ali G-d knows koji je to poduhvat bio za mene. dečko je postao predmet sprdanja kod svojih vršnjaka.
sjećam se da je otac bio oduševljen, a majka zabrinuta
pamtiš li prvi susret s bibliotekom?
Da, u prvom osnovne je to bila ljubav na prvi pogled. Taj miris...
Kako je izgledao tvoj najgori intervju za posao, ako si ga doživila.
Kako je izgledao tvoj najgori intervju za posao, ako si ga doživila.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Jesam, kad me jedna prepotentna glupača pitala "jel imam problem raditi s mlađima od sebe", naknadno sam shvatila da bih je razvalila šakom kolko je iritantna.
A tvoj?
A tvoj?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Miris mmmm...
Dva starija lika (viši državni savjetnici), cross examination, postavljali su takva pitanja da su me doveli na ivici plača. Držala sam se cool, ali nakon što sam izašla iz zgrade, prošla posljednu security kontrolu... uffff
Sjećaš se možda naslova prve knijge koju si posudila iz biblioteke?
Dva starija lika (viši državni savjetnici), cross examination, postavljali su takva pitanja da su me doveli na ivici plača. Držala sam se cool, ali nakon što sam izašla iz zgrade, prošla posljednu security kontrolu... uffff
Sjećaš se možda naslova prve knijge koju si posudila iz biblioteke?
Nope, davno je to bilo.
Jel te djelatnici u lokalnoj knjižnici znaju već po liku i djelu?
Jel te djelatnici u lokalnoj knjižnici znaju već po liku i djelu?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
U lokalnoj ne, ali kad sam živjela doma, znali su.
Kako se natjerati jesti voće? Meni je to takva tlaka, a da imam nekog roba da ga reže i servira, jela bih.
Kako se natjerati jesti voće? Meni je to takva tlaka, a da imam nekog roba da ga reže i servira, jela bih.
Nemam pojma, meni cimerica dođe i tutne bananu u ruke i kaže "evo ti" pa ono
Inače ko zna kad bih se i ja sjetila.
Jedeš voćne jogurte?
Jedeš voćne jogurte?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Nah. Eventualno utrpam nešto u običan jogurt, neku trulu bananu ili jabuku na samrti.
Voliš li nekakve slatko-slane kombinacije okusa? Npr. ananas i piletinu.
Voliš li nekakve slatko-slane kombinacije okusa? Npr. ananas i piletinu.
Gljive dinstane u medu i soja sosu. Super jednostavno, a prejebeno
Jesi ikad pričala gluposti na intervjuu za posao?
Jesi ikad pričala gluposti na intervjuu za posao?
Nisam. Unutar struke stalno imam ponude. Moj rad je vidljiv.
Jesi li ikad pjevala u zboru?
Jesi li ikad pjevala u zboru?
Ne. Ako ne računaš ono kad sam bila u KUD-u pa smo svi morali pjevat u kolu. Probably ne. 
Znaš kakve narodne plesove?
Znaš kakve narodne plesove?

Znaš kakve narodne pjesme napamet usprkos sebi? Ono, čula si ih na radiju milijun puta pa ostalo?
Cijela pjesma Crying Lightning, nekako mi paše baš kao cjelina. A stih kao stih ne bih znala izdvojit. Vjerojatno nešto od Monkeysa ionak. 
Ti?
Ti?
- Capt. Kirk
Imam, volim, hocu jos. C:
Piercing - imas, zelis, volis, jesu li ti hot?
Piercing - imas, zelis, volis, jesu li ti hot?
Ko voli nek izvoli. Ja ih nemam, možda i bih, ali nisam još našla nešto što bi mi toliko značilo da ju dam napravit. Ne bih htjela napravit nešto tek toliko da imam. Na drugima su mi OK, ako nisu grbovi, krunice, simbol BMW-a i Dinama il išta slično. Zaobić u širokom luku. 
edit, Nemam, nemam ni neku pretjeranu želju, not my thing. Na drugima zna biti lijepo.
Koje ti je najgore mjesto koje si ljudi daju piercat? (Osim genitalija, očito, i dalje mi nije jasno kako i zašto si to rade
)
edit, Nemam, nemam ni neku pretjeranu želju, not my thing. Na drugima zna biti lijepo.
Koje ti je najgore mjesto koje si ljudi daju piercat? (Osim genitalija, očito, i dalje mi nije jasno kako i zašto si to rade
Ha niš, sad te moram izbjegavat, pravila su pravila. 
Mali šareni medo. Još uvijek ga imam iako je sav izlizan i ne smije se prat u veš mašini jer bi se raspao. Star je gotovo koliko i ja i oblikovan je prema mom obrazu.
U biti, i veličine je mog obraza taman. 
Jesi imala najdražu dekicu?
Mali šareni medo. Još uvijek ga imam iako je sav izlizan i ne smije se prat u veš mašini jer bi se raspao. Star je gotovo koliko i ja i oblikovan je prema mom obrazu.
Jesi imala najdražu dekicu?
Jesam.
Ti romobil?
Ti romobil?
-
Lagadema
- Status: Solo
Ne.
Jesi imala role?
Jesi imala role?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- degenereginald
- cryptid
Jesam.
Nekoć sam bila super kul.
Koliko si upoznata s životom svojih prijatelja van sfere vašeg druženja (u nekom užem smislu) i aktualnih događanja?
Tipa, jesi li upoznala obitelj prijatelja, vidjela fotografije njih kao klinaca, bila u kući/ gradu u kojoj su odrastali i sl.
Nekoć sam bila super kul.
Koliko si upoznata s životom svojih prijatelja van sfere vašeg druženja (u nekom užem smislu) i aktualnih događanja?
Tipa, jesi li upoznala obitelj prijatelja, vidjela fotografije njih kao klinaca, bila u kući/ gradu u kojoj su odrastali i sl.
Imam dvoje prijatelja. Znamo se iz vrtica. O njima znam sve. O hrpi poznanika znam odredjene situacije i razmisljanja.
Mislis li da se olako shvaca pojam prijateljstva?
Mislis li da se olako shvaca pojam prijateljstva?
-
Lagadema
- Status: Solo
Da, danas sve prolazi pod prijateljstvom, ali po onom sto vidim, sve je to suplje.
Sta mislis o ljudima koji kazu da za prijateljstvo treba interes?
Sta mislis o ljudima koji kazu da za prijateljstvo treba interes?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Uff,od takvih treba pobjeci. Sto prije.
Imas li doma svijece?
Imas li doma svijece?
- degenereginald
- cryptid
Nemam. Ako nestane struje, nestaćeimene.
Koji predmet ti je bio najdraži u osnovnoj školi?
Koji predmet ti je bio najdraži u osnovnoj školi?
Kemija.
Jesi li išla na natjecanja?
Jesi li išla na natjecanja?