Jel ti polako dosta ljeta vec?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Jep.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Osisala se masinicom na skroz kratko ono jedno ljeto kad je bilo skoro 40 stupnjeva, nisam mogla izdrzat vise.
Koliko si puta mijenjala boju kose?
Koliko si puta mijenjala boju kose?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ja samu sebe uglavnom.
Jesi li control freak?
Jesi li control freak?
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Ne znam, neka varijacija "fuck" 
Koliko puta u životu te je ono što si mislila da će te učiniti sretnom ekšli učinilo sretnom?
Koliko puta u životu te je ono što si mislila da će te učiniti sretnom ekšli učinilo sretnom?
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Nista niti jednom, na kraju mi je uvijek sve isprazno i beezveze.
Koliko te puta pno sto si mislila da ce te unesrecit, doista i unesrecilo?,
Koliko te puta pno sto si mislila da ce te unesrecit, doista i unesrecilo?,
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Ne brojim, a nisam vodila dnevnik.
Zapisuješ li negdje datume važnijih događaja i opis? Koliko ti je to uopće bitno?
Zapisuješ li negdje datume važnijih događaja i opis? Koliko ti je to uopće bitno?
Apsolutno.
Imaš li mazohističku crtu u sebi?
Imaš li mazohističku crtu u sebi?
Imam, ali radim na tome da ga vratim u balans.
Jesi li zadovoljna svojom prehranom? Što bi uvela, a što smanjila ili maknula?
Jesi li zadovoljna svojom prehranom? Što bi uvela, a što smanjila ili maknula?
Zadovoljna sam. Raznolika je,to mi je najbitnije.
Imala si prometnu?
Imala si prometnu?
2x.
Ako si ti imala je li ostavila kakvih zdravstvenih posljedica i kojih?
Ako si ti imala je li ostavila kakvih zdravstvenih posljedica i kojih?
E pa sad, samojed mi je najkjući, ali mi je vučjak najdraži od navedenih + identificiram se s tom pasminom, onda husky pa rotvajler.
Isto.
Isto.
Afrički tvor. Frendica ima 2 afrička tvora + 2 mačke + 3 psa.
Koliko bi živinica stalo u tvoj stan, a da im bude ugodno i koje su to?
Koliko bi živinica stalo u tvoj stan, a da im bude ugodno i koje su to?
Ako sam ja imala narajcanog morskog psa ispod kreveta, možeš ti i delfina.
Ja bi Pandu i pese.
Jesu ti kokoši i pure malo skeri? Ptice općenito?
Ja bi Pandu i pese.
Jesu ti kokoši i pure malo skeri? Ptice općenito?
Lol@po prilagođenom programu
Zato što su mi najkjuće ikad i imamo nekih sličnosti; samotne su životinje, vole svoj prostor, vole jesti i rijetko se pare.
Pišeš li na nekom drugom forumu i jesi li pokušala na još nekim lgbt hr forumima?
Zato što su mi najkjuće ikad i imamo nekih sličnosti; samotne su životinje, vole svoj prostor, vole jesti i rijetko se pare.
Pišeš li na nekom drugom forumu i jesi li pokušala na još nekim lgbt hr forumima?
Ne i ne.
Je li ti piskaranje po društvenim mrežama utjecalo na izražavanje?
Je li ti piskaranje po društvenim mrežama utjecalo na izražavanje?
Definiraj "poprilično nepismena" :/ Mislim, ja sam silom struke pismenija od prosjeka ionak pa je letvica poprilično visoko, al onda bih morala dejtat samo profesorice jezika, ako i to.
Ima ih nepismenih.
Mislim da bih se nosila OK.
Imaš neki takav dealbreaker? (Da sad nije ono, šuta štenad i glasa za HDZ)
Imaš neki takav dealbreaker? (Da sad nije ono, šuta štenad i glasa za HDZ)
Razmišljam već koji sat i ne znam što bih odgovorila na to pitanje. Sa sadašnje pozicije mislim da nisam uopće bila 'materijal' za vezu onda kad sam bila u vezama, a bome nisam sigurna nit da sam uopće. Svi kompromisi koje sam napravila bili su dobrovoljni, nitko me nije tjerao, tak da ne mogu niti jedan izdvojiti.
Bi li žrtvovala neki tebi bitan dio vlastitog identiteta kako bi veza mogla funkcionirati/trajati/postojati?
Bi li žrtvovala neki tebi bitan dio vlastitog identiteta kako bi veza mogla funkcionirati/trajati/postojati?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ima. 
Kako si danas?
Kako si danas?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Kako kada. Zimi mi rano ustajanje teže pada (mrak je, hladno, brrr), ljeti se budim lakše i s više energije, ali kako nisam jutarnji tip i volim spavati, zvuk alarma mi je uvijek trauma i treba mi pola sata (a ako sam umorna, i više) da bih mogla normalno profunkcionirati.
Koje jutarnje rituale imaš?
Koje jutarnje rituale imaš?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Najbitniji ritual je ispijanje kave, na miru, barem petnaest minuta.
Budi li te samo jedan alarm ili više njih?
Budi li te samo jedan alarm ili više njih?
Pretpostavka je majka svih zajeba
Dva minimalno 
Najdraža stvar ('stvar' u proširenom značenju) koja te podsjeća (simbolizira) na 80e?
Najdraža stvar ('stvar' u proširenom značenju) koja te podsjeća (simbolizira) na 80e?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Pony bicikla i Bazooka zvake.
Volis mentol bombone?
Volis mentol bombone?
A ono, OK su.
Jel u vrecici bombona 505 jedes samo jedan okus prvo pa onda ostale il ti je svejedno?
Jel u vrecici bombona 505 jedes samo jedan okus prvo pa onda ostale il ti je svejedno?
Uvijek prvo roze, onda naranačaste i na kraju dosadni limun.
Slatku tajnu si cuclala ili grizla?
Slatku tajnu si cuclala ili grizla?
Uvijek bi prerano počela gristi sve (i lizalice
).
Film koji ti simbolizira 80e (da nastavim u istom tonu..)?
Film koji ti simbolizira 80e (da nastavim u istom tonu..)?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel

Najdraži filmski snagator?