Sto si budna do 4?
Pitaj me
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Slabo itko od mojih koristi wa uglavnom viber, a to radi cijelo vrijeme sto ja uglavnom ignoriram
Sto si budna do 4?
Sto si budna do 4?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Imam brojne talente a kuhanje nije jedan od njih
Sta te muci?
Sta te muci?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- Moloko
- Status: U vezi
Posao. 
A tebe?
A tebe?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
-
Lagadema
Ne. Nikad.
Sto je tako pusto danas?
Sto je tako pusto danas?
Ponedjeljak i kišno jutro, nikm se ništa ne da 
Si već krenula nositi zimske kapute i jakne?
Si već krenula nositi zimske kapute i jakne?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
da. nosila bih i kapu, ali mi je malo bed...mada ne bi mi bila viska...
volis kape?
volis kape?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- zwarte paard
komplimenti su skroz ok, cak i taj da sam bas mila.
koju kritiku ne volis cuti?
koju kritiku ne volis cuti?
- Moloko
Da sam sebična.
Pomičeš li često svoje granice?
Pomičeš li često svoje granice?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Moloko
Voljela bih imati moć izlječiti teško bolesne ljude. Dodirom recimo.
A ti?
A ti?
- zwarte paard
Ja bih da svi budu sretni...
Me znam sta bi to znacilo da trebam posjedovati za to...
Luk ili.antibiotici?
Me znam sta bi to znacilo da trebam posjedovati za to...
Luk ili.antibiotici?
to ovisi o tome kakvo mi je zdravstveno stanje.

šta b' im rekla da se probudiš i ugledaš ih?

šta b' im rekla da se probudiš i ugledaš ih?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Bas imate ruzne oci.
Koliko su telefonskih razgovora obavila danas?
Koliko su telefonskih razgovora obavila danas?
- Moloko
4.
Da imaš stan za koje novce bi ga iznajmivala?
Da imaš stan za koje novce bi ga iznajmivala?
- Moloko
Urednost, ozbiljnost u smislu plaćanja režija i sl. te me mora poštivati u svakom smislu te riječi.
Koje tri osobine svakako mora imati tvoja potencijalna cura?
Koje tri osobine svakako mora imati tvoja potencijalna cura?
- Moloko
Hm..vjerojatno zato što smo se razilazili u ključnim stvarima,pogledu na život.
Koliko brzo se vežeš za nekoga?
Koliko brzo se vežeš za nekoga?
Ne brzo.
Jel znas/znala si izraditi "gatalicu"? (Onaj papirnati cvijet sa svakakvim pizdarijama upisanim na preklopljenim stranicama). Danas vidjela neke curice kak se igraju s tim :nekestvarisubezvremenske:
Jel znas/znala si izraditi "gatalicu"? (Onaj papirnati cvijet sa svakakvim pizdarijama upisanim na preklopljenim stranicama). Danas vidjela neke curice kak se igraju s tim :nekestvarisubezvremenske:
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Nikad nisam znala raditi ništa s papirom. Ili kolaž-papirom. Zapetljam se.
However, profesor u osnovnoj je prepoznao van gogha u meni i moj kolaž objesio u atriju.
Da je prosječni lifespan 40 godina, kako bi proživjela život?
However, profesor u osnovnoj je prepoznao van gogha u meni i moj kolaž objesio u atriju.
Da je prosječni lifespan 40 godina, kako bi proživjela život?
ex invalid_user
Brzo i zestoko.
Kad je hladno, najhladniji dio tebe su ruke, nos ili usi?
Kad je hladno, najhladniji dio tebe su ruke, nos ili usi?
-
Lagadema
Ruke
Sta znaci kad zena ima hladne ruke?
Sta znaci kad zena ima hladne ruke?
-
Lagadema
Najhladnije ikad je precesto u mom zivotu, puno puta se to dogodilo
Zar ne bi ugrijala zenu sa hladnim rukama i nogama? Zar bi joj rekla dalje od mog kreveta? Nista trud a?
Zar ne bi ugrijala zenu sa hladnim rukama i nogama? Zar bi joj rekla dalje od mog kreveta? Nista trud a?
Ugrijem zenu kad je ledena. Samo kaj je ona ekstra ledena, vampiri bi joj zavidili.
Bi li radije za poklon tecaj stepa ili harmonike?
Bi li radije za poklon tecaj stepa ili harmonike?
Ne znam da je bilo glupih. Dobila sam neke aparate za friziranje koje nikad ne koristim, pa mozda prije beskorisno nego glupo..
Jel imas neki bezvremenski hit u poklonima koji se nikada ne ofuca i koristila si ga vise puta na razlicitim osobama?
Jel imas neki bezvremenski hit u poklonima koji se nikada ne ofuca i koristila si ga vise puta na razlicitim osobama?
materijalno-kupovne
da nađeš skrivenu kameru u svom stanu, koje bi ti objašnjenje prvo palo na pamet?
da nađeš skrivenu kameru u svom stanu, koje bi ti objašnjenje prvo palo na pamet?
Desert je visnjica 
Obzirom da sam podstanar, vjerojatno bih pomislila da vlasnik stana kontrolira svoje podstanare.
U svakom slučaju, ne bi mi bilo drago, i bio bi mi grozan osjećaj da niti u četiri zida nemam svoju privatnost.
Jesi li se ikad susrela sa lažnim profilima na nekom forumu?
U svakom slučaju, ne bi mi bilo drago, i bio bi mi grozan osjećaj da niti u četiri zida nemam svoju privatnost.
Jesi li se ikad susrela sa lažnim profilima na nekom forumu?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- degenereginald
- cryptid
Masu puta, da.
Javi ti se netko s lažnog profila, i taj dan ti je malo dosadno, pa odgovoriš na poruku, i ubrzo skužiš da, tko god da se nalazi s druge strane je zanimljiva osoba.
Paziš da ne dijeliš osobne informacije jer paranoja, ali masu se zajebavate i kul ste si i druga osoba djeluje opušteno i bez imalo paranoje pa dijeli masu osobnih informacija, s tim da se ti još držiš paranoično i nisi sigurna koliko su te informacije istina, a koliko su fabricirane.
Nakon dva mjeseca razgovora, pri čemu ste par noći proveli u razgovoru, ta osoba počne davati male hintove da te poznaje. Radi se o sitnicama, koje sasvim lako mogu biti slučajnosti- tipa, spomene mjesto gdje si se najviše voljela igrati kao klinka kao mjesto na koje želi sad ići, ili spomene tebi najdraži restoran kao mjesto gdje je jeo/ jela hranu, a jeo/ jela je tebu najdraže jelo iz tog restorana, odmah pogodi tvoju najdražu boju ili pjesmu. Takve pizdarije. Možda su brutalne slučajnosti, možda je brutalna kripčina iza profila.
Tvoj mozak sad već malo divlja.
Postoji li netko u tvom životu za koga bi pomislila da može biti ta osoba ili bi pretpostavila da se radi o bizarnom stalkeru, random slučajnostima, kaj, kaj se događa?
Bi li pomislila da se radi samo o najgorem i bizarnom smislu za humor nekoga koga znaš ili da je ta osoba malo sjebana u glavu (super izraz, mega izraz)?
Javi ti se netko s lažnog profila, i taj dan ti je malo dosadno, pa odgovoriš na poruku, i ubrzo skužiš da, tko god da se nalazi s druge strane je zanimljiva osoba.
Paziš da ne dijeliš osobne informacije jer paranoja, ali masu se zajebavate i kul ste si i druga osoba djeluje opušteno i bez imalo paranoje pa dijeli masu osobnih informacija, s tim da se ti još držiš paranoično i nisi sigurna koliko su te informacije istina, a koliko su fabricirane.
Nakon dva mjeseca razgovora, pri čemu ste par noći proveli u razgovoru, ta osoba počne davati male hintove da te poznaje. Radi se o sitnicama, koje sasvim lako mogu biti slučajnosti- tipa, spomene mjesto gdje si se najviše voljela igrati kao klinka kao mjesto na koje želi sad ići, ili spomene tebi najdraži restoran kao mjesto gdje je jeo/ jela hranu, a jeo/ jela je tebu najdraže jelo iz tog restorana, odmah pogodi tvoju najdražu boju ili pjesmu. Takve pizdarije. Možda su brutalne slučajnosti, možda je brutalna kripčina iza profila.
Tvoj mozak sad već malo divlja.
Postoji li netko u tvom životu za koga bi pomislila da može biti ta osoba ili bi pretpostavila da se radi o bizarnom stalkeru, random slučajnostima, kaj, kaj se događa?
Bi li pomislila da se radi samo o najgorem i bizarnom smislu za humor nekoga koga znaš ili da je ta osoba malo sjebana u glavu (super izraz, mega izraz)?
I have no money and I have to scream.
nikad se nisam susrela s lažnim profilima (mislim) pa prilično naivno pristupam tim dopisivanjima. nemam ne znam kakve informacije o sebi koje bi netko mogao iskoristiti protiv mene pa, ako se osjećam ugodno u razgovoru, podijelit ću i nešto intimnije stvari. ako baš primijetim znakove da je to osoba koja me poznaje, nitko mi ne bi pao na pamet, ali bih na upoznavanje otišla pripremljena na mogućnost da ću biti iznenađena. a ako je komunikacija zanimljiva, vrlo vjerojatno ću relativno rano tražiti da se upoznamo.
imaš li ti neku/e osobu/e na koju/e bi odmah posumnjala?
imaš li ti neku/e osobu/e na koju/e bi odmah posumnjala?
Desert je visnjica 
- zwarte paard
vidjala sam se s curom koja mi je nakon par mjeseci tek priznala da se ne zove jelena...
te da ima lazni profil sa biliun prijatelja te da je vecinom ona startana jer je zgodnica. a tek kada sam vidjela da imamo dosta frendova i da su je oni dodali bez da se poznaju, bilo mi je malo cudno...za neke sam mislila da imaju malo soli u glavi...
bilo mi je zastrasujuce, ali s druge strane kraljica...
da li prihvacas requestove na faceu ako ne poznajes ljude koji ih salju?
te da ima lazni profil sa biliun prijatelja te da je vecinom ona startana jer je zgodnica. a tek kada sam vidjela da imamo dosta frendova i da su je oni dodali bez da se poznaju, bilo mi je malo cudno...za neke sam mislila da imaju malo soli u glavi...
bilo mi je zastrasujuce, ali s druge strane kraljica...
da li prihvacas requestove na faceu ako ne poznajes ljude koji ih salju?