Pitaj me
Re: Pitaj me
ima jedan u kojem sam naucila povecu lekciju al i dalje bih da se nije dogodio jer sam iz njega pokupila vise traumi nego koristi. odnosno lekcija je valjda jedina korist koja je proizasla iz toga.
imas neki odnos u zivotu koji bi, da se pojavi interes s druge strane, rado ponovila, ovaj put malo drugacije?
imas neki odnos u zivotu koji bi, da se pojavi interes s druge strane, rado ponovila, ovaj put malo drugacije?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Ne, sto sam zakljucila zakljucila, sto je bilo bilo je, stare odnose vise ne otvaram, otvorena sam jedino novima
Jesi se naspavala?
Jesi se naspavala?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Nisam. Veselim se doć doma i nadoknadit.
Jel često ubiješ oko preko dana?
Jel često ubiješ oko preko dana?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Da. Barem pola sata.
Jedes li ponekad u krevetu?
Jedes li ponekad u krevetu?
- Moloko
- Status: U vezi
Često. 
A ti?
A ti?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Moloko
- Status: U vezi
Uvijek.
Preko cega ne prelazis u vezi?
Preko cega ne prelazis u vezi?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
da skratim pricu, jer je ona bila psihopatkinja.
koje ti je omiljeno drvo?
koje ti je omiljeno drvo?
- zwarte paard
Hrast, platane, grab, topola, kostela I jablan...
Mislis li da bi psi mogli racunati da ih ucimo?
Mislis li da bi psi mogli racunati da ih ucimo?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- tratinčica
Možda bi se mogli naučiti baratati s jednoznamenkastim brojevima, za ostalo sumnjam.
Jel bi mogla sama proputovati svijet da ti je je sve već plaćeno i imaš na raspolaganju pozamašan džeparac?
Jel bi mogla sama proputovati svijet da ti je je sve već plaćeno i imaš na raspolaganju pozamašan džeparac?
- degenereginald
- cryptid
Sumnjam. Trebala bi mi barem jedna osoba da me motivira i planira kaj ćemo posjetiti; da to imam u sebi, sure, zašto ne.
Gledaš li ikad credits-e (postoji li hrv. riječ za to? Vjerojatno. Ja ju ne znam) do kraja?
Znaš li ljude koji to prakticiraju? Što misliš o takvim ljudima?
Ako nemaš mišljenje o njima, predlažem da ga formiraš samo zbog zanimljivijeg odgovora. Fala!
Gledaš li ikad credits-e (postoji li hrv. riječ za to? Vjerojatno. Ja ju ne znam) do kraja?
Znaš li ljude koji to prakticiraju? Što misliš o takvim ljudima?
Ako nemaš mišljenje o njima, predlažem da ga formiraš samo zbog zanimljivijeg odgovora. Fala!
I have no money and I have to scream.
-
Lagadema
Nisam. Neam misljenje
a ne da mi se sad formirati
Jesi li kad razmisljala o tome kako je tezak zivot foto modela?
Jesi li kad razmisljala o tome kako je tezak zivot foto modela?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Pa u biti jesam. Moraju nažalost trpit svakakve debile u ime profesionalnosti. I kad bi bila dovoljno lijepa i zgodna, ne bi mogla to radit. Nedavno sam gledala The Neon Demon - nije neki spoiler - u jednom momentu glumica pljune statistici (ženskom statistu
) u usta i čitala sam kasnije da je to bila improvizacija, redatelj je tada glumici rekao da to napravi ovoj koja je ležala. Jadna ta cura, ja bi jebeno popizdila.
Od svih tvojih ženskih prijateljica, u kojem se postotku nalaze LGBT predstavnice?
Od svih tvojih ženskih prijateljica, u kojem se postotku nalaze LGBT predstavnice?
-
Lagadema
0 %. Nemam niti jednu prijateljicu lgbt
Ti?
Ti?
- zwarte paard
Da, Puno puta... Od zivljenja na sve strane, plasiranja sebe, pazenja na ugovore... To je gluma u potpunosti... A tek u manekenstvu hodanje, svaka pista drugacija. Svaki kreator Nesto svoje hoce.. Svaki komad odjece se drugacije nosi... Vjezbanje po cijeli dan, rezim prehrane, ponasanje u drustvu... Anksioznost... Startanje na svakom koraku... Srednje satima..
Sminkanje... Frizura... Jesus... I rana dizajna... Par mjeseci u kino..
Par u picki materini... Pa kao imas neki dopust od mjesec dva kada kao odmaras... S planom da ti je zivot u npr osam mjeseci na mozda par kontinenata...
Mozes se kresnuti s apolonima I tako se ili kreses dok ne postanes malo retardirana za odnos.. Jer hoce ti se nece ti se biti s nekim. Mozes ne moras... Usamljen zivot, dosta... Ali dobro zato manekenke znaju cijeniti ljubav
A s druge strane moze biti jako displiniran zivot I sredjen. Dosta vodis racuna o sebi I Puno toga vidis opusteno kada si free...
Mislim da je jako zajebano... Koliko provalih....pun kurac zajebano.
Kao vojska...
Da li bi vise voljela raditi u jednom mjestu ili biti stalno u movingu?
Sminkanje... Frizura... Jesus... I rana dizajna... Par mjeseci u kino..
Par u picki materini... Pa kao imas neki dopust od mjesec dva kada kao odmaras... S planom da ti je zivot u npr osam mjeseci na mozda par kontinenata...
Mozes se kresnuti s apolonima I tako se ili kreses dok ne postanes malo retardirana za odnos.. Jer hoce ti se nece ti se biti s nekim. Mozes ne moras... Usamljen zivot, dosta... Ali dobro zato manekenke znaju cijeniti ljubav
A s druge strane moze biti jako displiniran zivot I sredjen. Dosta vodis racuna o sebi I Puno toga vidis opusteno kada si free...
Mislim da je jako zajebano... Koliko provalih....pun kurac zajebano.
Kao vojska...
Da li bi vise voljela raditi u jednom mjestu ili biti stalno u movingu?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Dosta slabo, recimo 10%. Zato mi je news feed na fb pun ružnih beba
Edit: raditi na jednom mjestu
A koliki ti dio od ukupnog broja prijatelja/ica zauzimaju žene?
Edit: raditi na jednom mjestu
A koliki ti dio od ukupnog broja prijatelja/ica zauzimaju žene?
-
Lagadema
90 %.
Sta pomislis kad neka cura, kad vidi sliku ruzne bebe kaze: Joj i ja bi jednu?
Sta pomislis kad neka cura, kad vidi sliku ruzne bebe kaze: Joj i ja bi jednu?
- peskafondo
nis
bi li skočila padobranom iz aviona?
bi li skočila padobranom iz aviona?
- Vox Feminae
Ako je to jedini uvjet mog prezivljavanja, da. 
Sto mislis o smrti? Smrt kao pojam, kao dogadjaj nasim zivotima.
Postoji li Svemirska pravda ili je to rezultat slucajnosti?
Sto mislis o smrti? Smrt kao pojam, kao dogadjaj nasim zivotima.
Postoji li Svemirska pravda ili je to rezultat slucajnosti?
The eyes, chico, they never lie.
smrt je zajebana neminovnost koja me tjera da zivim sto punijim plucima. nema veze s pravdom. dodje kad ima doci.
izbjegavas bespotrebne rizike u zivotu?
izbjegavas bespotrebne rizike u zivotu?
-
Faith123
- Ja sam: lezbijka
Mislim da ne...uletavam jer radim pesto stvari odjedno hhaahha...nemam mira..
Koja je zadnja pisma da si ju odslusala?
Koja je zadnja pisma da si ju odslusala?
Privilegirana
- Vox Feminae
Ne bas, s godinama se mozda smanjilo jedino rizicno ponasanje in privat mode.
Dakle, zivis punijim plucima jer ces jednom umrijeti? Ako sam dobro shvatila
Ed. Star Wars Theme.
Alter (jer mi se alterira danas): danas sam cula zanimljiv komentar, a taj je da smo nacija koja se stalno zali. Dakle, na nacionalnoj razini imamo taj modus izrazavanja/prolazenja kroz zivot. Kaj mislis?
Dakle, zivis punijim plucima jer ces jednom umrijeti? Ako sam dobro shvatila
Ed. Star Wars Theme.
Alter (jer mi se alterira danas): danas sam cula zanimljiv komentar, a taj je da smo nacija koja se stalno zali. Dakle, na nacionalnoj razini imamo taj modus izrazavanja/prolazenja kroz zivot. Kaj mislis?
The eyes, chico, they never lie.
Pa imamo se na šta žalit, ali ne bi rekla da smo takva nacija. Bilo bi više prosvjeda nego šta ih sad radimo da je to naš mentalitet.
Recimo da si single, išla si frendici u posjet i zapela si u nedjelju navečer u liftu njene zgrade sa jako slatkom brinetom koja ima rainbow narukvicu, kratke nokte i bile starke. Situacija je stresna, ali srećom mobitel ti je imao signala i za cca pol sata će vas oslobodit majstori. Frendica ti šalje hrpu smajlija i već ima status na fejsbuku kako je to oh so hilarious. Cura se isto zajebava na račun vaše situacije i zapravo vodite vrlo ugodan razgovor. Sviđa ti se. Ima svijetle trepavice i svijetle oči i tvoje razmišljanje o tome farba li kosu prekida glasno kruljenje iz stomaka. Jela si grah za ručak i odjednom postaješ vrlo svjesna stvarnosti da ćeš tijekom sljedećih pola sata do slobode morat ispustit bar jednog tihomira ili glasovira, ovisno o pozi koju zauzmeš u uskom prostoru. Nema dovoljno udaljenosti među vama da ona ne primijeti novu fragrancu u zraku. Obrazi su ti se zacrvenili od same pomisli na neizbježno i kažeš - fff baš je vruće tu. Koja je tvoja strategija za razgovor da njoj bude više bed radi bilih starki, nego radi tvojih ispuha?
Nemojte mi nemam strategiju, nije me briga i sl.
Recimo da si single, išla si frendici u posjet i zapela si u nedjelju navečer u liftu njene zgrade sa jako slatkom brinetom koja ima rainbow narukvicu, kratke nokte i bile starke. Situacija je stresna, ali srećom mobitel ti je imao signala i za cca pol sata će vas oslobodit majstori. Frendica ti šalje hrpu smajlija i već ima status na fejsbuku kako je to oh so hilarious. Cura se isto zajebava na račun vaše situacije i zapravo vodite vrlo ugodan razgovor. Sviđa ti se. Ima svijetle trepavice i svijetle oči i tvoje razmišljanje o tome farba li kosu prekida glasno kruljenje iz stomaka. Jela si grah za ručak i odjednom postaješ vrlo svjesna stvarnosti da ćeš tijekom sljedećih pola sata do slobode morat ispustit bar jednog tihomira ili glasovira, ovisno o pozi koju zauzmeš u uskom prostoru. Nema dovoljno udaljenosti među vama da ona ne primijeti novu fragrancu u zraku. Obrazi su ti se zacrvenili od same pomisli na neizbježno i kažeš - fff baš je vruće tu. Koja je tvoja strategija za razgovor da njoj bude više bed radi bilih starki, nego radi tvojih ispuha?
Nemojte mi nemam strategiju, nije me briga i sl.
Okrivim (nepostojećeg) psa. Ak joj bude smiješno, ravno iz lifta ju vodim pred matičara. Ako ne, good riddance. 
Jel prdiš pred curom il ti je bed? Imam frendicu koja je s dečkom u vezi cca 5 godina, žive skupa skoro godinu dana mislim i nije nijednom, kaže da bi radije umrla.
Jel prdiš pred curom il ti je bed? Imam frendicu koja je s dečkom u vezi cca 5 godina, žive skupa skoro godinu dana mislim i nije nijednom, kaže da bi radije umrla.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Lagadema
I sama sam ti takva, ne radim to ni pred kim
Cega bi te bilo stid pred curom?
Cega bi te bilo stid pred curom?
Isto ne mogu obavljat pred njom te neke fiziološke radnje.
Jedeš li jela bogata češnjakom bez obzira na budućnost, tipa sutrašnji sastanak?
Jedeš li jela bogata češnjakom bez obzira na budućnost, tipa sutrašnji sastanak?
Ne jedem češnjak. U biti luk jedino s ćevapima, al onda temeljito operem zube i usta s onom vodom za ispiranje i svime mogućim, nekad i par puta to be sure + mentoli i žvake.
Jel koristiš zubni konac?
Jel koristiš zubni konac?
nisam već dugo, sad se ne sjetim kupit iako bi volila
Bi li ti bilo bitno znati ako tvoja djevojka ima sve umjetne zube? Ovako od oka nikad ne bi rekla
Bi li ti bilo bitno znati ako tvoja djevojka ima sve umjetne zube? Ovako od oka nikad ne bi rekla
Bitno, mnogo.
da li bi mogla biti s curom koja ima rupu izmedju jedinice i dvice? mnogo ti se svidja, i pase ti jako, ali ima taj feler.
da li bi mogla biti s curom koja ima rupu izmedju jedinice i dvice? mnogo ti se svidja, i pase ti jako, ali ima taj feler.
...život je lijep... (:
- degenereginald
- cryptid
UH.
UH.
JOJ.
JOJ.
Bez beda, da.
Jutro je. Tek si se probudila, izvan kreveta je hladno, moraš na posao, sve je smeće.
S mozgom koji još nije pretjerano svjestan okoline, iz čiste rutine spuštaš noge s kreveta i BAM, nešto te zgrabi za zglob. Prilično se usereš i odjednom si najbudnija ikad. Što god te zgrabilo te poprilično brzo i pustilo.
Što radiš?
UH.
JOJ.
JOJ.
Bez beda, da.
Jutro je. Tek si se probudila, izvan kreveta je hladno, moraš na posao, sve je smeće.
S mozgom koji još nije pretjerano svjestan okoline, iz čiste rutine spuštaš noge s kreveta i BAM, nešto te zgrabi za zglob. Prilično se usereš i odjednom si najbudnija ikad. Što god te zgrabilo te poprilično brzo i pustilo.
Što radiš?
I have no money and I have to scream.
Pocnem se smijati. To je moj vjecno gladan macak. Pokusava me cim prije razbuditi i dati mi do znanja da je gladan. Ustajem i idem do njegove zdjelice za hranu.
Sto ti najcesce doruckujes?
Sto ti najcesce doruckujes?