Što najčešće kuhaš za ručak?
Pitaj me
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Real Madrid. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Crna pantera.
Znas li igrati stolni tenis?
Znas li igrati stolni tenis?
- Moloko
Znam.
Kad si ga zadnji put igrala?
Kad si ga zadnji put igrala?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Odavno.
Koja ti je mobilna mreza najbolja?
Koja ti je mobilna mreza najbolja?
-
Lagadema
- Status: Solo
Imam samo jednu citav zivot. Kakve su druge ne znam
Koliko si brojeva promijenilA?
Koliko si brojeva promijenilA?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Hm
Nisam nikad razmisljala o tome, i nisam bila na svadbi gdje je bio dj. Pa bi prvo trebala vidjet kako to izgleda.
Jesi razmisljala kad o svojoj svadbi?
Jesi razmisljala kad o svojoj svadbi?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Nema tog auta u koje ja ne bi sjela, a koje bi imala znam, a ne znam koje ne bih. Ne bi neko koje puno trosi to znam
Koje je tvoje auto iz snova?
Koje je tvoje auto iz snova?
Hyundai Santa Fe 2016
Iz kojeg pokušaja si položila vozački?
Iz kojeg pokušaja si položila vozački?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
Imam par 'filozofskih' i političkih komentatora koje volim popratiti, ponekad pogledam nešto od watchmojo-a:D, i s vremena na vrijeme, neki zabavni intervju s Charlize Theron 
Ti se sviđa Tom Cruise?
Ti se sviđa Tom Cruise?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
ne.
pratis ista sto je underground?
pratis ista sto je underground?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Iskreno, guglala sam sad 'underground movies' i 'underground music' obzirom da mi na prvu niš nije padalo na pamet
.. i ispada da pratim jedino mainstream stvari :/
..ne znam na što još pod undergroundom misliš.
Si bila ikad na nekom školskom natjecanju? Ak da, iz čega?
Si bila ikad na nekom školskom natjecanju? Ak da, iz čega?
Hansel
Hansel
Fizika i matematika.
Koji ti je bio najdraži predmet u školi?
Koji ti je bio najdraži predmet u školi?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
- zwarte paard
ne, bila sam pristojna. i dan danas sam streber po tom pitanju.
i coolerstvo tog tipa ne volim.
ti?
i coolerstvo tog tipa ne volim.
ti?
Nisam često, ali jesam kad su svi. I za pokoji ispit iz povijesti
Recimo da si zadnja živa osoba na svijetu, zaključana u ne tako sigurnom skloništu, sa skromnom zalihom hrane i beauty proizvoda. Imaš detektor ljudskih bića kojeg je izumila predzadnja živuća osoba prije nego je iznenada preminula nasilnom smrću i pokazuje ti broj 1, tako da si 100% sigurna da si sada zadnja živa osoba na svijetu. Da ne ulazimo u detalje oko razloga izumiranja svih ljudskih bića osim tebe (ako te baš zanima, samo najseksi osobe su ostale žive), imaš jednu opciju na neki način postati besmrtna. Dok si još tako seksi živa, moraš otvorit ekran računala pomoću posebne ručke za ulaženje u televizor (kojeg je izumila predpredzadnja živuća osoba. od tebe pak čovječanstvo nema nikakve koristi) i ući u televizor. Kad uđeš u televizor, tvoje tijelo i svijest će preuzeti nule i jedinice i laseri i sve ono šta zamišljaš da se inače dešava u televizoru, ali u biti se ne dešava uopće, samo se predpredzadnjoj osobi nije dalo objašnjavat ti mehanizam do preksutra. Suze ti idu, a ne smiš plakat da ne postaneš previše ružna i stoga iznenada premineš nasilnom smrću, sjedaš se pred televizor i gledaš na teletekstu kad će koja emisija, serija ili film bit. Želiš jako dobro razmisliti jer taj tv samo hvata naše programe čiji se sadržaj vrti na repeat, a izbor je dosta oskudan. Jednom kad se odlučiš, provest ćeš vječnost unutar tog jednog uratka, jednog filma, dokumentarca, emisije, ili sl., ali sa svojim sjećanjima prijašnjeg života i slobodom da imaš neku interakciju s likovima u tv-u. Stišćeš te šarene botune na daljinskom i odjednom naletiš na savršenu opciju za tvoj budući život. Šta si odabrala?
Recimo da si zadnja živa osoba na svijetu, zaključana u ne tako sigurnom skloništu, sa skromnom zalihom hrane i beauty proizvoda. Imaš detektor ljudskih bića kojeg je izumila predzadnja živuća osoba prije nego je iznenada preminula nasilnom smrću i pokazuje ti broj 1, tako da si 100% sigurna da si sada zadnja živa osoba na svijetu. Da ne ulazimo u detalje oko razloga izumiranja svih ljudskih bića osim tebe (ako te baš zanima, samo najseksi osobe su ostale žive), imaš jednu opciju na neki način postati besmrtna. Dok si još tako seksi živa, moraš otvorit ekran računala pomoću posebne ručke za ulaženje u televizor (kojeg je izumila predpredzadnja živuća osoba. od tebe pak čovječanstvo nema nikakve koristi) i ući u televizor. Kad uđeš u televizor, tvoje tijelo i svijest će preuzeti nule i jedinice i laseri i sve ono šta zamišljaš da se inače dešava u televizoru, ali u biti se ne dešava uopće, samo se predpredzadnjoj osobi nije dalo objašnjavat ti mehanizam do preksutra. Suze ti idu, a ne smiš plakat da ne postaneš previše ružna i stoga iznenada premineš nasilnom smrću, sjedaš se pred televizor i gledaš na teletekstu kad će koja emisija, serija ili film bit. Želiš jako dobro razmisliti jer taj tv samo hvata naše programe čiji se sadržaj vrti na repeat, a izbor je dosta oskudan. Jednom kad se odlučiš, provest ćeš vječnost unutar tog jednog uratka, jednog filma, dokumentarca, emisije, ili sl., ali sa svojim sjećanjima prijašnjeg života i slobodom da imaš neku interakciju s likovima u tv-u. Stišćeš te šarene botune na daljinskom i odjednom naletiš na savršenu opciju za tvoj budući život. Šta si odabrala?
-
Lagadema
Kakvo je to pitanje?
Nitko ti ne može objasniti jer si zadnja živuća osoba, you silly. Get with the programme, literally. 
- Moloko
Plavu lagunu.
Koliko često postavljaš retorička pitanja?
Koliko često postavljaš retorička pitanja?
-
Lagadema
Cesto
Jel te ljudi zivciraju?
Jel te ljudi zivciraju?
Često
Tvoje pustolovine kao zadnje žive osobe se nastavljaju. Stišćeš zeleni teletekst botun na daljinskom i puštaš Plavu lagunu. Prolaze te ugodni trnci pri samoj pomisli na polugolu šesnaestogodišnju Brooke Shields zauvijek na repeat. Sjetiš se odjednom predpredzadnje žive osobe i pomisliš kako bi ona unatoč svom stvaralačkom geniju vjerojatno odabrala dokumentarac o Einsteinu ili tako nešto brutalno dosadno, a ti si sada odabrala izvrsnu ljubavnu avanturu na mjestu gdje ti nikad neće bit zima. Uzimaš predmet sa stolića pored tebe - to je ručka za ulaženje u tv. Ulaziš u tv. Ušla si u tv. Osjećaš se kao nule i jedinice i laseri i odjednom se stvoriš na obali iz filma Plava laguna. Mrak je i gacaš po mokrom pijesku prema nastambi dvoje nasukalih mladih. Gledala si taj film sto puta i znaš točno di su svi. Tijekom sljedećih pet godina dane provodiš neuspješno pokušavajući zavesti polugolu šesnaestogodišnju Brooke Shields koja je strejt. Razmišljaš da si možda mogla odabrat neko filmsko ostvarenje s više od 2 protagonista + glupa beba koja ne razlikuje otrovne bobice. Razmišljaš o svom prijašnjem životu, o predpredzadnjoj živoj osobi koja je, iako nije bila seksi kao ti, bila bolje društvo u vašim posljednjim zajedničkim danima. Nije bila najseksi, ali je bila seksi.
Odjednom se zasvijetli nebo i pojave se crna slova font 12 Tahoma - "OVO JE AUTOMATSKA PORUKA #1: HA HA ZNALA SAM DA MISLIŠ DA SAM SEKSI I DA ĆE MI SE ISPLATITI KODIRATI OVU SKRIVENU PORUKU. POŠTO SI TO NAPOKON PRIZNALA MENI I BOGU, IMAŠ PRILIKU DA SE PREDOMISLIŠ I ODABEREŠ DRUGU OPCIJU ZA VJEČNI ŽIVOT U TV-U! POGLEDAJ U RUKU. OVO JE KRAJ AUTOMATSKE PORUKE #1".
Pogledaš u ruku, a u njoj onaj isti daljinski kao od prije 5 godina. Klikneš na crvenu on tipku i na nebu se pojavi TV ekran. Šta ćeš od emisija, serija, filmova s naših TV programa odabrati ovaj put da ti vječni život bude najbolji, ili bar donekle ok bez penisa vidljivog kroz suknju od palminog lišća?
Tvoje pustolovine kao zadnje žive osobe se nastavljaju. Stišćeš zeleni teletekst botun na daljinskom i puštaš Plavu lagunu. Prolaze te ugodni trnci pri samoj pomisli na polugolu šesnaestogodišnju Brooke Shields zauvijek na repeat. Sjetiš se odjednom predpredzadnje žive osobe i pomisliš kako bi ona unatoč svom stvaralačkom geniju vjerojatno odabrala dokumentarac o Einsteinu ili tako nešto brutalno dosadno, a ti si sada odabrala izvrsnu ljubavnu avanturu na mjestu gdje ti nikad neće bit zima. Uzimaš predmet sa stolića pored tebe - to je ručka za ulaženje u tv. Ulaziš u tv. Ušla si u tv. Osjećaš se kao nule i jedinice i laseri i odjednom se stvoriš na obali iz filma Plava laguna. Mrak je i gacaš po mokrom pijesku prema nastambi dvoje nasukalih mladih. Gledala si taj film sto puta i znaš točno di su svi. Tijekom sljedećih pet godina dane provodiš neuspješno pokušavajući zavesti polugolu šesnaestogodišnju Brooke Shields koja je strejt. Razmišljaš da si možda mogla odabrat neko filmsko ostvarenje s više od 2 protagonista + glupa beba koja ne razlikuje otrovne bobice. Razmišljaš o svom prijašnjem životu, o predpredzadnjoj živoj osobi koja je, iako nije bila seksi kao ti, bila bolje društvo u vašim posljednjim zajedničkim danima. Nije bila najseksi, ali je bila seksi.
Odjednom se zasvijetli nebo i pojave se crna slova font 12 Tahoma - "OVO JE AUTOMATSKA PORUKA #1: HA HA ZNALA SAM DA MISLIŠ DA SAM SEKSI I DA ĆE MI SE ISPLATITI KODIRATI OVU SKRIVENU PORUKU. POŠTO SI TO NAPOKON PRIZNALA MENI I BOGU, IMAŠ PRILIKU DA SE PREDOMISLIŠ I ODABEREŠ DRUGU OPCIJU ZA VJEČNI ŽIVOT U TV-U! POGLEDAJ U RUKU. OVO JE KRAJ AUTOMATSKE PORUKE #1".
Pogledaš u ruku, a u njoj onaj isti daljinski kao od prije 5 godina. Klikneš na crvenu on tipku i na nebu se pojavi TV ekran. Šta ćeš od emisija, serija, filmova s naših TV programa odabrati ovaj put da ti vječni život bude najbolji, ili bar donekle ok bez penisa vidljivog kroz suknju od palminog lišća?
- zwarte paard
Ha ha ha ha ha ha ha...
Bash....rooookaaaaaaaj
Bash....rooookaaaaaaaj
Hmm..premišljam se u izboru između Deep Space Nine-a (svemirske avanture i pokušaj zavođenja Jadzie), Star wars-a (tamo nemam, na žalost, nikog zavest, ali darth vader i yoda) i Tomb Raider-a (žrtvovala bih dosadnu priču za Angelinu Jolie i dala piliku njoj da mene zavede
Mislim da bi na kraju pobijedio DS9, čisto zbog dobrog omjera avanture i 'akcije'
I prosljeđujem pitanje, da vidimo što još otkriva o korisnicama?
Hansel
Hansel
- zwarte paard
ja znam ...prenos novogodisnjeg koncerta beckih filharmonista
bash bacas na alisu u zemlji cudesa, a da napomenam,Lewis Carroll je bila shizofrenicarka
s godinama postajes mudrija ili ti se cini da ne?
bash bacas na alisu u zemlji cudesa, a da napomenam,Lewis Carroll je bila shizofrenicarka
s godinama postajes mudrija ili ti se cini da ne?
čini mi se da malo da. život nosi sa sobom nove lekcije. btw. ja bih ispizdila na živce vrlo brzo da mi konstantno svira ista muzika u krug.
koja ti je najdraža vrsta ptice, ili najljepša, izaberi sama?
koja ti je najdraža vrsta ptice, ili najljepša, izaberi sama?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- zwarte paard
nije ista, ozbiljne mjuze do besvijesti...
meni su laste super , volim kolibrije i volim rjecne patke i presijavanje boja na perju kada se zagleda, ne znam pretjerano vrste ptica.
da li bi bila model mladim stomatolozima da uce na tebi?
meni su laste super , volim kolibrije i volim rjecne patke i presijavanje boja na perju kada se zagleda, ne znam pretjerano vrste ptica.
da li bi bila model mladim stomatolozima da uce na tebi?
- Moloko
Ne.
Kakvo posuđe voliš?
Kakvo posuđe voliš?
- Moloko
Ne,pala sam par put i ne bih više. Nisam baš toliki mazohist.
Što te zadnje oborilo s nogu?
Što te zadnje oborilo s nogu?
- zwarte paard
ne mogu toliko dugo sjediti. jesam fotografima, ali stvarno ne mogu toliko dugo sjediti. a i da mi se ne svidi akt nakon toliko sjedenja...vatromet...
da li si vise dobre volje ili lose kroz zadnjih 5 dana?
da li si vise dobre volje ili lose kroz zadnjih 5 dana?
Generalno, dobre volje..
Što misliš, kak bi te drugi opisali na prvu /kakv prvi dojam ostavljaš?
Što misliš, kak bi te drugi opisali na prvu /kakv prvi dojam ostavljaš?
Hansel
Hansel
- zwarte paard
rezervirana. uvijek mi to kazu.
tebe?
tebe?
- Vox Feminae
Ako se dobro osjecam, bilo zbog alkohola ili samog drustva, onda sam definitivno klutz and likeable <3
Jel te bedira sta veceras (osim Dinama
)
Jel te bedira sta veceras (osim Dinama
The eyes, chico, they never lie.