Pitaj me
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Po glazbi.
Da imaš band kakav bi bio i od kakvih članova bi se sastojao?
Da imaš band kakav bi bio i od kakvih članova bi se sastojao?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
Lagadema
- Status: Solo
Elektricnu gitaru
Kakav je dan?
Kakav je dan?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- Moloko
Za padanje.
Na što ti padaš?
Na što ti padaš?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Na ruku, guzicu, leđa, koljena.... Ovisi kako padnem 
Što si/ćeš večerat?
Što si/ćeš večerat?
-
Lagadema
Padam na sarm, na energiju, na zajebanciju, padam na nju svaki dan vec dosta vremena koliko se god trudila oduprijeti
Edit: Vecerala nisam
nit planiram
Jesi pala danas na ledu?
Edit: Vecerala nisam
Jesi pala danas na ledu?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Proklizala samo.
Što si zadnje slomila/pokvarila?
Što si zadnje slomila/pokvarila?
-
Lagadema
Evo jutros nogu na ledu. Imala sam avanturu ko i moloko
Poslije pada, bil htjela vidit snimku istog?
Poslije pada, bil htjela vidit snimku istog?
- Moloko
NE HVALA.
Koji mail posluzitelj koristis?
Koji mail posluzitelj koristis?
ako se ne pika kartolina, što je zadnje bilo u 11. mjesecu, stvarno ne znam, možda ima i 5+ godina. trebala bih nekom nekad poslat, reda radi barem.
kako izgleda tvoja omiljena šalica?
kako izgleda tvoja omiljena šalica?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- Moloko
Zbilja impresivna šalica, Moloko. 
ot. Neke krem boje sa slikom plavog planeta sa žutim prstenom i jednom zvijezdom pored.
Kako izgleda tvoja omiljena pidžama?
ot. Neke krem boje sa slikom plavog planeta sa žutim prstenom i jednom zvijezdom pored.
Kako izgleda tvoja omiljena pidžama?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Moloko
Isuse kako sam fulala temu. 
Najdraža pidžama ima dva pingvina koji su zaljubljeni i donji dio je sav u pingvinima.
Jel to pičkasto malo?
Najdraža pidžama ima dva pingvina koji su zaljubljeni i donji dio je sav u pingvinima.
Jel to pičkasto malo?
Ne.
Jesi kao mala (ili danas) imala odjeću s likovima iz crtića?
Jesi kao mala (ili danas) imala odjeću s likovima iz crtića?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
yup. i imala i imam.
koje je lik na najdražoj ti majici s likom iz crtića?
koje je lik na najdražoj ti majici s likom iz crtića?
- Moloko
Garfield.
S čim najviše voliš jesti tjesteninu?
S čim najviše voliš jesti tjesteninu?
Sa mesom. Paštašuta. 
Voliš li biftek?
Voliš li biftek?
- talented miss cohen
- כהן גדול
you bet 
medium rare or well-done? (taj biftek)
medium rare or well-done? (taj biftek)
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Well done. Ne podnosim okus krvi. (zato i igram vampirske larpove XD)
Bi li za sebe rekla da si jako pristojna?
Bi li za sebe rekla da si jako pristojna?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- talented miss cohen
- כהן גדול
Bih. Ali uz to sam i vrlo adaptibilna.
Imaš li ljubavni odnos sa sobom?
Imaš li ljubavni odnos sa sobom?
S prostorijom, rogatom životinjom ili samom sobom?

Mislim da volim samu sebe upravo onoliko koliko je potrebno i zdravo. Ako si na to mislila
Na skali od 1 do 10, koliko voliš samu sebe?
Mislim da volim samu sebe upravo onoliko koliko je potrebno i zdravo. Ako si na to mislila
Na skali od 1 do 10, koliko voliš samu sebe?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Pardoniram se, mislila sam na prostoriju.
I mi smo prostor(ija) neki, aren't we...
8.86 s tendencijom rasta.
If you can't hurry love, it's better to sit right in the middle of it, what say you?
I mi smo prostor(ija) neki, aren't we...
8.86 s tendencijom rasta.
If you can't hurry love, it's better to sit right in the middle of it, what say you?
Love comes at the most unexpected moments, with the most unexpected people, thus you cannot hurry it 
Što bi rekla, gdje je granica između prilagođavanja nekome koga voliš, odnosno mijenjanja nekih stvari kod sebe koje toj osobi smetaju ili naprosto predstavljaju prepreku poboljšanju veze, i gaženja preko sebe/gubitka sebe?
Što bi rekla, gdje je granica između prilagođavanja nekome koga voliš, odnosno mijenjanja nekih stvari kod sebe koje toj osobi smetaju ili naprosto predstavljaju prepreku poboljšanju veze, i gaženja preko sebe/gubitka sebe?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Thank you 
Pa valjda tamo na onoj tvojoj ljestvi gore kad strelica dođe na 0 ili nedajbože siđe u minusu.
Misliš li da fali compassion u ljudskim odnosima općenito, pa i u partnerskim?
Pa valjda tamo na onoj tvojoj ljestvi gore kad strelica dođe na 0 ili nedajbože siđe u minusu.
Misliš li da fali compassion u ljudskim odnosima općenito, pa i u partnerskim?
ponekad.
koja ti je najdraža riječ na tvom jeziku?
koja ti je najdraža riječ na tvom jeziku?
- talented miss cohen
- כהן גדול
благоустие [blagoustie] - kad tvoja usta izgovaraju blage riječi
ako možeš pogledati jutarnje sunce u retrovizoru, bi li se okrenula da ga vidiš bez posredstvu ogledala (osim ako voziš, naravno)?
ako možeš pogledati jutarnje sunce u retrovizoru, bi li se okrenula da ga vidiš bez posredstvu ogledala (osim ako voziš, naravno)?
Definitivno. Da vozim, vjerojatno bih i zaustavila auto da mogu malo neometano zuriti.
On a similar note... Kad vidiš nešto lijepo, vadiš li mobitel/fotić ili upijaš prizor očima?
On a similar note... Kad vidiš nešto lijepo, vadiš li mobitel/fotić ili upijaš prizor očima?
“I mean, maybe I am crazy. I mean, maybe. But if this is all there is, then I don't want to be sane.”
-
Lagadema
Ocima, neam obicaj slikat
Imas li puno selfija u kolekciji?
Imas li puno selfija u kolekciji?
Imam poprilično, al to su uglavnom oni sramotni i nenormalni selfiji koje šaljem najboljim prijateljima.
Šalju li tebi ljudi takve selfije?
Šalju li tebi ljudi takve selfije?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
Rijetko.
Padneš s neba na hrpu snijega. Gola si, ne znaš u kojem si mjestu ni kako si dospjela tamo. Hladno ti je, malo si gladna, ali najgore od svega je što ti se užasno piški.
Ustaneš iz snijega, oko tebe nigdje nikoga, samo betonske zgrade, u pokojem prozoru gori svjetlo.
Odjednom se pred tobom pojavi dobra vila iz Pepeljuge i ponudi ti svoju pomoć. Imaš tri opcije.
Vratit će te u tvoj prijašnji život, kao da se ovaj incident sa snijegom nije ni dogodio, ali za tjedan dana će ti pasti žbuka s krova na glavu i ubiti te. Ako se vratiš, nećeš biti svjesna svoje skorašnje smrti.
Druga opcija je da ostaneš tu gdje jesi, potražiš pomoć od nekoga iz obližnjih zgrada, ali nikada se nećeš moći vratiti u svoje prijašnje mjesto stanovanja, nećeš susresti svoje prijatelje, rodbinu, curu... Bilo koga koga si do sada znala. Tvoj dosadašnji život je nepovratno izgubljen.
Treća opcija je da postaneš netko treći, netko tebi nepoznat. Ne znaš tko ćeš postati, muškarac, žena, dijete, starac... Hoćeš li biti crnac zemljoradnik u Africi ili prostitutka u Švedskoj. Sve su mogućnosti moguće
Sjećat ćeš se svoga prijašnjeg života i bit ćeš svjesna da živiš tuđi život, ali nikako nećeš moći stupiti u kontakt s ljudima iz bivšeg života.
Što biraš?
Padneš s neba na hrpu snijega. Gola si, ne znaš u kojem si mjestu ni kako si dospjela tamo. Hladno ti je, malo si gladna, ali najgore od svega je što ti se užasno piški.
Ustaneš iz snijega, oko tebe nigdje nikoga, samo betonske zgrade, u pokojem prozoru gori svjetlo.
Odjednom se pred tobom pojavi dobra vila iz Pepeljuge i ponudi ti svoju pomoć. Imaš tri opcije.
Vratit će te u tvoj prijašnji život, kao da se ovaj incident sa snijegom nije ni dogodio, ali za tjedan dana će ti pasti žbuka s krova na glavu i ubiti te. Ako se vratiš, nećeš biti svjesna svoje skorašnje smrti.
Druga opcija je da ostaneš tu gdje jesi, potražiš pomoć od nekoga iz obližnjih zgrada, ali nikada se nećeš moći vratiti u svoje prijašnje mjesto stanovanja, nećeš susresti svoje prijatelje, rodbinu, curu... Bilo koga koga si do sada znala. Tvoj dosadašnji život je nepovratno izgubljen.
Treća opcija je da postaneš netko treći, netko tebi nepoznat. Ne znaš tko ćeš postati, muškarac, žena, dijete, starac... Hoćeš li biti crnac zemljoradnik u Africi ili prostitutka u Švedskoj. Sve su mogućnosti moguće
Što biraš?
- Moloko
Biram postat netko treći, šta ću kad sam znatiželjna. 
Situacija je sljedeća: Imaš dijete koje voliš najviše od svega.
Otmu te pripadnici talijanske mafije i zaprijete ti da će ti ubiti dijete ako ne odabereš jednu od tri opcije koje ti nude:
Prva opcija je da postaneš talijanska prostitutka, da "služiš" talijanskoj mafiji i da svaki dan spavaš sa bar 20 različitih tipova.
Druga opcija je da postaneš serijski ubojica koji ubija cijele familije, ovisno kako se koja zamjeri tvojem šefu.
Treća opcija je da bez zaštite spavaš sa tipom koji ima sidu za koju je sigurno da će ti je prenijeti te ćeš sigurno kroz neko vrijeme umrijeti.
Što biraš?
Situacija je sljedeća: Imaš dijete koje voliš najviše od svega.
Otmu te pripadnici talijanske mafije i zaprijete ti da će ti ubiti dijete ako ne odabereš jednu od tri opcije koje ti nude:
Prva opcija je da postaneš talijanska prostitutka, da "služiš" talijanskoj mafiji i da svaki dan spavaš sa bar 20 različitih tipova.
Druga opcija je da postaneš serijski ubojica koji ubija cijele familije, ovisno kako se koja zamjeri tvojem šefu.
Treća opcija je da bez zaštite spavaš sa tipom koji ima sidu za koju je sigurno da će ti je prenijeti te ćeš sigurno kroz neko vrijeme umrijeti.
Što biraš?