uvijaš li kosu?
Pitaj me
Re: Pitaj me
ni robu ne peglam a kamoli kosu. 
uvijaš li kosu?
uvijaš li kosu?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ne.
Jel imas suhu kožu?
Jel imas suhu kožu?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
samo na rukama kad je bura. i potkoljenicama nekad.
kako se boriš protiv mitesera?
kako se boriš protiv mitesera?
-
Lagadema
- Status: Solo
Nikako
Jel ti pubertet bio tezak za kozu? Mislim jesi imala problema sa koznim oboljenjima koja su izravan produkt hormona?
Jel ti pubertet bio tezak za kozu? Mislim jesi imala problema sa koznim oboljenjima koja su izravan produkt hormona?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Ne. Nisam baš imala ni katastrofalne akne kako neki znaju imat. Mislim, imala sam ih, al niš strašno.
Si ikad išla na profi peelinge i slično?
Si ikad išla na profi peelinge i slično?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- talented miss cohen
- כהן גדול
Jesam. I slično.
Mijenjaš nešto u prehrani dok ti traje mjesečnica?
Mijenjaš nešto u prehrani dok ti traje mjesečnica?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Ako imam neki specifičan craving, da. Inače ne.
Kako se nosiš sa nezrelim ljudima?
Kako se nosiš sa nezrelim ljudima?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Pricekam da sazriju
Jel imas problem sa nesanicom?
Jel imas problem sa nesanicom?
Ponekad, kad sam pod nekim velikim stresom.
Gdje ti je ona granica nakon koje zaključiš da je definitivno vrijeme da promijeniš posao? Koji faktori trebaju biti zadovoljeni da digneš sidro?
Gdje ti je ona granica nakon koje zaključiš da je definitivno vrijeme da promijeniš posao? Koji faktori trebaju biti zadovoljeni da digneš sidro?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
ne funkcioniram na principu faktora i vaganja razloga za i protiv. sve vece zivotne promjene sam napravila kad je u meni napravilo neki klik da to moram/trebam napravit.
jesi li u iskusenju da das otkaz?
jesi li u iskusenju da das otkaz?
Imati ponudu za bolji posao? 
Ne znam, ak ti doista pomisao na posao i radno okruženje predstavlja teret i muku, rekla bih da je to vrijeme da svakako nađeš nešto drugo.
Što bi ti trenutno bio veći motivator na jobu, povišica ili recimo plaćena nekakava edukacija/postdiplomski, doktorat i sl.?
Nisam..
Ne znam, ak ti doista pomisao na posao i radno okruženje predstavlja teret i muku, rekla bih da je to vrijeme da svakako nađeš nešto drugo.
Što bi ti trenutno bio veći motivator na jobu, povišica ili recimo plaćena nekakava edukacija/postdiplomski, doktorat i sl.?
Nisam..
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- talented miss cohen
- כהן גדול
Od maturalnog rada sam bila oslobođena s obzirom na uspjeh, a diplomski rad je bio pro forma (još nije bio uveden Bologna sistem u ono vrijeme) na temi: Implementacija INCOTERMSa.
Jesi li obično casual u petak?
Jesi li obično casual u petak?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Skoro uvijek sam casual 
Doktorat ili specijalistički studij? Što bi radije?
Doktorat ili specijalistički studij? Što bi radije?
- tratinčica
specijalistički studij mi je ok za početak dok ne znaš kako taj dio tržišta diše po pitanju zaposlenja, a i puno manje košta (u pravilu)
ako mi netko plaća išla bih na doktorat, a da ja plaćam birala bih specijalistički jer (bar oni za koje znam) su dosta kvalitetni i cijenjeni.
od 1-10 koliko si ambiciozna? jesi uvijek bila takva ili se to s vremenom promijenilo?
ako mi netko plaća išla bih na doktorat, a da ja plaćam birala bih specijalistički jer (bar oni za koje znam) su dosta kvalitetni i cijenjeni.
od 1-10 koliko si ambiciozna? jesi uvijek bila takva ili se to s vremenom promijenilo?
2-3, kad odem na neki poslovni put il konferenciju koja je dobra zna mi skočit na nekih 5 al za dan dva se vrati u normalu. nikad nisam bila puno ambicioznija, eventualno 1 više.
pališ se na uspješne žene koje se 100% daju u svoj posao?
pališ se na uspješne žene koje se 100% daju u svoj posao?
Palim se na uspješne žene koje se daju max 70-80% u svoj posao, jer je sve više od toga nezdrava razina radoholizma 
Ali da, volim uspješne i ambiciozne. U granicama normale
Što misliš o perfekcionizmu? good thing or bad thing?
Ali da, volim uspješne i ambiciozne. U granicama normale
Što misliš o perfekcionizmu? good thing or bad thing?
good thing za neke ljude, bad thing za druge. podrzavam razlicitost. 
preferiras da ti cura naginje malo na hiperaktivnu ili pak flegmaticno usporenu stranu? ajmo iskljuciti zlatnu sredinu. : )
preferiras da ti cura naginje malo na hiperaktivnu ili pak flegmaticno usporenu stranu? ajmo iskljuciti zlatnu sredinu. : )
Dok ne postane dijagnoza, dobra stvar. Dobro je uvijek težiti boljem. 
Misliš da je ekonomska kriza glavni uzrok određenih stereotipa vezanih uz millenijsku generaciju (dugo žive sa starcima, više samuju, duže studiraju, više su na netu, manje se sexaju
, navodno su i sebičniji od rdr. generacija i sl.) ili nešto drugo?
Pa nemam favorita, zapravo i jedno i drugo mi može biti ok dok nije hiperaktivnost/flegma u svom čistom obliku, jer me tad jednako smetaju
Misliš da je ekonomska kriza glavni uzrok određenih stereotipa vezanih uz millenijsku generaciju (dugo žive sa starcima, više samuju, duže studiraju, više su na netu, manje se sexaju
Pa nemam favorita, zapravo i jedno i drugo mi može biti ok dok nije hiperaktivnost/flegma u svom čistom obliku, jer me tad jednako smetaju
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- tratinčica
da, mislim da neke stvari vuku svoje korijenje iz ekonomske krize, ali ne mislim to za sve navedeno.
koliko si imala koristi od svog obrazovanja? U financijskom smislu, životnom, društvenom...? jesi zadovoljna?
koliko si imala koristi od svog obrazovanja? U financijskom smislu, životnom, društvenom...? jesi zadovoljna?
Pokazalo se da je to bila dobra investicija, iako, smatram da bi ta investicija bila uzaludna ili osrednja da nisam povezala i neke druge stvari.
Koliko živiš koncept cjeloživotnog obrazovanja? Jesi sad trenutno u nekom procesu formalnog/neformalnog obrazovanja?
Koliko živiš koncept cjeloživotnog obrazovanja? Jesi sad trenutno u nekom procesu formalnog/neformalnog obrazovanja?
živeći život i nadograđujući se u hodu, što svjesno što nesvjesno. najveće lekcije često dolaze same. 
koja ti duhovnost ima najviše primamljivih ili zanimljivih elemenata? vuče li te neka više nego druge?
koja ti duhovnost ima najviše primamljivih ili zanimljivih elemenata? vuče li te neka više nego druge?
Volim životnu duhovnost. Izuzetno cijenim i volim biti u blizini osoba koje smatram duhovnima. Najviše volim taj neki sklad i dosljednost u duhovnosti.
Koliko sebe smatraš duhovnom? Na kojoj dimenziji?
Koliko sebe smatraš duhovnom? Na kojoj dimenziji?
vrlo sam fluidna na tom duhovnom polju i teško bi me bilo nekamo smjestiti. u ovom periodu života ko da furam neku svoju duhovnost u kojoj kupim mrvice od po svukuda gdje pronađem nešto što me pokreće. i držim se toga dok me traži, onda nađem nešto drugo ili ono mene nađe, il pak neko vrijeme ne budem pretjerano duhovna. dosljedno samo tražim to nešto, odnosno težim nečem, kroz cijeli život. : )
kad si zadnje cijeli dan provela u potpunoj šutnji i koji je bio razlog za to?
kad si zadnje cijeli dan provela u potpunoj šutnji i koji je bio razlog za to?
joj noćas su mi se zaredali neki kratki užasni snovi. sjećam se da je bio neki s potresom koji je djelovao vrlo stvarno. bilo je i gorih al su mi srećom isparili iz pamćenja.
ti se događalo da su ti snovi nagovijestili ono što ti se događalo idući dan?
ti se događalo da su ti snovi nagovijestili ono što ti se događalo idući dan?
-
Lagadema
18 sati
Kako si ti meni fugo?
Kako si ti meni fugo?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Dosta nezadovoljno.
Kako bi mogla postati zadovoljnija?
Kako bi mogla postati zadovoljnija?
- Moloko
- Status: U vezi
Pocni voljeti zivot u svim nijansama.
Sto si najcesce zamjeras?
Sto si najcesce zamjeras?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."