Kad ti je zadnji puta netko opalio samar?
Pitaj me
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Smrdljiv. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Zadnji kojeg se sjećam je bio prije 20 godina. Ove 'u igri' ne brojim.
Sljedeća serija koju ćeš gledati?
Sljedeća serija koju ćeš gledati?
- Moloko
Rim.
Sljedeci koncert na koji ces ici?
Sljedeci koncert na koji ces ici?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Nemam ništa u planu.
Bi išla na Stinga?
Bi išla na Stinga?
- Moloko
Hmmm..mozda i da.
Sto za tebe podrazumijeva pomicanje vlastitih intelektualnih granica?
Sto za tebe podrazumijeva pomicanje vlastitih intelektualnih granica?
Ozbiljnije bavljenje područjima kojima se nisam (do tada) bavila ili usavršavanje onih kojima se jesam.
Koje područje te lately zainteresiralo, a nisi ga do sada proučavala?
Koje područje te lately zainteresiralo, a nisi ga do sada proučavala?
Znakovni jezik.
Imaš li neku poštapalicu, ako da, koju?
Imaš li neku poštapalicu, ako da, koju?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
- Moloko
"Jebote". 
Ti?
Ti?
Isto.
Koliko si trenutno umorna (na ljestvici od 8,34 do 10)?
Koliko si trenutno umorna (na ljestvici od 8,34 do 10)?
Zadnja izmjena: Mar, dana/u 15 ožu 2017 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa. Prejela sam se. .'(
Kad si zadnji put jela pizzu i od čega je bila?
Kad si zadnji put jela pizzu i od čega je bila?
U nedjelju, bijela pizza.
Jesi li ikad dobila neku medalju ili pehar na nekom natjecanju?
Jesi li ikad dobila neku medalju ili pehar na nekom natjecanju?
- Moloko
Jesam, dvije srebrne medalje u karateu.
Jel bi se mogla hrvati u blatu s nekim?
Jel bi se mogla hrvati u blatu s nekim?
Ne
Jesi li ikada puštala vjetrove ko zmaj?
Jesi li ikada puštala vjetrove ko zmaj?
- Moloko
Ne.
Da se ne zoves kako se zoves kako bi se voljela zvati?
Da se ne zoves kako se zoves kako bi se voljela zvati?
Dorja.
Možeš li pogoditi zašto?
Možeš li pogoditi zašto?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- degenereginald
- cryptid
e: Uleti mi Nirya 
Uhhhh. Ček.
Smisliću...
Ne, nemam pojma. Dorja? Prvo sam mislila- Ha! Dorja Krupićeva, ali ona se zvala Dora, so... Welp.
Vanja bi bilo okej. Margareta? Ema? Idk.
Fakat mi je teško birat imena. Tipa, znaš ono kad počneš novu igru i žele da odabereš ime? E, to mi je muka isusova. Prije mi je standard bio Quinn, sad mi je standard nešto puno specifičnije što neću napisati :Đ
Došla si kod frendice doma, na dozu kave i ogovaranja (:D), kad ono...!
Frendica ti je počela skupljati kvačice, kao one koje koristiš za vješanje veša. Drži ih u terarijima i akvarijima i tvrdi da joj pričaju i da nikada nije bila tako sretna kao sad- i fakat primjećuješ da izgleda i ponaša se sretnije no ikad. Povremeno se čudno ponaša kad je blizu kvačica, kao da ih sluša i reagira na njih, ali inače sjaji. Šljašti. Od sreće.
Ti i dalje vidiš samo kvačice.
Kajš sad? Pustiti sve da ide dalje ili reagirati? Kak?
Recimo da si osoba koja bi trebala preuzeti ulogu i reagirati u slučaju da si na razmeđini- najbliža si joj frendica, nema SO, nije bliska s obitelji.
Uhhhh. Ček.
Smisliću...
Ne, nemam pojma. Dorja? Prvo sam mislila- Ha! Dorja Krupićeva, ali ona se zvala Dora, so... Welp.
Vanja bi bilo okej. Margareta? Ema? Idk.
Fakat mi je teško birat imena. Tipa, znaš ono kad počneš novu igru i žele da odabereš ime? E, to mi je muka isusova. Prije mi je standard bio Quinn, sad mi je standard nešto puno specifičnije što neću napisati :Đ
Došla si kod frendice doma, na dozu kave i ogovaranja (:D), kad ono...!
Frendica ti je počela skupljati kvačice, kao one koje koristiš za vješanje veša. Drži ih u terarijima i akvarijima i tvrdi da joj pričaju i da nikada nije bila tako sretna kao sad- i fakat primjećuješ da izgleda i ponaša se sretnije no ikad. Povremeno se čudno ponaša kad je blizu kvačica, kao da ih sluša i reagira na njih, ali inače sjaji. Šljašti. Od sreće.
Ti i dalje vidiš samo kvačice.
Kajš sad? Pustiti sve da ide dalje ili reagirati? Kak?
Recimo da si osoba koja bi trebala preuzeti ulogu i reagirati u slučaju da si na razmeđini- najbliža si joj frendica, nema SO, nije bliska s obitelji.
I have no money and I have to scream.
Close, jest nešto literarnoreginald je napisao/la:Dorja? Prvo sam mislila- Ha! Dorja Krupićeva, ali ona se zvala Dora, so... Welp.
Vjerojatno bih zaključila da mi frendicu peru neke gadne deluzije i reagirala bih, prvo tako da bih oprezno ispitala detalje, a onda bih je pokušala nagovoriti da ode doktoru.
Je li te ikad netko uspio uvjeriti u nešto što je zapravo suludo? I što?
- degenereginald
- cryptid
Dorja... Mislim, guglala sam, nije previše pomoglo.
Nemrem se sjetiti ijedne Dorje atm, tbh.
+
Racionalni pristup, no fun
Da sam manje vrijedna #tmi
Van toga, brijem da ne
(odbijam ovo iskoristiti za punch u religije :Đ)
Postoji li nešto po čemu bi bila drugačija od prijatelja/ grupe ljudi s kojima si okružena?
Tipa/ tj., imaš li neki opskurni hobi ili naviku koji ljudi oko tebe ne dijele, poput skupljanja zelenih čarapa ili otisaka prstiju, crtanje spojenih obrva po sebi dok si sama doma.
Nemrem se sjetiti ijedne Dorje atm, tbh.
+
Racionalni pristup, no fun
Da sam manje vrijedna #tmi
Van toga, brijem da ne
Postoji li nešto po čemu bi bila drugačija od prijatelja/ grupe ljudi s kojima si okružena?
Tipa/ tj., imaš li neki opskurni hobi ili naviku koji ljudi oko tebe ne dijele, poput skupljanja zelenih čarapa ili otisaka prstiju, crtanje spojenih obrva po sebi dok si sama doma.
I have no money and I have to scream.
Mislim da nemam ništa takvo, dosadna sam poprilično.
Da si živjela u vremenu velikih otkrića (as in, otkrića novih zemalja i kontinenata) bi li riskirala i pokušala se ubacit nekako na te ekspedicije iako si žena, privlače li te takve avanture?
Da si živjela u vremenu velikih otkrića (as in, otkrića novih zemalja i kontinenata) bi li riskirala i pokušala se ubacit nekako na te ekspedicije iako si žena, privlače li te takve avanture?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Reginald, Plameni inkvizitori 
OT: O, da, definitivno.
Da možeš promijeniti povijest tako da se tebi pripiše jedno veliko povijesno ili znanstveno otkriće, koje bi?
OT: O, da, definitivno.
Da možeš promijeniti povijest tako da se tebi pripiše jedno veliko povijesno ili znanstveno otkriće, koje bi?
ne bih mijenjala povijest i uzimala tuđe zasluge, radije bih u budućnosti bila osoba koja će napraviti revolucionarni pomak na području teleportacije živih bića.
od svih nekih hi-tech prijevoznih sredstava koje si vidjela u sf filmovima ili o kojima si čitala u sf knjigama, koje ti je najbolje? zapravo ne mora biti hi-tech, moža bit i velika kornjača.
od svih nekih hi-tech prijevoznih sredstava koje si vidjela u sf filmovima ili o kojima si čitala u sf knjigama, koje ti je najbolje? zapravo ne mora biti hi-tech, moža bit i velika kornjača.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Teleporter iz Star Treka, uvijek 
Kamo bi se sad najradije teleportirala?
Kamo bi se sad najradije teleportirala?
Mnemba island.
Kad ti djeca kažu da im ispričaš priču jel im češće pričaš poznate priče koje znaš ili izmišljaš neke svoje?
Kad ti djeca kažu da im ispričaš priču jel im češće pričaš poznate priče koje znaš ili izmišljaš neke svoje?
sad u ovom stanju sam točno na mjestu na kojem želim biti. : )
da sam zdrava teleportirala bih se na neku divnu plažicu bez puno ljudi na indoneziji ili polineziji.
@tango obično mi nosi slikovnicu koju želi da mu čitam. jučer ju je on meni recitirao (jednu je naučio napamet) budući da me boli pričati.
jesi ikad ljudima pripremala obrok u više od 3 slijeda?
da sam zdrava teleportirala bih se na neku divnu plažicu bez puno ljudi na indoneziji ili polineziji.
@tango obično mi nosi slikovnicu koju želi da mu čitam. jučer ju je on meni recitirao (jednu je naučio napamet) budući da me boli pričati.
jesi ikad ljudima pripremala obrok u više od 3 slijeda?
mi imamo sve što nam treba,
kava
Pizza
Iduca skrovada pizze
Kako izgledaju danasnje molbe za posao?
Pizza
Iduca skrovada pizze
Kako izgledaju danasnje molbe za posao?
- Moloko
Dobila sam par na mail u firmi u kojoj radim-uzasno izgledaju.
Hoces li danas u kakvu setnju obzirom na lijepo vrijeme i ako da s kim?
Hoces li danas u kakvu setnju obzirom na lijepo vrijeme i ako da s kim?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Mhm, sa svojom suprugom i s kćerkom. Naravno nisu mi pravi. Gledajmo na to kao na... larp.
How about you?
How about you?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Moloko
Nemam trenutno nikakvih planova koji ukljucuju nekoga tako da cu za pocetak sama do Lidla kupit neke sitnice.
Koji kolač najbolje radis?
Koji kolač najbolje radis?