Pitaj me

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Zaključano
Royal
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Re: Pitaj me

Post Postao/la Royal » 15 tra 2017 07:15

Mozda brijune.

Koristis li jos uvijek sms poruke?

Tango

Post Postao/la Tango » 15 tra 2017 09:25

Ne.

Što te je zadnje razveselilo?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"

megan

Post Postao/la megan » 17 tra 2017 09:40

Sto je ovako lijepo vrijeme

Je li ti vrijeme nekad pokvarilo neko vece putovanje?
Desert je visnjica :(

Royal

Post Postao/la Royal » 17 tra 2017 12:30

Nije.

Jesi vise za slane grickalice ili za nešto slatko?

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 16:02

Slano

Bi li radije ovo ljeto ne brijala pazuhe uopće ili na plaži nosila barbie rozi jednodijelni kupaći s improviziranom suknjicom?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 17 tra 2017 16:05

Tbh, i jedno i drugo mi zvuči čist okej #borbazapazuhe
Ali, barbie jednodijelni jer dlake zadržavaju miris, pa mi se realno ne da zajebavati s tim.

Zašto se muškarci (uglavnom) ne šminkaju?
Ne kao u ovoj situaciji, nego generalno- zašto se kultura nije razvila u tom smjeru?
I have no money and I have to scream.

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 16:18

Zato jer bi lezbijke izumrle. Malo eyelinera na tipu - instant pantydropper.

Ljeto je, u kinu si sa simpatijom na prvom dejtu. Kadla ti se uz rame i hinta da želi da je zagrliš. Bi li radije digla pazuh koji je u tom trenutku neobrijan & možda malo šnjofy, ali znaš da imaš superseksi donje rublje (ako te pozove doma), ili bi radije digla pazuh koji je obrijan, ali znaš da ispod imaš barbie rozi jednodijelni kupaći s improviziranom suknjicom (i sigurno će te pozvat doma)?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 17 tra 2017 16:25

Opcija 2. Definitivno.
Makar, realno, cure s kojima bi ja dejtala bi fakat trebale cijeniti i barbie kupaći i biti okej s onim 'hej, imam ljudsko tijelo' dijelom, ali brijem da taj dio dolazi malo kasnije u odnosu.

Dejtanje s curom koja te brutalno podsjeća na majku po ponašanju ili dejtanje s curom koja te brutalno podsjeća na majku po izgledu?

Lagadema
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: Solo

Post Postao/la Lagadema » 17 tra 2017 17:01

Bolje po izgledu, materino ponasanje me odbija :o

Bi li ti ikad bila napeta body bilderica?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 17:12

@reg: Imala sam takav kupaći u osmom razredu i nažalost nisu mi starci tili kupit nešto normalnije. Najveći strah mi je bio da na plaži ne sretnem nekog poznatog. Jednog dana dok je još škola trajala mi je kolegica iz razreda prišla i rekla - e vidila sam te na Baćama. Haha. Dobar ti je kupaći. Haha. E ali super ti stoji svejedno. Haha. :(

@lagadema: pa ne znam jesam li ikad upoznala profi bodybuildericu, pa je odgovor ne.

Recimo da se probudiš u svom krevetu i ležiš i razmišljaš o tome kako navečer imaš drugi dejt s osobom iz prethodnog posta kojoj tvoj rozi kupaći nije bio problem na kraju i dapače, skroz ti se svidjela iako niste išle kod nje, već ste se samo poljubile na kraju dejta. Samo tren. Nešto te svrbi na leđima. Kae to? Ne možeš dobro dohvatit. Odeš do ogledala i kriviš se da bolje vidiš, uzmeš mobitel i slikaš. WTF. Imaš savršeno kvadratičan kvadratić centimetar dugih crnih dlačica ispod desne lopatice. Po dodiru, dlačice su onako krte i oštrije te jakog korijena. Povučeš, ali nemaš snage počupat nijednu bez da ti suze ne krenu na oči. Uzmeš žilet, ali samo si ih uspjela malo skratiti od vrha koji je bio tanji, no sad su još oštrije i kad ih prekriješ potkošuljom, probijaju se kroz nju. Zoveš frenda doktora, ne javlja se. Tijekom dana nastavljaš razne metode odstranjenja/blajhanja čudnog dlakavog kvadratića, no jedino šta si uspila je dodatno iziritirat kožu oko njega. Već je večer i bliži se dejt! Navlačiš na sebe sportski top, pa potkošulju, pa kariranu košulju. Još prodiru kroz sve ko iglice. Nemaš puno vremena. Fuck it, zdravlje prije svega. Šalješ poruku maloj da ćeš malo kasnit. Frend doktor te napokon zove i objašnjavaš mu sve i kaže, pošalji mi sliku. Šalješ mu sto slika na Whatsapp. To nije frend doktor, to je mala. Maloj si na Whatsapp poslala svoje gross back hair inflamed skin slike. Plave kvačice pojavljuju se pod svakom slikom. Seen. Seen. Seen... Writing...
"Kaj ti je ovo ew? :0"
Štaš joj reć?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 17 tra 2017 17:27

U osmom je to malo zajebano, da- sad bi bilo čist prolazno. Tvrdokorni starci!
+
Kakvi starci kupe brendiranu robu klincima i odbijaju slušati? Idk.

Navlačiš na sebe sportski top, pa potkošulju, pa kariranu košulju.
:'D

'New phone, who dis?'
Ne.
'Bilo bi za tebe, mala, samo kad bi dala?'
IJU.
Krkanski.
Fuj.
'Moj... jež?'
Preusmjeravanje s 'Hej, i ja koristim takav ':0', buraz!'?
Ne.
'50 nijansi mene?'
Aw, fuck it.
'There's more where that came from.'
Ovo je zajebano.
Brijem da ću ići s dosta slabim 'Nadam se da ne idemo negdje jesti večeras :Đ' i držati fige da joj je visok grose factor.

e: Zapravo, pošaljem joj sve ove jer sam tvrdokorna sam tak.
slika

Kak reagira na poruke?

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 18:13

:lol:

khm. kaže: "Odvratno, molim te stavi neki flaster. Ne želim znat. Tu sam i čekam te."
Flaster jebote. Ne znaš kako ti to prije nije palo na pamet. Pametnica i nije grossed out još. This one might be a keeper.
Srećom imaš onaj debeli gumeni flaster iz DM-a kojeg si jednom slučajno kupila. Iskopaš ga iz ladice s kacavidama i nakeljiš na čupu. Taman je pokriva i ništa ne probija. Samo se osjeti mala grbica. Crisis averted!
Izlaziš iz stana i trčiš do lifta. Pozoveš ga. Čekaš. 13, 14, 15. Eto ga. Ulaziš u lift i stišćeš prizemlje. Gledaš na sat, ok - 10 minuta kasniš, nije loše. 2, 1, 0. Zakoračiš iz lifta i neka bjelina ti privuče pogled prema dolje. Nemaš hlače i u papučama si. Vraćaš se u lift i bijesno stišćeš 15-ti kat. Kroz staklo vrata razabireš figure koje se približavaju. Nenenene. Stišćeš se uza metalni zid i pokerfaceaš na najjače. Dobardan. Dobardan. Tri susjede ti kimaju glavom za pozdrav i spuštaju pogled prema dolje. Smiješ se jer ti je neugodno - "Huehue zaboravila hlače, a šta ćete." Osmjehnu ti se kurtoazno "Da, vruće je danas baš." Svi ste ful fokusirani na brojke na kontrolnoj ploči. 4, 5, 6, ...
Nakon par stoljeća, uletavaš u stan ko luđakinja i navlačiš te rebe i bijele starke. Kasnit ćeš bar 20 min. Pišeš maloj "E soriiii, kasnim 15ak, ali vodim te na supersuperposebno mjesto! ;) :*"

Gdje je vodiš kako bi joj se odužila šta te na trgu čekala 40 minuta(neko je taman bio povukao lift za dolje prije nego si ga pozvala, a onda si još čekala tramvaj)? Ne zaboravi na gross slike. Kako bi mogla taj drugi dejt vratit na pravi put?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 17 tra 2017 18:43

1) imam ladicu s kacavidama #najveća_lezba_u_gradu
2) da sam znala da živim u babilonskoj kuli ne bi ni odgovarala nego bi se samo bacila
3) imam susjede kraljice. ako dejt propadne, znam kod koga idem žicat šećer
4) bijele starke :'D

Zvuči kao da bi trebala ukrast jednu vigor vodtku i odvuć ju u parkić.
Ali ne.

Nemam para, pa masa toga propada. Što je super jer ne znam zabavna mjesta uokolo s obzirom da cijele dane špijuniram susjede iz lokalnih zgrada sa svog balkona na petnajstom katu.
Vožnja tramvajem od okretišta do okretišta propada jer to nije posebno, samo je džabe (he he).
Neću je odvest doma jer sam taman bila tamo. Makar, to jest posebno.
Neću je ni vodit kod nje doma jer bi to možda (njoj) bilo čudno. Posebno, tho, bilo bi posebno. Na drugačiji način.
Mogu je probati šarmirati odlaskom u Konzum. To će biti posebno kad Agrokor propadne #aktualno

Arkade? Branimir centar je nekoć davno imao arkade, mogla bi ju voditi tamo? To je posebno?
Sidro :Đ
Fak.
Uhhhh...
Znam.
Nije nešto super, ALI.
Mogla bi je voditi na neki krov. Krovovi su fakat kul.
Zvučim si posebno dok to vrtim kroz jezik.
Nema veze, možda prođe. Prije trga, da zakasnim još više jer sam najgora, svratim do dućana, uzmem neko vino (?) ili drugu prikladnu cugu i super fensi plastične čaše. Nešto za grickanje. Možemo i neš naručiti, što ne.
Gdje mogu doći na krov? Šaljem sms nekolicini ljudi koji imaju pristup krovovima u nadi da ću moći doći do njih. Možda vidimo zagrebačke lisice ako smo negdje kod centra- to bi bilo kul. To bi bilo posebno.

Nategnuto, doduše :|
Ako se nitko ne javlja, predložiti ću šuljanje po paromlinu i riskiranje glave ili čak tvrdokorni noćni odlazak do nezavršene sveučilišne bolnice #yolo #fubar
Žestoko klošarenje.

Mislim, zna da imam čudnu izraslinu na leđima. Ako ode samnom do napuštenih random lokacija ili u neku poslovnu zgradu gdje nas moji frendovi puštaju, fakat je hrabra i vjerojatno zna kako hendlat život.
To je okej.
+
Znati ću da joj se fakat sviđam :Đ
+
Ungh, to je drugi dejt. Teško će proć. Trebala sam ju bolje stalkat, saznat preference i samo roknut, ne znam, disko- rolanje.

Dakle, kaj sad? Koliko joj se zbilja sviđam? :Đ

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 19:47

Nakon šta te vidila kako preko trga hodaš s bocom Venus i plastičnim čašama za šampanjac, oprostila ti je zakašnjenje. Uostalom, ono šta ti neće reći jest da te zapravo čekala 10 minuta jer je jedna od onih osoba koje na sve dogovore kasne barem pola sata. Posebno je šarmirao tvoj prijedlog da odete na neki krov, to znači privatnost i svjetla grada u daljini - potencijalno vrlo romantično. Vanja, njena bivša s kojom je bila sveukupno godinu dana, nikad ne bi napravila ništa blizu tome. Nekad je privlačilo takvo frajerstvo, da je se uzme i radi što hoće i nikad ne čestita rođendan, no možda je ispravan put ka zdravoj vezi upravo otvorenost prema romantičnim gestama poput ove s krovom i vinom i čašama. Zato su i prekinule. Zato i jer je Vanja pojebala pola zagrebačkih lezbi dok su bile skupa. I turu antibiotika je morala proć, no to je sve sad gotovo.
I tako sada mala gleda u svjetla grada i razmišlja o prošlosti i optimističnoj sadašnjosti dok šutke ispijate vino rame uz rame, na krovu iznad Vimpija. Ti briješ da šuti jer se ljuti na tebe radi svega i još jednom se ispričaš. Ona te razuvjerava da je sve okej, ali ti inzistiraš da ti je baš ono žao. Dopizdilo joj je slušat te i jednostavno te poljubi. Prolijevate vino po krovu, koturaju se čaše i vaša tijela. Fast forward, 6 ujutro je. Super si, ali malo promrzla.
U nekom momentu ste svu robu podastrle da vam bude udobnije. Mala je lijepa pod narančastim svjetlom zore i spava potrbuške pored tebe. Smiješno ti je kad pomisliš da će kad se probudi na faci vjerojatno imat reljef od botuna tvoje košulje. Neka. Malo je bolje pogledaš, za sjećanje. A šta je pak to? Suziš oči ne vjerujući. Na leđima ima savršeno kvadratičan kvadratić centimetar dugih crnih dlačica ispod lijeve lopatice. Šta se to dešava? Je li te ona nekako zarazila? Jeste li u rodu? Hoće li se nešto desiti ako se stanete leđa uz leđa da vam se kvadratići poklope? Suludo je, ali nekako te najviše zanima ova zadnja opcija. Intuitivno...
Sigurna si da mala vrlo dobro zna šta ima na leđima, bilo ti je ionako malo čudno kako je tako brzo pustila one odvratne slike. Također zna šta ti imaš na svojim leđima. Da je htjela, nešto bi ti rekla. Možda da napraviš eksperiment. Dok spava. Za ovo je ne moraš probuditi. Lagano se podigneš na noge i zakoračiš je okrenuta od nje. Zahvatiš flaster na leđima i jedva ga odlijepiš od sebe. Jebeš u sebi boga i gospu. Ništa od dlaka nije ostalo na njemu, nevjerojatno. Ekšli ste obje potpuno gole na dnevnom svjetlu u centru, ali ti ni ne razmišljaš o tome. Skroz si skoncentrirana na eksperiment. Još spava potrbuške, ima slatko dupence. Saviješ noge u koljenima i spustiš dlanove prema podu. Približiš svoja leđa njenima ko neki obrnuti pauk. Ovaj put ti je kratka andro kosica i muskulatura dobro došla. OK, i inače. Namještaš pozu da otprilike naciljaš svoj kvadratić s njenim i poklopiš je nježno.
Odjednom - nešto grozno se desi... Šta?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 17 tra 2017 21:13

Darling, I'm hooome--!
slika
--
Lijepo dupence ispusti zvuk. Zgodna mala je prdnula.
Prdnula je i sad te taj neočekivani zvuk toliko scimao da si pala na nju, istovremeno ju budeći i sklapajući vaše odvratnoće od igličastih dlaka.
Ali to nije 'ono grozno'.
Grozno je što si se raskrvarila ko isus u tom kolopletu nespretnosti.
To nije ono najgore, tho.
Nastao je kaos. KAOS. Bilo je tu zbunjenog grabljenja odjeće, priče o Vanji (tko je Vanja sad, jebote?), razočarenju (mama ti!), spoticanja o staklenu bocu, zbunjenih ljudi koji su pokušali vidjeti što se događa na krovu Vimpija (pijana banda opet divlja?), svega. Baš svega.

Da bi došlo do toga da pijete kavu u Vimpiju. Jer ste već tu, pa jebiga sad, kad je bal nek je maskenbal.
A onda je došlo najgore.

Jer, uspjela si iz nje iscijediti riječ il dvije. A onda i bujicu.
Mlada si lezbica i nisi vidjela svijeta, tako da nisi ni znala za urotu koja struji ispod površine svijeta.
Sve priče su istinite. Gej lobi, illuminati, vještice, pakt s izvanzemaljcima i ljudi- gušteri, sumnjivi eksperimenti na ljudima u Rusiji, matrix, rode koje donose djecu. SVE.

SVE.

U dijelovima, doduše. Malo istine u ovome, malo u onome.
Dobra strana je da ako gej lobi fakat postoji, rješena si sam tak. Loša stvar je to da je fakat sumnjivo da ti ona ovo samo tako priča, makar je tu bilo malo natezanja i nagovaranja.
Koliko to drži vodu?
Nadam se da smo mi vještice, a ne ljudi- gušteri.
Dekoncentrira te flertanje konobarice. Vjerojatno te zajebava jer si obukla majicu naopako, a kosa ti izgleda kao da je doživjela treći svjetski.
Ako te donjela roda, zašto ličiš na svoje starce?
Mogu li sad letjeti na metlama? Imaju li zato sve žene u vezi s drugom ženom- mačke?
(ali baš sve)
I zašto su ti baš sad izašle te dlake?
Previše pitanja. Suludi odgovori.
Ma da.

Nakon nekog vremena ona se ispriča jer mora juriti, ali ti da adresu.
Kaže ti da se moraš zaletiti u zid one trgovine s katoličkim suvenirima na autobusnom kolodvoru da bi došla u svijet gej lobija. Smrdi na diverziju?
Kaže ti da se nađete tamo u 19h, za dva dana, na drugoj strani. Ona mora ići u podzemlje jer se zlo sprema (?).

Hoćeš li se ikada zaletiti u zid trgovine? Kaj radiš?

Bash

Post Postao/la Bash » 17 tra 2017 22:52

Sidiš doma na beaniju u obliku beanija drugi dan nakon bizarnog razvoja događaja s malom. Još te svrbe leđa i čudno se osjećaš. Da ih moš dobavit, sad bi te dlakice rolala među prstima ko brk za bolju koncentraciju jer ti se vlastiti tijek misli čini potpuno sulud. Jučer nisi nigdi išla iz stana - ne bi to nikome priznala, ali mrziš guštere i gadilo ti se izać s najmanjom mogućnosti upoznavanja nekog kreptila veličine čovjeka. Vrtiš u glavi sve šta ti je mala ispričala, gledaš na sat i misliš se bi li ne bi li otišla. Dvije su opcije 1. mala misli da si debil koji može tek tako popušit neku Potter meets Icke foru. 2. mala je rekla istinu i dala ti šansu da saznaš više ako želiš. Na autobusnom je i Kraš pa se uvik moš počastit kao utjehu ako te zajebala. Ili joj za kaznu kupit ledene kocke. Katolički dućan paravan gej lobiju, neš ti kamuflaže. Mogla te slobodno u prvo sjemenište poslat. Ni ne zanima te gej lobi toliko koliko vještice, baš bi volila da je ponuđena neka bolja lokacija. Razmišljaš da možda ove dlakice znače da si vještica. To bi bilo skroz kul, kao mitski su vještice imale raščupanu kosu, ali evolucijski se to reduciralo na mali diskretan patch kose koji je teško uočljiv za palitelje vještica. Samo, bilo bi jednostavnije da je selekcija išla prema dlakama na pipi pa ono, niko se ne bi čudio geometriji. Ovako na leđima je to dosta nezgodno i nije baš seksi potencijalnim partnerima za reprodukciju. Sjetiš se da si gej pa prestaješ više razmišljat o tome.
Već je 18:30, krajnje vrijeme da kreneš na lokaciju. Odlučila si da ideš jer možda su lezbe tamo zgodne. U trenirci si i žutim asicsama pa ako bude sranja, udobno ćeš odjebat šemu. Stavljaš i beanie iz ormara for good measure. Šalješ poruku maloj da krećeš i sreća te posluži da si čak 10 min ranije došla na autobusni kolodvor. Čekaš je kod katoličkog dućana i jedeš ovu novu bajaderu s lješnjacima. Nije ti nešto. Nije ti ni bajadera nešto već duže vrijeme. Možda su promijenili recept? Gledaš na sat, evo 19:15 a nje još nema. Šalješ joj sms, odmah stiže odgovor "Kasnim 15ak". Nisi sigurna je li ironična zbog prošlog puta, pa strpljivo čekaš. 19:35, evo nje. Nosi s obje ruke veliki crni lonac. Kaže da su spremali zlo pa je malo ponijela sa sobom da posluži gej lobiju. Pomisliš da je u gej lobiju vjerojatno previše ljudi na taj lonac, no ništa ne kažeš i uputite se prema zidu katoličkog dućana. Ona se prva zaleti s loncem i pup. Nestane. Ohrabrena, zaletiš se i ti i pup. Pred tobom se stvori ogromno predvorje, kao u nekom fensi 5* hotelu. Predvorje je puno zgodnih ljudi, muškaraca i žena. Gejdar ti je potpuno lud, zaključuješ da su to pederi i lezbe. Okom potražiš malu i vidiš je kako 30 metara ispred tebe s loncem piči ravno prema vratima na kojima piše Kuhinja. Trčiš za njom, a sa strane ti svi dobacuju da su ti super patike. Vraćaš im ponosno - "To su one iz Kill Billa" i još brže zagalopiraš u kuhinju. Unutra se skoro zabiješ u malu koja se opasala pregačom i stavila na glavu kuharsku kapicu. "Radim ovdje kao kuhar, no također kontroliram i nivo dobrog ukusa unutar gej populacije. Povremeno ih moram podsjetiti što je loš ukus kad pretjeraju. Zato sam te draga moja baš danas povela da upoznaš gej lobi i nešto usput naučiš." Nije ti jasno kakve veze ima gej lobi s ukusom u gej populaciji. Mala nadometne: "Nije gej lobi, već gay lobby - kao najveće hotelsko predvorje s gej osobama koje se međusobno bare. Jedinstveno na svijetu! Mislila sam da bi ti se moglo svidjeti. A sad ćemo poslužiti zlo koje se spremalo. Nakon toga nitko neće ni pomisliti nositi žute patike, jebeš Umu Thurman." U slow motionu gledaš malu kako otvara lonac i iz njega izlazi crni dim koji se širi kroz prostoriju, u svačije nosnice, i tvoje. Kroz crnu izmaglicu koja ti je pred očima čuješ glas male "Udahni duboko kroz nos i izdahni kroz usta. Osjetit ćeš aftertaste svog najmržeg jela, ali izdrži neugodu i vjeruj mi da ćeš zaboraviti da i beanieji postoje..." Preplavi te panika i izguraš se van u predvorje. Crni dim je ispunio sve i ljudi oko tebe mahnito bacaju crne okvire bez dioptrije i vraćaju kragne u prirodni oblik.

Koji je to aftertaste kojeg si osjetila i kakav modni poriv imaš kao lezbijka popravljenog ukusa? Nadalje, kako ćeš doma doć?

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 19 tra 2017 20:06

Dogodio se nevjerojatan Fincherovski twist. Crni dim je zapravo produkt mračne strane koja već godinama bori protiv šarenila jer za njih postoje samo dvije boje sukladno njihovim pravilima odijevanja - crna i bijela! Budući da si se prilikom dolaska telepatski povezala s ostalim stanovnicima znala si da je to djelo mračne strane na čijem je čelu onaj čije ime se ne smije izgovoriti i toga si svjesna, ali u onoj opijenosti, zbunjenosti i slabosti nekontrolirano izustiš: "Agnezije", on je naime nadnaravno biće iz jedne države smještene u Italiji i već stoljećima se bori protiv modernizacije i zdravorazumlja, a imate i zajedničkog crvenog neprijatelja. Ne znaš kako, ali osjetiš da je on zaslužan za pad SFRJ i Kampućije. Uspio je pronaći vremena od borbe protiv Kine i došao je ponovno pokušati pokoriti središte gej lobija. Znaš da ime nisi smjela izustiti uzalud i očekivala si posljedice, ali nisi znala da će iste nastupiti odmah. U trenutku kada si drhtavim glasom rekla njegovo ime čula si "cooome to the dark side", voliš ti filmove i tako to i već tada si teško odolijevala. Međutim skupljaš snage i pjevaš "Katjushu" s nadom da će ga to oslabiti i otjerati. Uspijevaš u tome, čuješ glasni krik u tom crnom dimu. Nadaš se da si uspjela spasiti cijelu zajednicu, ali onda čuješ intenzivan glas Agnezija koji kaže "come to the dark side we have booze" u tom trenutku padaš na koljena i krvavih očiju i načete jetre kažeš mu "da". Iduće što znaš je da čekaš u redu za učlanjenje u mladež HDZ-a i na sebi imaš bijele koledžice i drvenu krunicu dužine 20-ak cm. Misliš si "still better than bijele starke" i ne plačeš previše nad svojom sudbinom, ali znaš da nešto moraš napraviti da se izvučeš iz ralja Agnezijevih sljedbenika.

Koje je tvoje prvo sredstvo obrane?

WinteRR
Status: Ostalo
Kontakt:

Post Postao/la WinteRR » 19 tra 2017 21:44

od tvog pitanja...odbrana je necitanje....predugacko je.

od kad se na ovoj temi pisu knjige?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 19 tra 2017 21:50

vjerovalo se da mooožda mašta nije izumrla na ovom forumu...but..but.. : )

jel misliš da možeš napisati knjigu? o čemu bi bila, koji žanr/kategorija?

jpeg

Post Postao/la jpeg » 19 tra 2017 23:22

kata strofa.
Vas dvi bi sad tribalo banirat do kraja zivota.
:d

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 20 tra 2017 07:20

vjerojatno neka tripi dječja fantastika. sumnjam da bi bila jako duga. ili kakva kolekcija kvazipatetičnih ljubavnih pisama. :D
imaš li na šakama/dlanovima dugotrajnih ožiljaka, koliko ih možeš izbrojati i kako su nastali?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Bash

Post Postao/la Bash » 20 tra 2017 07:39

tratinčica je napisao/la:Dogodio se nevjerojatan Fincherovski twist.
Still better than bile starke, nego šta! :D I love the contribution. <3 Hejtericama evo obisim beanie na srednji prst :*

Na dlanovima nemam ožiljaka od stopiranih bodeža.

Voliš li davat nepozvane savjete?

Nirya
Status: U vezi

Post Postao/la Nirya » 20 tra 2017 08:40

Ovisi o situaciji.

Jesi li se ikad našla u životno ugrožavajućoj situaciji?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

Royal

Post Postao/la Royal » 20 tra 2017 15:21

Jednom,na pjesackom me skoro auto pogazio.

Jesi ikad bila u bolnici? Da si morala prespavat?

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 20 tra 2017 19:21

Da, više puta.

jel ti se dogodilo ikada u životu da učiniš nešto za što si rekla da nikada nećeš napraviti. Govorim o kršenju nekih moralnih ili iz drugih razloga postavljenih barijera koje si gradila od rođenja skoro. Što je to bilo ako želiš reći?

Nirya
Status: U vezi

Post Postao/la Nirya » 20 tra 2017 20:12

Jesam. I ne bih baš javno rekla što :P

Misliš li da bi moral (odnosno, moralne norme) trebao biti nešto promjenjivo ili pak fiksno, i zašto?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 20 tra 2017 20:38

ne treba biti fiksno. Po meni moral predstavlja neko 'dobro' koje covjek sam sebi postavlja - prilagođava se individui. Moral jednoga ne treba biti slican masi niti se smije nametati ostalima kao jedino "dobro". Sve ostalo nije moral nego nesto sto se pod taj pojam uporno pokusava utrpati.

u kojim zivotnim situacijama mislis da je opravdano povrijediti svoja moralna nacela!? Tj., u kojim situacijama bi ti to sebi oprostila?

megan

Post Postao/la megan » 25 tra 2017 11:09

Uvijek cost & benefit, ako ce mi patnja kasnije biti veca od osjecaja krivnje zbog povrijedjenih nacela, odnosno ugoda biti veca od dobrog osjecaja zbog postivanja istih nacela.

Do koje mjere ti je najdalje tvoje stalkanje islo?
Desert je visnjica :(

jpeg

Post Postao/la jpeg » 25 tra 2017 14:55

klikla sam lajk! :d
zasto se ljudi srame rec kad stalkaju?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 25 tra 2017 17:18

A valjda jer je društveno nepoželjno (još iz vremena kad je stalkanje bilo znantno zahtjevnije i tražilo je od tebe da stojiš u grmu pored zgrade dok osoba ne izađe)?
Ali onak, većina ljudi barem u nekoj mjeri stalka, jelda? Brijem da polako već nestaje stigma ili mi se tak čini jer je moj mali, sretni krug ljudi odavno već pričao o stalkanju sam tak.

Koji je tvoj release (za stres, frustraciju,--)? Radi li se o tjelovježbi, masturbaciji, seksu, eskapizmu, vrištanju u jastuk, iskaljavanju frustracije na drugim random ljudima, brza vožnja ili generalna autodestrukcija, ignoriranje problema i istovremeno uzgajanje čira na želucu, ...?
+
Koliko ti je to efikasno i znaš li/ pretpostavljaš li kako si došla do tog mehanizma?

Zaključano