Rumours
Rumours
Kako reagirate na nečije naklapanje o vama, rad iza leđa, na šuškanja i priče koje doznate od nekih drugih ljudi a tiču se vas? Je li vas to pogađa ili ignorirate?Kako se nosite s tim stvarima? Je li vam stalo do tuđeg mišljenja općenito?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Rumours
strcne me. jer nisam navikla da netko misli lose o meni, u 99% slucajeva se jako svidjam ljudima jednom kad me upoznaju. kako znam? jos su tu. 
mislim da sranje o nekom iza ledja govori o toj osobi koja to radi, a ne o meni. ako je ovaj drugi inteligentan i sam ce to skuziti.
ne znam zbilja kome bih se trebala toliko zamjeriti ili kome sam toliko povrijedila osjecaje da me predstavlja u nekom negativnom svjetlu.
mislim da sranje o nekom iza ledja govori o toj osobi koja to radi, a ne o meni. ako je ovaj drugi inteligentan i sam ce to skuziti.
ne znam zbilja kome bih se trebala toliko zamjeriti ili kome sam toliko povrijedila osjecaje da me predstavlja u nekom negativnom svjetlu.
ex invalid_user
stalo mi je samo do misljenja ljudi do kojih mi je stalo.
za ostale me nije briga.
za ostale me nije briga.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
nekad me pogađalo. Nije ugodno, al sa vremenom sam se naučila nositi sa tim. Ljudska zloba nema granica. No, danas,...eto,...samo oni koji su mi doista bliski, su mi važni,..
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Pa nije ugodno jer je slično kao da se netko na tebe nabaci kantom govana, ali to je uglavnom sve od filinga - smrdi i prljavo je, u skladu s onima koji tračaju i šire neistine. Do mišljenja onih koji me ne zanimaju i ne sviđaju mi se nije mi stalo jer mi nije stalo do njih. Ako (mi) to pak pričini štetu, onda priča postaje ozbiljnija.
jest da se ne mozemo svakome svidjeti, ali ako netko prosiri neki trac o meni ili nezna sto prica, normalno da mi nije ugodno za cuti. jedna baba veli drugoj, druga trecoj i na kraju zbilja ispadne pokvareni telefon. najbolje se na to ne obazirati, ali opet ako netko nije upoznat sa pravom situacijom ili me ne poznaje najbolje pa ide rec nesto o meni, digne mi se tlak.
u slučaju da se radi o nečem vrlo malicioznom i podmuklom, kad saznam tko je izvor neistina, a uvijek saznam što želim znati prije - ili kasnije, 
dočekam osobu nespremnu i direktno se verbalno obračunam s njom, pritom pomno pazim da to nije nasamo nego pred što više publike.
dočekam osobu nespremnu i direktno se verbalno obračunam s njom, pritom pomno pazim da to nije nasamo nego pred što više publike.
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!
-
Plague
ne dira me. meni nitko nije simpatičan tako da ne očekujem od njih da im ja budem. na prvu, jel.
uzvracam i diskreditiram istom mjerom. svaka takva osoba tog je momenta na mojoj crnoj listi. u maloj zajednici ko sto je hrvatska takve pizdarije znaju bit podosta stetne. pricamo o poslu, naravno. van tog sektora me se naklapanja ne ticu.
predosadna sam da bi itko imao volje
naklapat o meni
naklapat o meni
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
-
michelle
smatram glasine prilično glupim i subjektivnim izvorom informacije, tako da, tko želi vjerovat u njih, neka slobodno vjeruje... još bolje, jer mi takve osobe ne trebaju u blizini... osobno mi nitko ne može nametnuti loše mišljenje o nekome koga ne poznajem ili slabo poznajem, smatram da imam dobre senzore za ljude i navodim se jedino po njima...
- alice
- Ja sam: lezbijka
hmmm...naravno da mi nije svejedno kad me netko ogovara, ali reagiram samo ako se radi o ljudima koje znam i opet ovisi o čemu se radi
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
ako netko govori neistine normalno da me pogadja i nikako ne mogu takve stvari ignorirati nego se uvijek suocim s tom osobom i zahtijevam da mi u facu veli isto sto i drugima.
to mi se dogodilo 2x u zivotu - jednom dok sam bila klinkica, na kvartu neka spika iz ljubomore, a drugi put prije 2 godine na poslu kad je jedna bitchica bila ljubomorna na moju placu i status na poslu i sirila lazi...
inace ljudi nemaju lose misljenje o meni, bar mi se tako cini
to mi se dogodilo 2x u zivotu - jednom dok sam bila klinkica, na kvartu neka spika iz ljubomore, a drugi put prije 2 godine na poslu kad je jedna bitchica bila ljubomorna na moju placu i status na poslu i sirila lazi...
inace ljudi nemaju lose misljenje o meni, bar mi se tako cini
ma to je ono, ljudi izmisljaju razne price o nekome samo zato jer su ljubomorni ili zavidni, nemogu podnijet da netko ima ili zna vise od njih samih.
Ćakula, zabava za žene (danas sve više raspostranjeno i među muškom populacijom).
Prava ćakularka mora imati vrhunski njuh, da nanjuši Bolju osobu od sebe na čija će leđa snažnim jezikom, da prenesu velike količine đubreta iz šupljine svoje lubanje. Smisao zapravo niti niti ne postoji, osim privući pažnju okoline svojim velikim jezikom i malim mozgom, što uveliko pridonosi pumpanjem njenog ega, ali i blistavom statusu u predivnom društvu koje uživa u svemu tome.
Takvu vrst zabave, najbolje je izbjegavati jer počesto tko uživa u zabavi ćakularke često i sam postane žrtvom njenog ćakulanja.
Ako si osjetio smrad đubreta na svojim leđima, nemoj se okrećati to joj samo smrdi iz usta pa je još gore ako se okreneš.

Prava ćakularka mora imati vrhunski njuh, da nanjuši Bolju osobu od sebe na čija će leđa snažnim jezikom, da prenesu velike količine đubreta iz šupljine svoje lubanje. Smisao zapravo niti niti ne postoji, osim privući pažnju okoline svojim velikim jezikom i malim mozgom, što uveliko pridonosi pumpanjem njenog ega, ali i blistavom statusu u predivnom društvu koje uživa u svemu tome.
Takvu vrst zabave, najbolje je izbjegavati jer počesto tko uživa u zabavi ćakularke često i sam postane žrtvom njenog ćakulanja.
Ako si osjetio smrad đubreta na svojim leđima, nemoj se okrećati to joj samo smrdi iz usta pa je još gore ako se okreneš.
Zabrinem se ako dolaze od nekog cije misljenje cijenim i postujem, a posto vecina takvih stvari dolazi od ljudi koji su mi smijesni...jednostavno ignoriram bedastoce.
Reagiram samo ako se radi o komentarima koji mogu imati neke lose posljedice na moj zivot i ljude oko mene...tada imam potrebu razjasniti stvari

Reagiram samo ako se radi o komentarima koji mogu imati neke lose posljedice na moj zivot i ljude oko mene...tada imam potrebu razjasniti stvari
- Rogue_813
- Status: Solo
- Kontakt:
Oni kojima je stalo do mene veoma lako mogu saznati istinu kad su suočeni s takvom nekom glupošću. Mogu me pitati, naravno. Nastojim se općenito ne obazirati na tračeve i ne sudjelovati u tome (izražavanje mišljenja o nekome drugom je druga stvar).
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)
mene to jako zabavlja nekad. dokazuje samo da netko nema život ili ima milijun i jedan kompleks pa se pokušava osjetit bolje. ljudi koji su zadovoljni sobom i svojim životom nemaju potrebe za tim.
evo sinoć sam doživjela možebitno olajavanje i samo sam se smijala.
evo sinoć sam doživjela možebitno olajavanje i samo sam se smijala.
jebote b*g
- Jadzia Dax
- Status: U vezi
Prije xy godina kad sam imala 17, 18, sam završila u bolnici na ginekologiji zbog nekog čudnog slučaja ničim izazvanog unutarnjeg krvarenja. Kako se sve to izdogađalo brzo i nitko pa ni ja, nije točno znao što se događa, osim da sam hitno operirana, počele su kružiti glasine...
Bilo je priče da sam imala prometnu, odnosno da sam se sa motorom zabila u 3, 4 stabla i polomila se...mislim da su stabla ostala čitava u njihovoj verziji
Naravno da je bilo priče da sam trudna, da je izvanmaternična trudnoća, da sam imala spontani i da sam abortirala...sve to troje u roku od pola sata...
A moja vlastita baba je nazvala svu ostalu rodbinu i rekla da imam rak, da umirem i da neću moći imati dijece jer su mi izvadili maternicu...čime je skoro ubila moju drugu babu...
I što reći na to...?
Tada, odnosno par dana po izlasku iz bolnice kada sam se pojavila u javnosti i kad su do mene počele stizati te glasine, sve mi je to bilo pre smiješno, zabavljalo me do daske, ali samo zato što su moji roditelji i bližnji znali pravu istinu.
Tako da, tračevi me ne zamaraju ako mi ne remete obiteljski život ili uzak krug prijatelja, ono do čega mi je stvarno stalo.
Bilo je priče da sam imala prometnu, odnosno da sam se sa motorom zabila u 3, 4 stabla i polomila se...mislim da su stabla ostala čitava u njihovoj verziji
Naravno da je bilo priče da sam trudna, da je izvanmaternična trudnoća, da sam imala spontani i da sam abortirala...sve to troje u roku od pola sata...
A moja vlastita baba je nazvala svu ostalu rodbinu i rekla da imam rak, da umirem i da neću moći imati dijece jer su mi izvadili maternicu...čime je skoro ubila moju drugu babu...
I što reći na to...?
Tada, odnosno par dana po izlasku iz bolnice kada sam se pojavila u javnosti i kad su do mene počele stizati te glasine, sve mi je to bilo pre smiješno, zabavljalo me do daske, ali samo zato što su moji roditelji i bližnji znali pravu istinu.
Tako da, tračevi me ne zamaraju ako mi ne remete obiteljski život ili uzak krug prijatelja, ono do čega mi je stvarno stalo.