BAJKA O PUPOLJKU...
-
uNrEaLL
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
BAJKA O PUPOLJKU...
Ovo je prica o dva usamljena drveta,koja su pustila korjenje negdje daleko,sami od svih,ususkani u svoju samocu,neprimjetni,a ipak tako ponosni i plemeniti...bila je zima,vjetar je fijukao i lomio tanke i nejake grancice,a one jace su kameno stajele i prkosile silama prirode...
-
uNrEaLL
Re: BAJKA O PUPOLJKU...
...kao sto uvijek biva,doslo je i proljece,tako umilo i cisto,proljetne zrake sunca su njezno treperile na krosnju drveca i lagano im donosile novo ruho,koje je iz dana u dan,bivalo sve ljepse,obojenije,ponosnije ...
-
uNrEaLL
... iz te ogromne krosnje,izbise dvije nove grancice,koje su kao malena djecica,njezno i radoznalo gledale na svijet oko sebe,divile su se svim tim bojama,carima,mirisima i svojom ljepotom,krhkoscu privlacile pticice,koje su svojom pjesmom odusevljavale sve oko sebe...
-
uNrEaLL
... u svom rastu,primjecivale su jedna drugu,svaki dan sve blize jedna drugoj,postajale su sve bliskije,i svaku noc su cekale da prođe sto prije,da bi u zoru posmatrale i divile se jedna drugoj...
-
uNrEaLL
... od golih grancica,dobise njezne pupoljke,koji postadose predivni cvatovi,koji su svakim danom bili sve blizi i blizi jedni drugima,dok se konacno ne spojise,i osjete takvu prisnost i takvu ljepotu jedna u drugoj,da vise nisu ni mogle rasti razdvojene,grlile su jedna drugu,tako tiho s puno ceznje,sirile miris jedna za drugu,i tiho pjevale uspavanku zajedno...
-
uNrEaLL
... mislile su da im vrijeme,njihova bliskost,ljubav,nikada nece proci i da ce zauvijek ostati takve kakve jesu,njezne i zanosne,zauvijek zagrljene...a onda su primjetile da cvatovi polagano venu,da ponovo postaju dvije gole grancice,koje ce morati da sacekaju ponovo proljece,da ponovo ukrste svoje mirise...
-
uNrEaLL
... znale su da dolazi zima,i da ce mozda,jedna od njih biti otkinuta i kao rukom bacena da vene,dok ce i druga venuti i zauvijek se sjecati na ono sto se ne zaboravlja...jer vrijeme im moze uzeti sve,osim nade,vjere i ljubavi ... Ps. Velike ljubavi nikada ne umiru !
-
Plague
ne znam je li mi lol ili wtf. zbunila si me!
je li s razlogom postoje dvije teme?
je li s razlogom postoje dvije teme?
-
uNrEaLL
Onu treba obrisati,shebala sam redosljed 
- samo ja
- Ja sam: biseksualka