svidja mi se, a sto sad?
svidja mi se, a sto sad?
vec neko vrijeme u drustvo nam je dosla jedna nova cura. malo po malo, malo po malo i ups - svidja mi se.
tako je jednostavna, pricamo o svemu i zafrkavamo se, ali ja nisam sigurna na koji nacin da joj dam do znanja da mi se svida ili samo da vidim imam li sanse? o ljubavnom zivotu ne pricamo, samo znam da je solo tako da se ne bih htjela bas previse zaletjet kad neznam kako dise po pitanju orijentacije.
pa eto sad vas molim za savjet jer sama nisam dovoljno pametna sto i kako.
tako je jednostavna, pricamo o svemu i zafrkavamo se, ali ja nisam sigurna na koji nacin da joj dam do znanja da mi se svida ili samo da vidim imam li sanse? o ljubavnom zivotu ne pricamo, samo znam da je solo tako da se ne bih htjela bas previse zaletjet kad neznam kako dise po pitanju orijentacije.
Re: svidja mi se, a sto sad?
napravi druzenje kod sebe. ispipaj orijentaciju kad se napijete.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Jel to ona cura iz ovog topica?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
Bash je napisao/la:napravi druzenje kod sebe. ispipaj orijentaciju kad se napijete.
ja san isto za opijanje 
Reci onoj novoj prijateljici što te podbada da i nju podbode pa gledajte reakciju. 
Veselo je to vaše društvo, mora se priznati.

Veselo je to vaše društvo, mora se priznati.

▲ v o l c a n o ▲
-
Sleepaway
- Status: Solo
Ja sam za ispipaj
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.
odlična ideja! osim ako je to ista prijateljica, onda je to već zajebano/santa barbara.Fusion je napisao/la:Reci onoj novoj prijateljici što te podbada da i nju podbode pa gledajte reakciju.
i još onda mora prijateljici objasnit zašto joj to trebaFusion je napisao/la:Reci onoj novoj prijateljici što te podbada da i nju podbode pa gledajte reakciju.![]()
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
Santa Barbara 

-
backspace
to nije relevantno uopće. masa strejt cura se 'daje' u razne orijentacije u pijanom stanju. još ako su srednja ili fax.. ajmoooooBash je napisao/la:napravi druzenje kod sebe. ispipaj orijentaciju kad se napijete.
nda, ja sam za podbadanje. probaj u trijeznom stanju
ne, nije to cura iz onog topica. 
posto sam ja jako druzeljubiva, sada se bas radi o nekome novome.
kod mene je uvijek netko tako da neka pijanka kod mene otpada, a tako je i kod nje. nemogu vjerovat. to jedino da odemo van. a, i iza mene je to vrijeme pijancevanja.
mislila sam otvoreno flertovat sa njom pa slucajno je dotaknem jednom, pa drugi put, a drugo nesto mi ne pada na pamet.
posto sam ja jako druzeljubiva, sada se bas radi o nekome novome.
kod mene je uvijek netko tako da neka pijanka kod mene otpada, a tako je i kod nje. nemogu vjerovat. to jedino da odemo van. a, i iza mene je to vrijeme pijancevanja.
mislila sam otvoreno flertovat sa njom pa slucajno je dotaknem jednom, pa drugi put, a drugo nesto mi ne pada na pamet.
Zadnja izmjena: black.cat, dana/u 27 vel 2012 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
Dođete samo na slijedeći Zbeletron i ispipaš ju bez pardona.

nadam se da imaš para da ju napiješ vani. jeftinija solucija je ono što je Fus predložila. kavica s onom podbadačom 
u kom smislu da je podbadam? nacrtajte mi ako trebaludakoslapa je napisao/la:nadam se da imaš para da ju napiješ vani. jeftinija solucija je ono što je Fus predložila. kavica s onom podbadačom
zajebavljaju se/te
pa polako, đe si najunila, upoznaj ju malko bolje, ili si ti u opakom nejebica mudu ko lotosova pa bi odma neš prigrizla...onda mislim da nora veli da samo uvališ jezik

pa polako, đe si najunila, upoznaj ju malko bolje, ili si ti u opakom nejebica mudu ko lotosova pa bi odma neš prigrizla...onda mislim da nora veli da samo uvališ jezik
-
backspace
znači, kod podbadanja je najbitniji sastojak suptilnost. maximalno suptilno bockaj. evo primjer, sjedite na cugi negdje, pričate o nekom sexy tipu, ona sva uživljena, da ne kažem uspaljena, a ti uletiš usred njene priče sa ?: ma kom ti bacaš krafne u oči da ti je taj momak sexy, vidim kako me gledaš, lezbo jedna!
suptilno samo to.
suptilno samo to.
lo...atomska bomba suptilnosti...hahaha
-
backspace
brzo ću napomenut da se šalim. ne znam autoricu black.cat, nemam procjenu njenog profila odavde, ne znam kuži li da sam idiot, pa da ne bi bilo da ja sjebem neš, suptilno 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
ignore the bitch!black.cat je napisao/la:vec neko vrijeme u drustvo nam je dosla jedna nova cura. malo po malo, malo po malo i ups - svidja mi se.
ex invalid_user
-
backspace
to s ignoriranjem je čudno. recimo, ako ja ignoriram, to nikad ili gotovo nikad ne znači dobro/privlačno/sexy/simpa/tomeslično. s druge strane, ako ne ignoriram, opet najčešće isto ne znači sexy/privlačno/tomeslično, ali znači da je simpa/zajebancija vibra u zraku. možda je takva i djevojka/djevojčica black.cat 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
cmotane cmo.
jecmo jecmo.
ok, mislim da burn ne smijem vise piti.
ok, mislim da burn ne smijem vise piti.
ex invalid_user
C! Ne ti nego nahuškaj (riječ <3) onu tvoju prijateljicu podbadaču što je i tebe podbola pa si otvorila temu.black.cat je napisao/la:u kom smislu da je podbadam?
nacrtajte mi ako treba

▲ v o l c a n o ▲
-
backspace
isuse, pa ja sam mila majka za vas đubrad. a nitko ni da bi rekao curi da je idiot (ne cura, NEGO VI KOJI PIŠETE (jebem se mutavu
za podbadanje, slažem se s fusioninom shemom, bolje je da je neko drugi, a ne ti. jer možda bi te shvatila preozbiljno i zamrzila. ako želiš osobno, nemoj je zajebavat već probaj s pronicljivim pitanjima u razgovoru. (dosadno mi je očito)

- Afrodita
Bash je napisao/la:za podbadanje, slažem se s fusioninom shemom, bolje je da je neko drugi, a ne ti. jer možda bi te shvatila preozbiljno i zamrzila. ako želiš osobno, nemoj je zajebavat već probaj s pronicljivim pitanjima u razgovoru. (dosadno mi je očito)
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
-
backspace
možda su samo maštovite u sekundi. ja to vjerujem. iz sveg srca.
dobro su to skombinirale
dobro su to skombinirale