obicno ne pratim i ne komuniciram s onim tko mi je fujkac. ne hejtam nikog. samo me nije briga. uostalom, odvratno je suditi osobu prema necijim postovima virtualno. u to sam se uvjerila dosta puta. jer, mozda je u sustini jako draga osoba koja se ne zna dobro izrazavati. mozda samo nemamo zajednickih interesa. sto opet nije razlog hejtanju. sa nekoliko frendova nemam previse zajednickih interesa, pa se svejedno cherishamo i volimo. iz ovih forumskih spika sam definitivno naucila to da ne smijem suditi osobu prema pizdarijama kao sto su pisanje y ili w umjesto i i v, ili prema tome stavlja li zareze ili ne. imam frendicu koja grijesi svako drugo slovo u sms poruci pa odvaljujem s njom svaki put kad je vidim, jer me uveseljava i jer je nesposobnost tipkanja ne definira.
uostalom, vjerojatno sam i sama mnogim jedinkama tu dijakronijski antipaticna.

ali ako mi netko zbiljski ne "sjeda", samo se maknem od njega. ako primjetim da je osoba friki šit ili da mene indirektno napada, recimo, ili se uhvati neke moje/tuđe rijeci ko pijan plota. recimo, tu mi je gro korisnica palo u ocima zbog baniranja sulke. i bezveze mi je stavljati ljude na ignore, recimo. to mi je nekako u rangu prvog srednje. radije preskocim post ili se uopce ne uzrujavam oko napisanog. vecinu postova tu na forumu i ne citam, those days are gone. niti imam vremena, niti mi se da. nema dovoljno zanimljivih ljudi da me netko toliko zaintrigira da citam njegova misljenja. ono sto me vise interesira na nekakvo psiho-socijalnoj bazi je, kako jako puno korisnica visi na forumu 0-24. sto bi se prakticki i za mene moglo reci, jer serem tu i tamo, nekad na hrpu jer mi je dosadno, pa to izgleda kao da visim stalno tu.

ali znam da ne visim jer mi je dan ispunjen, pocevsi od 6 AM. prakticki me i nema doma od posla, a kad mi je do druzenja, visim s prijateljima.
volim pogledati sto mi cura pise, recimo. uzajamno stalkanje.
bez beda kazem sto mislim, mislim da su se mnoge (nedavno) u to uvjerile.

nije mi bad reci u facu. samo, moj je problem sto mislim da nitko ne zasluzuje (koliko god on pain in the ass bio) nikakav bullying niti hejt od strane ikog. volim biti u miru s ljudima.
a kad mi se omakne pa dobacim pokoju sarkasticnu, jebiga. produkt momenta. sto ne znaci da cu nastaviti s tim, kao sto su mnoge nastavile sa black.cat recimo. to mi je odvratno isto bilo.
i da, diplomatske odgovore naprosto mrzim. mislim da odrazavaju veo bijede neimanja muda i iskazivanja vlastitog i iskrenog misljenja. a onda opet, mozda je to nekom oruzje da odrzi prividan mir u odnosu.
eto, nasrala sam se, idem sad raditi.