ova tema je inspirirana neizdrzivom tjeskobom trenutnog pucanja zivcanog sustava koji se ne regenerira zbog osobe koja neopisivo iritantno i bez ikakvog srama mljacka ko (ne zelim vrjedati zivotinje)
MLJACKANJE
-
lostdice
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
MLJACKANJE
nisam sigurna gdje da stavim ovu temu ali zanima me kako podnosite tudje mljackanje i dal i sami mljackate?
ova tema je inspirirana neizdrzivom tjeskobom trenutnog pucanja zivcanog sustava koji se ne regenerira zbog osobe koja neopisivo iritantno i bez ikakvog srama mljacka ko (ne zelim vrjedati zivotinje)
-MEMENTO MORI-
-
call_me_not
- Ice
- Status: U vezi
ako mi nesto moze dignut zivce i izbacit me iz takta to je kad ekipa mljacka...
najgore mi je kad se vozim tramvajem,i iza mene sjedi gospoda s ruzem namazanim svuda samo ne na usnicama,gebis se poga po usnoj supljini,a ona onu jadnu zvaku prevrce tamo vamo,otvorenih usta da joj mogu vidjet slijepo crijevo,dok pritom ispusta taj nevjerovatno iritantni zvuk jbg mljackanja
evo odma sam se nazivcirala
najgore mi je kad se vozim tramvajem,i iza mene sjedi gospoda s ruzem namazanim svuda samo ne na usnicama,gebis se poga po usnoj supljini,a ona onu jadnu zvaku prevrce tamo vamo,otvorenih usta da joj mogu vidjet slijepo crijevo,dok pritom ispusta taj nevjerovatno iritantni zvuk jbg mljackanja
evo odma sam se nazivcirala
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
-
lostdice
tesko MI je RAZLUCITI o CEMU je rijec.dal je to posebna frekvencija koja prilikom mljackanja nadrazuje i iritira nas zivcani sustav i razum ili je ipak stvar u tome sto to asocira na primitivnost doticnih ljudi koja nas jednako tako zivcira?hm....ili sam ja pila previse vode danas i pricam gluposti? :?
-MEMENTO MORI-
-
Black_feniks
-
Black_feniks
-
dalanija
mene je to nekada dovodilo do zivcang sloma. jedna od mojih baka nikad nije naucila normalno jesti, jedna od ljudi koje najvise volim zna mljackati, cesto cujem ljude kako srcu juhu... onda sam probala i ja i osjecala se dobro... nije da mi je drago mljackanje i srkanje, ali od tada mi ne smeta. cak me vise zivciraju ljudi koji cangrizaju oko toga. razumijem netrpeljiost, ali ne do mjere mrznje i protestnog ustajanja od stola. Ne mora bas sve biti kultivirano. Zamislim da je nekada tako bilo normalno jesti i sve ze 5. Sve je stvar percepcije. Naprimjer kada moj djed umre falit ce mi da cujem kako srce mlijeko i kruh iz svoje tecice svako jutro u ranu zoru.
-
Black_feniks
-
Black_feniks
-
uNrEaLL
Re: MLJACKANJE
Ne mljackam,i zivaC mi se digne ak netko mljacka,il kad cura otvorenih usta zvace,kao crknutog misa prebacuje
i da kad pucketa zvakacom,dode mi da ju u zid zabijem,tu zivci puknu sto na sat 
Jedino gore od mljackanje mi je pricanje otvorenih usta bomba bomba 
He had a lot to say, he had a lot of nothing to say
We will miss him, we are gonna miss him
We will miss him, we are gonna miss him
- melted_sun
a kako se priča zatvorenih usta?lokvica je napisao/la:Jedino gore od mljackanje mi je pricanje otvorenih usta bomba bomba
meni se mljackanje gadi kad se baš ono čuje jer zamišljan taj proces drobljenja hrane u ustima skupa sa slinom i svime bahh
Zadnja izmjena: melted_sun, dana/u 09 ožu 2011 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
sad si me sjetila, jedan lik s faksa je imao naviku pričat dok ima hranu u ustima i pritom pljuckat komadiće u pijat onog ko bi sjeo nasuprot njemu. odvratno, svaki posjet menzi s njim u društvu mi je bia strateški koncipiran da izbjegnem sjedenje nasuprot. umisto da sam mu jednostavno rekla.lokvica je napisao/la:Jedino gore od mljackanje mi je pricanje otvorenih usta bomba bomba