Jucer sam prvi puta jela sushi Bio je odlican....sa dimljenim lososom I ono zeleno, ljuto, kaj podsjeca na hren, mi je sasvim ok za stavit malo vise toga
Ugostile su me dobre domacice
Pozivam se opet
Sushi i riba za sushi
E ovako znam da ce te me probably flame jer sam decko ali jednsotavno nisam mogao odoliti kad sam nasao na netu vasu raspravu o sushiju radim ga i papam vec godinama.. i reci cu vam ovako ono sto jedemo po nasim restoranima nema veze sa orginal sushijem iz recimo japana Tokyo tocnije di sam bio 2 tjedna..jel njihova riba je puno drugacije od nase..stavljaju ti malte ne zive rakove u sushi.. imam par slika..i ikru od ribe i tako dalje..stoga nas jako malo moze jesti izvorni sushi
Sushi kao sushi se moze napraviti od takozvane butter fish ribe, tune , lososa, ima ih ko blata..ali meni osobno tuna i losos furaju najbolju ocjenu ..za nabavit ribu u zagrebu...radi se ovako napravis..deal sa lokalnom ribarnicom.. da ti daju tip kada dolazi frisko..veicnom ljudi koji rade nutra nisu vlasnici i za extra 50 do 100 kuna ce vam rado dojaviti..da mu dignete promet a irestaci znaju izac u susret.. za napravit ga isto nije tesko...keramicki noz filetira se ..malo rize sotj e krace zrno to je bolje.. jedino sta je problem je nac dobar wasabi kod nas da nije u prahu vec da je u pasti..ili korjenu pa eto nadam se dam sam malo pridonjeo nemojte zamjeriti jos jednom..fakat ste divne
Sushi kao sushi se moze napraviti od takozvane butter fish ribe, tune , lososa, ima ih ko blata..ali meni osobno tuna i losos furaju najbolju ocjenu ..za nabavit ribu u zagrebu...radi se ovako napravis..deal sa lokalnom ribarnicom.. da ti daju tip kada dolazi frisko..veicnom ljudi koji rade nutra nisu vlasnici i za extra 50 do 100 kuna ce vam rado dojaviti..da mu dignete promet a irestaci znaju izac u susret.. za napravit ga isto nije tesko...keramicki noz filetira se ..malo rize sotj e krace zrno to je bolje.. jedino sta je problem je nac dobar wasabi kod nas da nije u prahu vec da je u pasti..ili korjenu pa eto nadam se dam sam malo pridonjeo nemojte zamjeriti jos jednom..fakat ste divne
ne moraš se ti nas bojat. valjda.Arestus je napisao/la:E ovako znam da ce te me probably flame jer sam decko ali jednsotavno nisam mogao odoliti kad sam nasao na netu vasu raspravu o sushiju radim ga i papam vec godinama.. i reci cu vam ovako ono sto jedemo po nasim restoranima nema veze sa orginal sushijem iz recimo japana Tokyo tocnije di sam bio 2 tjedna..jel njihova riba je puno drugacije od nase..stavljaju ti malte ne zive rakove u sushi.. imam par slika..i ikru od ribe i tako dalje..stoga nas jako malo moze jesti izvorni sushi
Sushi kao sushi se moze napraviti od takozvane butter fish ribe, tune , lososa, ima ih ko blata..ali meni osobno tuna i losos furaju najbolju ocjenu ..za nabavit ribu u zagrebu...radi se ovako napravis..deal sa lokalnom ribarnicom.. da ti daju tip kada dolazi frisko..veicnom ljudi koji rade nutra nisu vlasnici i za extra 50 do 100 kuna ce vam rado dojaviti..da mu dignete promet a irestaci znaju izac u susret.. za napravit ga isto nije tesko...keramicki noz filetira se ..malo rize sotj e krace zrno to je bolje.. jedino sta je problem je nac dobar wasabi kod nas da nije u prahu vec da je u pasti..ili korjenu pa eto nadam se dam sam malo pridonjeo nemojte zamjeriti jos jednom..fakat ste divne
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
-
- Postovi: 911
- Pridružen/a: 24 pro 2006 11:28