drustvene mreze tipa facebook, twiter, myspace i silne druge
- far out
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: drustvene mreze tipa facebook, twiter, myspace i silne druge
imam fejs i koristim ga uglavnom za komunikaciju s ekipom na faksu jer je puno jednostavnije i efikasnije od svih drugih nacina.
osim toga, mozda da vidim tu i tamo neku sliku ekipe iz splita. no, buduci da moje drustvo nisu neki teski freakovi koji izadju vani samo da bi ekipa s fejsa vidjela da imaju zivot i da idu vani-nema ih previse, a one koje se stave su stvarno odlicne.
uz to sve bih dodala da na fejsu imam 50 ljudi ako ne i manje jer ne dodajem ljude koje ne znam/ne podnosim kad izadjem vani, zasto bi ih onda podnosila dok sam u svojoj kuci pa makar i preko ekrana.
osim toga, mozda da vidim tu i tamo neku sliku ekipe iz splita. no, buduci da moje drustvo nisu neki teski freakovi koji izadju vani samo da bi ekipa s fejsa vidjela da imaju zivot i da idu vani-nema ih previse, a one koje se stave su stvarno odlicne.
uz to sve bih dodala da na fejsu imam 50 ljudi ako ne i manje jer ne dodajem ljude koje ne znam/ne podnosim kad izadjem vani, zasto bi ih onda podnosila dok sam u svojoj kuci pa makar i preko ekrana.
Ja moram da priznam da ne koristim
fejs jer sam pretjerano mutava za korištenje istog..
Naime ja još nisam skužila ni čemu služi ta pojava, a
kamoli kako se njome koristi..
Ali moja mama ga uvelike troši pa mi bude ona pojasnila...
fejs jer sam pretjerano mutava za korištenje istog..
Naime ja još nisam skužila ni čemu služi ta pojava, a
kamoli kako se njome koristi..
Ali moja mama ga uvelike troši pa mi bude ona pojasnila...
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
- komad kruha
- Status: Solo
moja prijateljica bila u braku.
onda je otkrila fejs.
sada je u jednoj dalekoj zemlji.
navodno je sretna.
ali je i dalje po cijele dane na fejsu.
i dalje igra sve igre koje tamo postoje.
i dalje upoznaje ljude po cijelom svijetu.
i dalje šalje cvijeće, srčeka, životinje svima i svakome.
ja sam umorna od fejsa.
ne brine me gubitak anonimnosti jer na to ne mogu utjecati. prije dvije godine sam u dm zalijepila svih dvadeset dm papirića i dobila popust na epilator. i bila sam sretna. no, više ne idem u dm. ide mi na živce što imaju tako velike plaće i tako velike redove i tako očajnu hranu za mačke. a što se zet-a tiče imam godišnju, ali onu klasičnu koja se ne prijavljuje. i ne želim drugu jer mi se jednostavno ne ide do te glupe, žute kutije. hoću oteti starcima sjedalo, to mi je zabavnije.
onda je otkrila fejs.
sada je u jednoj dalekoj zemlji.
navodno je sretna.
ali je i dalje po cijele dane na fejsu.
i dalje igra sve igre koje tamo postoje.
i dalje upoznaje ljude po cijelom svijetu.
i dalje šalje cvijeće, srčeka, životinje svima i svakome.
ja sam umorna od fejsa.
ne brine me gubitak anonimnosti jer na to ne mogu utjecati. prije dvije godine sam u dm zalijepila svih dvadeset dm papirića i dobila popust na epilator. i bila sam sretna. no, više ne idem u dm. ide mi na živce što imaju tako velike plaće i tako velike redove i tako očajnu hranu za mačke. a što se zet-a tiče imam godišnju, ali onu klasičnu koja se ne prijavljuje. i ne želim drugu jer mi se jednostavno ne ide do te glupe, žute kutije. hoću oteti starcima sjedalo, to mi je zabavnije.
kaj te hiče?
postoji jedan dio mog mozga kojeg silno opusta sadnja kukuruza na farmi i hranjenje svog ljubimca. na fejsu. no da bi moja farma bila ljepsa mora se sirit. zato ja na fejsbuk uredno prijavljujem maritu conncez i geotang hu iz koreje koje mi salju poklone. obozavam anonimuse na fejsu koji mi salju poklone za moju farmu. jer me ne kontaktiraju, ne gnjave, nista ne pitaju, nista ne traze i korisni su. idealno.
sto se tice hrvata imam ih 7. one koje ja zelim imat. od njih je 4 iz srednje skole. jer me veseli vidjet njihove slike i vidjet kako su sa zivotima.
fejs je idealan za ono sta mi treba: da mi uveseljava mozak sa farmicom i ljubimcem. da me ponekad razveseli slikicama s tih par dragih ljudi.
a sve i svih ostalo naprosto odjebem i ne stavljam ih na svoju listu. i boli me kiki sta je ko o tom mislit. nemam ni brata na tom fejsu.
bez komplikacija.
da, veseli me. i ne dozivljavam nikakav apokalipticni napad na svoju osobnost. dajem je onoliko koliko mi pase.
sto se tice hrvata imam ih 7. one koje ja zelim imat. od njih je 4 iz srednje skole. jer me veseli vidjet njihove slike i vidjet kako su sa zivotima.
fejs je idealan za ono sta mi treba: da mi uveseljava mozak sa farmicom i ljubimcem. da me ponekad razveseli slikicama s tih par dragih ljudi.
a sve i svih ostalo naprosto odjebem i ne stavljam ih na svoju listu. i boli me kiki sta je ko o tom mislit. nemam ni brata na tom fejsu.
bez komplikacija.
da, veseli me. i ne dozivljavam nikakav apokalipticni napad na svoju osobnost. dajem je onoliko koliko mi pase.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
slazem se s vecinom + odlicna tema. imam ga od samih pocetaka, od onda kada su obavjestavali na naslovnoj cak i "korisnik xyz je poslao privatnu poruku korisniku žnj". prosla sam sve popularne aplikacije, od farme preko cafe worlda do castle age-a, na kojeg sam se sada nakacila i vjerujem da ce trajati jos kojih tjedan-dva jer to kod mene blijedi fotonski. na listi imam ljude koji su bili dio neceg bitnog u mom zivotu i koje osobno poznajem.
inace, vec mjesecima razmisljam kako bi idealno bilo da facebook izgubi na popularnosti. njegova manipulacija zivotima ljudi koji su svjesni toga svega je fenomen desetljeca. idealna tema mnogih psiholoskih eseja i doktorata.
zamislite samo uspjeha - privuci ljude da online daju dostupnima svoje ime i prezime, sliku, kontakt te osobne podatke, uz suptilno genijalni plan ne mogucnosti doznavanja tko vam pregledava profil (kontam da bi im popularnost tada ekstra pala). ljudi su popusili.
nadam se da ce doci dan kada ce ga poceti naplacivati, to oznacava kraj.
u zadnje vrijeme koristim MSN i Gmail, fejs se trudim koristiti sto manje. any, imam neki dobar predosjecaj da fejs jos nece dugo. poneki s moje liste su vec stufi, kako izgleda. svaki dan sve manje statusa.
inace, vec mjesecima razmisljam kako bi idealno bilo da facebook izgubi na popularnosti. njegova manipulacija zivotima ljudi koji su svjesni toga svega je fenomen desetljeca. idealna tema mnogih psiholoskih eseja i doktorata.
zamislite samo uspjeha - privuci ljude da online daju dostupnima svoje ime i prezime, sliku, kontakt te osobne podatke, uz suptilno genijalni plan ne mogucnosti doznavanja tko vam pregledava profil (kontam da bi im popularnost tada ekstra pala). ljudi su popusili.
nadam se da ce doci dan kada ce ga poceti naplacivati, to oznacava kraj.
u zadnje vrijeme koristim MSN i Gmail, fejs se trudim koristiti sto manje. any, imam neki dobar predosjecaj da fejs jos nece dugo. poneki s moje liste su vec stufi, kako izgleda. svaki dan sve manje statusa.
ex invalid_user
-
bea.zarre
- Status: U braku
Riječi ti se pozlatile.invalid_user je napisao/la:imam neki dobar predosjecaj da fejs jos nece dugo.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
Ma Fejs će samo jačati. Mark my words. Ja sam napravila nešto za što bi prije ruku dala nego napravila - deaktivirala sam ga.
Kod mene je problem kaj moram imati ljude koje mrzim na listi jer kao frendovi smo si a ne znaju da sam lez i da bacaju oko na moju ljubav. Onda smo moja ljubav i ja deaktivirale to govno.
Inače Fejs kao fejs je izvrsna aplikacija, to stoji. Jedino što to ima svoju cijenu po pitanju privatnosti, ali ako se pametno odigra karta, Fejs može biti jako koristan.
Sviđa mi se redizajn. Presavršeno isprogramirano.
Kod mene je problem kaj moram imati ljude koje mrzim na listi jer kao frendovi smo si a ne znaju da sam lez i da bacaju oko na moju ljubav. Onda smo moja ljubav i ja deaktivirale to govno.
Inače Fejs kao fejs je izvrsna aplikacija, to stoji. Jedino što to ima svoju cijenu po pitanju privatnosti, ali ako se pametno odigra karta, Fejs može biti jako koristan.
Sviđa mi se redizajn. Presavršeno isprogramirano.
Volim te K.
-
bea.zarre
Tastaturu pregrizla.Mea! je napisao/la:Ma Fejs će samo jačati. Mark my words.
Koristim facebook i imam 2 profila. Na prvom profilu (pravi) su mi ljudi iz svakodnevnog života (fax, porodica, posao, prijatelji i neki poznanici) i sa njima sam stalno u kontaktu. Na drugom profilu (zažnom) su mi neki ljudi koje znam iz svog grada i znam da mogu da mi na neki način ugroze reputaciju i tu imam par prijatelja iz svog stvarnog života koji znaju za mene. Sad se svi sigurno pitate ZAŠTO? U firmi u kojoj volontiram, profili ljudi koji su na fb se pregledaju svaka 3 mijeseca (4 puta godišnje) jer je vlasnik tako naredio. Ne želi da mu se našteti ugled firme. Sa ovim se slažem.
Zato ja na svom pravom profilu ne mogu de se deklarišem da sam lezy (a tako bi voljela), jer onda neću dobiti stalni posao. Uslovljena sam da skrivam svoju sexualnu orijetnaciju zbog posla. Ali zato na svom drugom profilu sam napisala šta sam.
Zato ja na svom pravom profilu ne mogu de se deklarišem da sam lezy (a tako bi voljela), jer onda neću dobiti stalni posao. Uslovljena sam da skrivam svoju sexualnu orijetnaciju zbog posla. Ali zato na svom drugom profilu sam napisala šta sam.
My heart goes Boum-Boum-Boum
Every time I think of you
Inside it's Boum-Boum-Boum
Lost control what shall I do?
'Cause I wanna be your lover
Till the end of our lives
I could never miss again
These loving eyes
I could never miss again
These loving eyes
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
krenimo: obozavam fejs. nisam panicarka kad je u pitanju privatnost koju cijelo vrijeme spominjete. oke, sve to stoji, ali sve ovisi za sta tebi sluzi fejs. necu srat i rec da ga koristim svake prijestupne i slicne stvari napisane u prethodnim postovima. koristim ga vecinom svaki dan (vise puta dnevno - nekad cak i mobilno), imam 730 ljudi na listi (ne, nisu mi frendovi - ali od njih 730 osobno poznam 700 njih, vecinom radi posla), imam nekih 13 albuma, mail sa punim imenom i prezimenom, datum rodjenja, web stranice, igram igrice, mrzim aplikacije.. evente smatram korisnom stvari jer saznam sta ima po gradu i okolici... nije sve tako crno. meni je fejs puno dobrog donio - od prezentacije svojih radova (+ poslova radi te iste prezentacije), od fotografija sa odredjenih "evenata"/putovanja (sta mi je isto tako donilo dosta posla).. ljudi koje imam na listi su frendovi/poznanici/rodbina/susjedi/potencijalni poslovni partneri.. cak mi je i profil djelomicno otvoren. uvijek te neko moze preporucit ili nekome za oko zapet tvoj rad.. a i volim gledat slike koje drugi stavljaju i komentirat ih, pogledat koji status ili neki link na koji se mogu dobro nasmijat.. fejs je bar meni zajebancija koja mi je pocela i poslovno sluzit.. ako ljudi stave slike od izlaska - so what? meni takvo nesto ne smeta. jos da se oko toga zivciram, a to mi je taman relaksacija za mozak - stvarno ne bi...
call_me je napisao/la:ja na fejsbuk uredno prijavljujem maritu conncez i geotang hu iz koreje koje mi salju poklone. obozavam anonimuse na fejsu koji mi salju poklone za moju farmu. jer me ne kontaktiraju, ne gnjave, nista ne pitaju, nista ne traze i korisni su. idealno.
nedavno sam ubacila nekoliko ovakvih, trebali su mi saveznici u castle age-u. milina jedna. s jednim cak i chatam i dogovaram koje cemo si poklone slati.
Dugo sam se opirala facebook-u, kuzim mu prednosti i mane, sve sto ste rekli stoji. Ali kolicina maloumne zabave koju izvlacim iz igrica je neprocjenjiva.
bring your mind into my head...
''O vrijednosti Facebooka najbolje govori podatak da je Microsoft krajem 2007. godine platio 240 milijuna dolara za 1,6 % udjela u dionicama.''
Facebook je kul.
I wish i am Mark Zuckerberg.

Facebook je kul.
I wish i am Mark Zuckerberg.
- apsurdna
- NullPointerException
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=odBDAcOEKuI[/youtube]
nego. koristim face, twitter i na nekoliko foruma sam.
i imam sve one strance zbog nekad popularnog mafia warsa, koji mi je dosadio. i nemam opasnosti od ovisnosti jer meni te igrice dosade. igram i farmu ali je trenutno na pauzi. pronasla sam par ljudi iz srednje i drago mi je da sam s njima u kontaktu, i upoznala sam mnogo novih ljudi na fejsu. sluzi mi kao ultimate instant messenger oko faksa
twitter, s druge strane, mi najvise sluzi kao nekakav news portal, pratim jako zanimljive ljude i ima svega (nema bas onog "ustala sam se" i "kuham rucak", a ako ima, popraceno je nekim smijesnim komentarom). pratim i lindsay vonn i juliu mancuso pa imam inside view olimpijskih igara
uzasno me zabavlja to
i tako. dobro jutro
nego. koristim face, twitter i na nekoliko foruma sam.
i imam sve one strance zbog nekad popularnog mafia warsa, koji mi je dosadio. i nemam opasnosti od ovisnosti jer meni te igrice dosade. igram i farmu ali je trenutno na pauzi. pronasla sam par ljudi iz srednje i drago mi je da sam s njima u kontaktu, i upoznala sam mnogo novih ljudi na fejsu. sluzi mi kao ultimate instant messenger oko faksa
twitter, s druge strane, mi najvise sluzi kao nekakav news portal, pratim jako zanimljive ljude i ima svega (nema bas onog "ustala sam se" i "kuham rucak", a ako ima, popraceno je nekim smijesnim komentarom). pratim i lindsay vonn i juliu mancuso pa imam inside view olimpijskih igara
We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
na linkedinu sam. keep me informed on busy people.
-
dany
na fejsbuku ima grupa "I
Gospa". divno je to. ljudi joj pišu kako je trebaju i koliko je vole, a ona se potrudi svakom odgovorit pa im ostavlja poruke pune ljubavi i čak zahvaljuje na pridruživanju grupi.
-
bea.zarre
Kaj se sad čudiš?
:bless_her:dany je napisao/la:na fejsbuku ima grupa "IGospa". divno je to. ljudi joj pišu kako je trebaju i koliko je vole, a ona se potrudi svakom odgovorit pa im ostavlja poruke pune ljubavi i čak zahvaljuje na pridruživanju grupi.
meni je super kako je gospe prilagodjena suvremenim tehnologijama. adaptacija je znak inteligencije. go go gospe!!!!!
a pljuvanja po farmici necu ni komentirat.
- komad kruha
uopće me ne čudi da je iz biblije upravo gospa prva shvatila prednosti moderne tehnologije 
kaj te hiče?
- far out
odlično.komad kruha je napisao/la:uopće me ne čudi da je iz biblije upravo gospa prva shvatila prednosti moderne tehnologije
igra i gospa farmicu ili?
ne. requestala je jesam, al vidim ne javlja se. bitch.
potpuno sam nakacena na fejs, al brijem da ce me proc. dosla sam do te razine da se smsom komuniciram s ljudima...cuj, objavila sam kravu i buket cvijeca. odi ga pokupi prije neg ga drugi uzmu. znam da je bolesno al me veseli
ufam se fakat proci ce me.
potpuno sam nakacena na fejs, al brijem da ce me proc. dosla sam do te razine da se smsom komuniciram s ljudima...cuj, objavila sam kravu i buket cvijeca. odi ga pokupi prije neg ga drugi uzmu. znam da je bolesno al me veseli
- far out
ja samo razumijem vasu opsesiju, ali ju ne dijelim. cura ima farmicu, ja to ne igram...ili živim kako tko.
- apsurdna
- NullPointerException
moram ovo podijeliti s vama.

We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
Nemam Facebook -- svi ga imaju, pa ga ja zato nemam, ha!
Imam Twitter, na koji idem svake prijestupne i napravila sam MySpace samo zato da bih si mogla Nightwish i Evanescence dodati za frendove.
A i pobrala sam sve Šveđanke, koje je napredno pretraživanje 'izbacilo'. To je to ...uglavnom.
I fora je dizajn.
Imam Twitter, na koji idem svake prijestupne i napravila sam MySpace samo zato da bih si mogla Nightwish i Evanescence dodati za frendove.
I fora je dizajn.
My heart goes Boum-Boum-Boum
I could never miss again
These loving eyes