sve sam isprobala.....u 3 p.m.
vodokotlić
- sxc-angel
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
vodokotlić
sve sam isprobala.....u 3 p.m.
L.A.N.C.O.M.E.
-
call_me_not
-
Zita
-
Zita
-
vision-zlavjestica
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
ma proradit ce ti, mozda cak jednom kad budes na wc skoljki, pa ce te i oprat usput.
e jebote kako mrzim lose wc wodokotlice...uopce ne serem u takve wc-ove i prije neg ista obavim u nekom tuđem wc-u obavezno provjerim kako tece voda. ali najcesce idem u svoj wc, makar bio na drugom kraju zemlje. i ne mogu nikad piskit u prirodu. wc, skoljka i vodokotlici su za mene jako osjetljiva stvar, + wc papir.
rijetke su dobre wc-skoljke u kombinaciji s dobrim vodokotlicima...rijetkost, kazem vam.
e jebote kako mrzim lose wc wodokotlice...uopce ne serem u takve wc-ove i prije neg ista obavim u nekom tuđem wc-u obavezno provjerim kako tece voda. ali najcesce idem u svoj wc, makar bio na drugom kraju zemlje. i ne mogu nikad piskit u prirodu. wc, skoljka i vodokotlici su za mene jako osjetljiva stvar, + wc papir.
rijetke su dobre wc-skoljke u kombinaciji s dobrim vodokotlicima...rijetkost, kazem vam.
ex invalid_user
- Hidden_soul
- Devil in details
za svaki slucaj, ja ti preporucujem da odsad pa nadalje i ubuduce (dokle god taj vodokotlic ne zamijenis nekim jos novijim) ides u wc u kupacem kostimicu i daskom za surfanje.
Lijepo obavis sto trebas, a onda povuces vodu, brzo se nataknes na dasku i tako, nosena valovima i osjecajuci vjetar u kosi, dosurfas se u dnevnu sobu natrag
I da, ne gundaj vec budi sretna, neki ljudi bi dusu dali da mogu surfati u sred zime u vlastitom stanu uz tako mali trosak
Lijepo obavis sto trebas, a onda povuces vodu, brzo se nataknes na dasku i tako, nosena valovima i osjecajuci vjetar u kosi, dosurfas se u dnevnu sobu natrag
I da, ne gundaj vec budi sretna, neki ljudi bi dusu dali da mogu surfati u sred zime u vlastitom stanu uz tako mali trosak
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
mene vodokotlic zahebavao jedno 2 mjeseca...em cudno curila ta voda, em ne htjela prestati.. Mislila sam da je plovak, a radilo se o tezini uzice kojom se voda povlaci...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
- Hidden_soul
- Devil in details