kupnja rabljenog auta

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hidden_soul » 01 tra 2007 18:36

E bokte, pa nije bila stara 200 godina
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Malena

Post Postao/la Malena » 02 tra 2007 11:01

hebemu, otkud mi ITKO ko se kuzi u aute? jednostavno NEMAM takih prijatelja, da ga jebes. mislim, morat cu oglas i za to postavit :D

al fala na svim savjetima...bumo vidli...
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 02 tra 2007 11:34

Mozes odfurati auto kod bilo kojeg mehanicara da ti ga pregleda......nazovi ovlastene servise i pitaj koliko bi to doslo...vjerujem da ne puno.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 16 tra 2007 23:14

malena, weirdo ti je rekla dobre savjete, al isto tako treba pazit i na zglobove, poluosovine, pakne na kocnicama, anlaser oliti starter (dal je mijenjan il je original), karoserija je bila spominjana, uhm, sad momentalno mi vise nis ne pada na pamet.
da, kad ides probni krug napravit sve gore spomenuto mozes isprobat naglim kretanjem i stajanjem i ak znas onu fintu kad na formuli isprobavaju gume, cik-cak, s tim pregledavas kak lezi i kakva mu je osovina. i naravno koliko je razheban mijenjac, govori puno o autu.

za 3000 eura se moze kupit clio u jako dobrom stanju, i pomogucnosti ako ima plin, ak nema ugradnja ne kosta puno, al u tom slucaju moras pazit dal je plasticna glava ili alu.

i zita, ljubek, ne zauzima plin puno mjesta u gepeku jer se rezervoar stavlja umjesto rezervnog kotaca kod novijih auteka. moj micek je star pa je zato u gepeku jer je rezervni ispod auta. :)
I am not a myth.

Zita

Post Postao/la Zita » 16 tra 2007 23:16

nemam pojma
i u biti jebe mi se
u svakom mogucem smislu :D

jebote, za te sve vase upute bi trebala otici na 2 godisnji tecaj i onda bi isto ziher zajebala kod kupovine

jabooka

Post Postao/la jabooka » 17 tra 2007 07:32

joooooj fakat ga malo pretjerujete....pa rijec je o autu od 20 000 kn....a ne Spejsšatlu.....na novim autima je upitno da li je sve to ispravno sta je navedeno u ovoj temi :D

Sta ugradnja plina ne dodje oko 9-10 tis. kuna.... to je ko pola auta koji ona namjerava kupiti....i na nuli ce biti za 3 godine ako godisnje radi 20 000.(tek na nuli)
Barem tako kaze Auto klub, Auto Bliz....
Gdje stoji rezervna guma ako je plin na njezinom mjestu?
zove.se.ocinstvo.

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 17 tra 2007 22:41

jabooka, vozim na plin a auto je star 16g, a ugradnju nisam platila vec sam ugradjivala sama sa starim polovne dijelove (neke doduse) neki su morali ic original.

zasto plin? bolje vozi dok je na plinu, jacina auta je umanjena tek za minimalnih 5%, na mojih 1.8 je to skoro pa nista, mjesecno pljunem kojih 300kn na plin a prevozim do kojih 800km. isplati se. ne bi uzela auto da nisam imala opciju plina jer kad se tu kod mene bila shebala plin. crpka spucala sam 200kn benzina samo na 200-300km.

gume nema, stoji u garazi, jer kolika je mogucnost da ti pukne guma? 1:1000 al zato postoje svakojake napravice (zaboravila sam tocno ime) koje ti mogu pomoc da expresno zakrpas gumu i s tim predjes do 100km sto ti je uvijek dovoljno da nadjes vulkanizera.
I am not a myth.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 18 tra 2007 07:24

svatko vozi kak mu pase.
...i plin ima svojih nedostataka.
...ako netko nadje polovni auto na plin to je isplativa kupnja, ali mislim da se ne isplati ugrdjivati.
...novi auto na plin...OK....ali ne zaboravimo da se time gubi jamstvo.
...Isplativost...da ako puno prelazis.
...pa nema punionice na svakom čošku.

Ja to bas ne bi ugradivala u garazi ili kod rodbine(nekako me strah) nego u ovlastenom servisu gdje navedena cijena stoji :o

Mogla bi i nasa lijepa drzava malo poticati ugradnju plina, a ne lupiti jos veca davanja na cestarine. :D

....sad smo vec otisli van teme......
zove.se.ocinstvo.

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 18 tra 2007 09:12

sve ima svojih nedostataka, al govorim o tome jer znam i jer se vozim na plin.
meni se isplatilo ugradit jer se stvarno puno vozim.
a punionice ima skoro na svakom cosku diljem lijepe nam nase i cijele europe.

i apsolutno se slazem da bi drzava trebala poticat ugradnju plina kao sto je npr italija to napravila.

zemlja bi nam bila cisca i oslobodjena smdrljivih ispusnih plinova. :)
I am not a myth.

Odgovorite