torrenti
ja odem na www.torrentz.com i tam me onda salje dalje.
za opsezniju potragu ima www.torrent-finder.com
al nisam ja neki strucnjak ko wimps i may
za opsezniju potragu ima www.torrent-finder.com
al nisam ja neki strucnjak ko wimps i may
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
- miracle_of_love
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
-
mayflower!
-
Zita
torrentspy se nekak pokvario...tak mi se bar cini
isohunt stalno ruse
tak da mi je sad IN http://www.xtvi.com/
isohunt stalno ruse
tak da mi je sad IN http://www.xtvi.com/
- miracle_of_love
wimpi je napisao/la:Joj, daj se ostavi komp-a...ili imam ti ja comodorac 64 pa da fino krenes od pocetka, namještanje glave kazetofona serafncigerom da bi se odigrao jedan orgijski seks mahnito iduci lijevo-desno aka nutra-van joystick-om pa nadalje
ajmeeeeeeeeee, to sam i ja imala... nikad igrala bolje igrice nego na njemu!!!! nema do bubble bobble
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...
Nikad nisam uspjevala nis skinuti s tim p2p alatkama, jedino mi je kazza nest i skinula naravno i gomilu virusa u paketu..zivcira me kad moras odabirati neke f* mirrore i servere...pa i kad uspijes sve to poklikat te neka budala zeza i nece bas nece i nece bit online kad i ti pa da skines to nesto kaj ti treba...moj p2p sistem skidanja je cim-cim nekog za rukicu i ajd mi skini ti to nesto...faca skine da mi i ja hepi pepi 
a torrente jos manje kuzim..sve na kaj sam uspjela naic je ok...neki torrent od 300mb (ko neka playlista) koji sadrzi neku pjesmicu koja tebi treba.. i onda ti se to nesto spremi na copm..i kad bi onaj programcic trebao pocent skidat... 0 bodova... jel to do firewalla il sam fakat totalni seljo?
a torrente jos manje kuzim..sve na kaj sam uspjela naic je ok...neki torrent od 300mb (ko neka playlista) koji sadrzi neku pjesmicu koja tebi treba.. i onda ti se to nesto spremi na copm..i kad bi onaj programcic trebao pocent skidat... 0 bodova... jel to do firewalla il sam fakat totalni seljo?
- Hidden_soul
- Devil in details
- Bob
- Status: U vezi
pa to ti je onak vrlo jednostavno, sve su paketi na internetu i sve se krece u sitnim malim malim paketićima koji putuju po žicama.
čak i ovo šta ja sad pišem se eventualno raspe u male komadiće i eventualno dode do odredišta. paketna distribucija
i tako, da ne kompliciram... torrent je file koji nam govori gdje su svi ostali paketi onog fajla koji mi želimo i on koordinira uz pomoć nekog dalekooog kompjutera od kud da mi uzmemo neki paketic (sitni dio nekog fajla) od raznih kompjutera i nakraju (čarolijom jel) kad stigne zadnji paketić download je gotov.
jedna vrlo dobro organizirana dostavna služba ustvari
čak i ovo šta ja sad pišem se eventualno raspe u male komadiće i eventualno dode do odredišta. paketna distribucija
i tako, da ne kompliciram... torrent je file koji nam govori gdje su svi ostali paketi onog fajla koji mi želimo i on koordinira uz pomoć nekog dalekooog kompjutera od kud da mi uzmemo neki paketic (sitni dio nekog fajla) od raznih kompjutera i nakraju (čarolijom jel) kad stigne zadnji paketić download je gotov.
- cvetka
- nerealizirani potencijal
brijem da je prosjecnom laiku to malo prevecalice je napisao/la:pa to ti je onak vrlo jednostavno, sve su paketi na internetu i sve se krece u sitnim malim malim paketićima koji putuju po žicama.
čak i ovo šta ja sad pišem se eventualno raspe u male komadiće i eventualno dode do odredišta. paketna distribucija![]()
s takvom definicijom bi mam diplomirala
Zadnja izmjena: cvetka, dana/u 03 vel 2007 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
my only fear of death is coming back reincarnated...
-
cranberrie nk
ma torrenti su easy.
sam skines program koji ih koordinira (utorrent recimo) i imas ga na kompu.
kad po netu trazis filmove recimo, odes na sajtove koji pretrazuju torrente, nadjes torrent filma koji zelis, kliknes na njeg, i dalje sve radi gorespomenuti programic.
a princip je takav da se ne skida cijeli film od jedne osobe pa ovisis o njoj, nego po komadic od svakoga ko je dovoljno ljubazan da seeda (ilitiga sije
) fajl s drugim ilegalno skidajucim juzerima
sam skines program koji ih koordinira (utorrent recimo) i imas ga na kompu.
kad po netu trazis filmove recimo, odes na sajtove koji pretrazuju torrente, nadjes torrent filma koji zelis, kliknes na njeg, i dalje sve radi gorespomenuti programic.
a princip je takav da se ne skida cijeli film od jedne osobe pa ovisis o njoj, nego po komadic od svakoga ko je dovoljno ljubazan da seeda (ilitiga sije
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
- logitech
- Kontakt:
www.torrentspy.com a i na eMule cesto. I tamo nadjem puno. 
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
evo da podijelim jednu pozivnicu za Demonoid:
ako i vi skupite nešto bodova kreirajte invitation.
a od str osim demonoida, isohunt, torrentreactor ali uglavnom iden na direct download.
Kod: Označite sve
y7neb1yp0oma od str osim demonoida, isohunt, torrentreactor ali uglavnom iden na direct download.
Što bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
dobar tracker za "late shows" (late show with david letterman, conan o'brien...):
Kod: Označite sve
http://www.funfile.orgŠto bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?