splet kablova

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
Odgovorite
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

splet kablova

Post Postao/la jabooka » 14 ožu 2007 19:40

Ovako....imam mac i TV...nije da se hvalim :D

Želim:

-slusati muziku preko kompa.
-gledati filmove na dvd-u.
-snimati serije s tv-a, a ne zelim video.
-slusati radio.
-imati par zvucnika ali ne kucno kino...znaci preko tih zvucnika zelim slusati muziku sa kompa, slusati zvucne efekte s dvd-a, slusati radio.
-ako je moguce sto manje opteretiti komp.

Kako najkvalitetnije da to sve spojim, a da se ne spoticem po stanu preko kablova.
Sta tocno da kupim.Dajte mi neke ideje kako da to sve povezem bez kucnog kina, linije i videa.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 14 ožu 2007 21:30

hm, ja ti mogu djelomično pomoći tako da ti velim kak sam ja sebi iskombinirala. imam super laptop sa svim živim izlazima i glupi tv koji nema s-video, nego samo mogućnost za scart. pa sam si kupila kabel koji mi se u komp šteka u zvučnu i s-video, i ima izlaz za scart (postoji i mogućnost s-videa), i na taj način mogu prenijeti zvuk i sliku na tv, tj. radit kombinacije tipa gledanje filmova s kompa na tvu, slušanje muzike itd... i to sam full jeftino prošla, išla prvo u dućane tipa vemil i hgspot (koji btw ima očajnu ponudu i ludo skupe kombinacije), i nakraju u pišljivom ibb-u kupila taj kabel za 45 kn!!
a za snimanje filmova s tv-a ima neki program, ne znam kak se točno tove, vidla sam to kod frenda...shit.
eto, nadam se da sam barem malo pomogla.
p.s. s time da kad spajaš komp i tv, pročitaj negdi koju ti max rezoluciju podržava tv, i točno tu trebaš stavit na kompu. recimo meni je komp na 1280x800 a v na 1024x768, pa trebam na kompu šaltat, inače mi je na tvu "odrezana" slika.
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

jabooka

Post Postao/la jabooka » 14 ožu 2007 22:48

Hvala ti.....ali ako je ikako moguce ja ne bi spajala komp sa tv...nego bi snimanje tv programa i gledanja dvd pokusala rijesiti preko dvd recordera.....mislim ako nema druge onda cu preko kompa
zove.se.ocinstvo.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 14 ožu 2007 23:53

pa onda snimaj prek dvd rekordera..
a mozhesh si uzesti i neku od tc kartica za komp..neku koja podrzhava kablovsku..automatski se sada sev te kartice prodaju sa daljinskim upravljachem.. taaako da..
trebalo bi ti sljedeche.
- neshto coaxilnog kabla
-klasichni audio kabl sa ..japanskim chinchom (1,5) na jednoj strani-na 2. strani ovisno kak imash upad u zvuchnike..ali vjerojatno je dosta goli kabl da ga samo stisnesh u zvuchnike od linije.

dakle..2 kabla bi ti trebala.. shto chesh jendostavnije.. + 90% tv kartica ima moguchnost snimanja u nekom obliku komprimiranih formata ( divix i slichno..dakle..manje mjesta zauszima)..ali i u klasichnom dvd-u..pa imash izbor
+ na taj nachin ti je..sve nekako..hm..na jednom mjestu..ne znam..meni je to najjednostavnija shema..+ shto si sa nekim programchichem mozhesh sve savrsheno podesiti..od zvuka prekjo linije..dooo..ne znam..ma ..jednostavno sve..a sve jednostavno..hahhahahh
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 14 ožu 2007 23:54

eee da..+ sa svime time mozhesh prek daljinskog upravljat..mislim..stvarno jednostavna stvar..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

jabooka

Post Postao/la jabooka » 14 ožu 2007 23:57

da iz ureda....ili mobitelom.
zove.se.ocinstvo.

Odgovorite