Ja kupila jucer kabel, skinula program...instalirala ga...provjerila zadnju verziju softwera na mobu...krenula sa updateanjem....i kaze meni program da ne postoji trenutno verzija veca od one koju imam na mobitelu
Nokia Software Updater
Nokia Software Updater
Dali je mozda netko.....kojim cudom.....isprobao to? Naravno, ako posjeduje kabel koji spaja mobitel i racunalo....
Ja kupila jucer kabel, skinula program...instalirala ga...provjerila zadnju verziju softwera na mobu...krenula sa updateanjem....i kaze meni program da ne postoji trenutno verzija veca od one koju imam na mobitelu
My ass ne postoji....covjek u Mobisu mi je rekao koja je zadnja verzija softwarea za moju Nokiu...nasla sam na netu noviju verziju od one koju sad imam...kad je pokusam instalirati ....ne, ne...nece....pa da upucam nekoga 
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

To sam radila na ženinoj svemirskoj nokiji, kakti pametnom smatrphone-u, i uspjela sam updejtati, no, nakon dosta muke, jer je mob po defaultu zaštićen, tj.software je zaštićen te imaš u silnim postavkama mobitela nekau caku koju makneš i onda dozvoljava update.
Moja nokia recimo odbija bilo kakve update mada postoje nove verzije, i jednostavno ne ide...kaj ćeš.
Možda fora sa PC suiteom?
Ništa, to je igra živaca. Igraj se.
I sretno.
Moja nokia recimo odbija bilo kakve update mada postoje nove verzije, i jednostavno ne ide...kaj ćeš.
Možda fora sa PC suiteom?
Ništa, to je igra živaca. Igraj se.
I sretno.
bezveze...
Imam Nokiu 3250 i ona je na popisu onih koji se mogu sami updateat....
Odavno sam shvatila da su one stare Nokie najbolje......srecom jos uvijek imam Nokiu 3660 koju povremeno koristim.....to je mrak telefon
Odavno sam shvatila da su one stare Nokie najbolje......srecom jos uvijek imam Nokiu 3660 koju povremeno koristim.....to je mrak telefon
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
hrskavica..odi si ovdje pogledaj..
o svakom modelu imash mishljenja korisnika..kao i njihova iskustva..korisne savjete i slichno..dosta njih pishe upravo o apgrejdanju i bla bl abl balhblabla,.. uostalom..pogledajj..mislim da chesh biti zadovoljna..bla bla
dakle..
www.mobilnisvet.com
o svakom modelu imash mishljenja korisnika..kao i njihova iskustva..korisne savjete i slichno..dosta njih pishe upravo o apgrejdanju i bla bl abl balhblabla,.. uostalom..pogledajj..mislim da chesh biti zadovoljna..bla bla
dakle..
www.mobilnisvet.com
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
E baš tu ima moja žena!crispy je napisao/la:Imam Nokiu 3250 i ona je na popisu onih koji se mogu sami updateat....
Namučile smo se i uspjele...Dakle, moguće je. ako baš ništa ne uspije...javi pa ćemo se prisjetit. Fora je svakako u porihtavanju setttings-a na mobu.
bezveze...
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
ovo nije updater ali je mukte dekodiranje nokie, pa da ne otvaram bezveze novu temu evo ovde:
ima uputstva i sve cini mi se.
Kod: Označite sve
http://www.dekodiraj.comŠto bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?