Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
-
swayka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Ovako...
tribala bi otvorit dat file koji je nastao u MyPhoneExplorer-u (onaj neki program koji cuva poruke i slicne ludosti za Sony Ericsson mobajl founove). Sad... prilikom spajanja drugog mobitela na raj program i prebacivanja poruka sa istog, nestale su mi stare poruke!
i sad imam neki dat file(SMS.dat) i ne znam kako da otvorim. otvorim ga u note pad-u ili nekom slicnom sranju i samo neki kodovi mi pisu. postoji li mogucnost da ikako vise dodjem do tih starih podataka????

-
Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
-
Kontakt:
swayka je napisao/la:Ovako...
tribala bi otvorit dat file koji je nastao u MyPhoneExplorer-u (onaj neki program koji cuva poruke i slicne ludosti za Sony Ericsson mobajl founove). Sad... prilikom spajanja drugog mobitela na raj program i prebacivanja poruka sa istog, nestale su mi stare poruke!
i sad imam neki dat file(SMS.dat) i ne znam kako da otvorim. otvorim ga u note pad-u ili nekom slicnom sranju i samo neki kodovi mi pisu. postoji li mogucnost da ikako vise dodjem do tih starih podataka????

pa al ga ne mos otvorit ponovo u tome exploreru? u krajnjem slucaju sendaj vamo da ga pokusam brejkat.
Što bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?