Nova sam pa da se i ja predstavim. Slučajno sam pronašla ovaj forum i hvala Bogu da jesam, jer mi je ovako nešto trebalo. Imam 24 godine, zaposlena sam, u vezi sa dečkom, i biseksualka. Znam da će mnogi osuđivati, ali ovdje sam prvenstveno zbog projateljstva, jer me većina mojih prijateljica, nekih i koje sam imala cijeli život, razočaralo. Osoba sam koja će pomoći usred noći ako treba, uskakati, često prešutiti neke stvari i biti naivna, i nažalost drugi to iskorištavaju, pa sam odlučila maknuti se od ljudi koji me čine nesretnom. Imam muške prijatelje, no to brzo stane jer na se na kraju ispostavi da je prijateljstvo više manje nastalo jer su željeli nešto više sa mnom.Imam dečka više od godinu dana koji mi je potpora u svemu, prijatelja ili neki čvrsti oslonac iskreno nemam, i fali mi. Jako sam društvena, zabavna i blesava cura koja voli noćima razgovarati o svemu i svačemu, a nemam s kim. Doživjela sam neke jako loše i ružne stvari u djetinjstvu zbog čega nisam uživala u životu, izlascima i prijateljima koliko sam trebala i mogla, no nikada nije kasno, pa eto me ovdje
Koja god cura također želi nekoga za čavrljati, rame za plakanje, tračanje,pa čak i druženje, neka se slobodno javi u bilo koje doba dana ili noći