Ht + M

Podforum dobrodošlice, u kojem se možete predstaviti curama, idealno mjesto za vaš prvi post i oslobađanje od treme :)
Odgovorite
vjev
Spol/rod: muško

Ht + M

Post Postao/la vjev » 28 svi 2010 18:49

Pozdrav svima.
Znam da je ovo kutak za žene, ali, da li primate ružniju polovicu Homo sapiensa u družtvo, pa makar ona bila i hetero?
Na ovaj forum nisam slučajno nabasao, a to što sam tu ima i svoje zato, ali ono je duboko u meni. Na kraju krajeva, bar ovdje neću naići na nekog homofobnog fašistu. Ako je forum izključivo za žene, nema problema, odjavit ću se.

tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Re: Ht + M

Post Postao/la tamara3 » 28 svi 2010 18:55

Ma, svi koji su okej su dobrodošli :mase:.

Zita

Post Postao/la Zita » 28 svi 2010 18:55

ovdje su svi dobro dosli
neovisno o spolu, rodu itd ;)
Measure of a woman is her sense of humor

Peglam_subotom
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Peglam_subotom » 28 svi 2010 18:56

Samo ne buš mogel na crol party... :D
Welcome! ;)
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

tamara3
Just tax the stupid people.
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 28 svi 2010 19:01

vjev je napisao/la:Na ovaj forum nisam slučajno nabasao, a to što sam tu ima i svoje zato, ali ono je duboko u meni.
Tek sad sam ovo spazila... kako to?

pihach
Kontakt:

Post Postao/la pihach » 28 svi 2010 19:09

i mene to zanima.
vjev, objasni se...

vjev
Spol/rod: muško

Post Postao/la vjev » 28 svi 2010 20:09

Hvala na prijemu.
Ne znam kako početi, a i malo je, znate, težko, pa makar bilo i ne in live. Znam da razumijete, jer ste i same imale problema kad se trebalo izjasniti. Moj problem nije rješiv kao vaš, a meni je problem jer ga ne mogu objasniti.
Dunkve, ovako: Ja sam hetero mužkarac (i nepojmljiva mi je primisao da bih mogao poljubiti drugog mužkarca u usta, a kamo li što drugo), ali od najranijeg djetinjstva osjećam neku vrstu žali što nisam žena. Naravno u to vrieme (2-3 razred osnovne) to nisam shvaćao tako. Ono što najveći dio mužkaraca zanima, za mene je glupost; npr. mužki se razgovori većinom svode na automobile, pijaču: tko je koliko i gdje popio, i ribičke priče o tome koliko su cura povalili i SF želje koje bi. Meni je to idiotarija, jer me ne zanimaju auti, ne pijem, a o ženama imam više mišljenje nego o nama M's. Zanimao sam se za umjetnost, poeziju i, hoćete vjerovati?, vez. Da, kao teenager sam sam vezom oslikavao košulje u pop rock stilu itd. Nikad se u mužkom družtvu nisam osjećao tako slobodno kao u ženskom, i naravno, imam više prijateljica nego prijatelja. Da stvar bude još zamršenija, nikad nisam oblačio žensku odjeću. Dakle, 100% hetero, ali bih dao ne znam što da sam drugog spola. Ono što me je još više, ovaj put i zaprepastilo, je da sam osjetio neku vrstu osjećaja da, kad bih bio žene, ne bih bio hetero, ili, nebih to želio biti. To sam prvi put u životu osjetio gledajući onu seriju "The L Word", s kojom sam se, očito, i duhovno povezao.
Na nesreću, živim u Hrvatskoj, gdje se nitko ne bavi regresivnom hipnozom. Imam neku slutnju da sam možda u prijašnjem životu bio žena, i da to sjećanje nije u podpunosti potisnuto u podsviest, nego lebdi negdje na granici sviest-podsviest. Tako da za razliku od vas, moj odgovor još visi ili lebdi negdje tamo u zraku.
Naravno, moja ljudska opredjeljenost protiv homofobije nije rezultat ovoga. Jednostavno sam takav; i lako se i podsviesno poistovjetim sa žrtvom bila ona homosexualac, crnac, indijanac ili netko tko je težko nastradao ili gladuje. Odmah njegovo stanje osjetim jer pomislim: kako bi meni bilo da se meni to dogodi.
Eto, izlajao sam se.

michelle

Post Postao/la michelle » 28 svi 2010 22:22

shvaćam kompliciranost tvoje situacije i bravo za iskrenost! nadam se da ćeš pronaći svoje odgovore, a dok ih tražiš, ugodno druženje na ovom forumu ;)
dobrodošao!

jpeg

Post Postao/la jpeg » 29 svi 2010 00:15

Dobrodosao :)
Nisi jedini koji se osjeca na taj nacin, imam jako dragog prijatelja koji nije homosexualac, nema puno muskih prijatelja jer i njega zamaraju takve teme ispricane na muski nacin. :)
njezan je, ima jako puno prijateljica i zene gleda na neki njezan nacin :ruza:
uzivamo u njemu i svidja nam se kao takav :)
i sad dodje oooo i opjeva mog druga :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 29 svi 2010 09:37

dobrodošao

LoveAngel
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la LoveAngel » 29 svi 2010 11:29

kako god dosao dobrodosao :duga: