Kako se u ovom trenutku osjećate??
- duhsaplavimokom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- nimfomanka
- whatever
Ma fantastično.
Boli me grlo, vrat, glava, svi zglobovi i koža. Očekujem temperaturu da me pokosi.
Nisam ziher da li je danas petak ili četvrtak, ali sasvim sam sigurna da će me u subotu zdrmat temperatura.
I jasno da će biti lijepo vrijeme tada.
I sva ta (oh!) bol me tak lupila u glavu da se osjećam kao da sam se svjetski udesila alkoholom.
Ma super sam si. Nenadjebivo. I mnogo volim svoju tetu lekaricu.
Ta me nikada ne bi iznevjerila savjetom da odem doktoru.
Ne, ona uvijek nađe neku drogu kojom se mogu kljukat.
Ah, teta ljekarica, ah.
Ne bi te mjenja ni za šta. Čak ni za novo grlo. Ne govedo, nego grlo.
Za govedo bi ju možda čak i mjenjala.
Boli me grlo, vrat, glava, svi zglobovi i koža. Očekujem temperaturu da me pokosi.
Nisam ziher da li je danas petak ili četvrtak, ali sasvim sam sigurna da će me u subotu zdrmat temperatura.
I jasno da će biti lijepo vrijeme tada.
I sva ta (oh!) bol me tak lupila u glavu da se osjećam kao da sam se svjetski udesila alkoholom.
Ma super sam si. Nenadjebivo. I mnogo volim svoju tetu lekaricu.
Ta me nikada ne bi iznevjerila savjetom da odem doktoru.
Ne, ona uvijek nađe neku drogu kojom se mogu kljukat.
Ah, teta ljekarica, ah.
Ne bi te mjenja ni za šta. Čak ni za novo grlo. Ne govedo, nego grlo.
Za govedo bi ju možda čak i mjenjala.
Epizodna uloga.
- nimfomanka
- nimfomanka
- whatever
Ooo, kako piiiiiiiiizdim. I to na samu sebe. zbog gluposti.
Zato jer znaaaam, fakat znaaaam da moram doktoru, ali jebeno mi se ne da sjedit u onoj jebenoj čekaonici
(2,3h ako se naručiš, cijeli dan ako se ne naručiš na pregled) da bih i opet dobila isti jebeni lijek kao i uvijek.
A ne mogu to smeće kupiti u ljekarni jer mi nemre ona to dat bez recepta.
Ma sunce ti tvoje, možeš ti sve, najdraža moja, samo što si udana pa misliš da moraš igrat po pravilima
(joooj, nije bitno kaj sam ovime mislila. Fakat nije
).
A za divno čudo ne mogu naći ni jedan preostali antibiotik iz prijašnjih tura kljukanja istima.
I sasvim mi je jasno da ću opet po svome, odabrati neku placebo namirnicu i slijepo vjerovati da to liječi.
Vjerojatno ću ovaj put žderati češnjak i oblijevati se rakijom misleći kako to garant pomaže.
No, uvijek mogu u nekom od tih svojih oblivenosti rakijom otići do doc-a koji se bu vjerojatno srušil nakon što učinim
kako on to legendarno kaže: "Recite aaaa."
Nakon toga se bude ustao i počeo pijano plesat "ples radosti" (živio Balki! Kladim se da njega nikad ne boli grlo.
)
po ordinaciji zbog saznanja da sam napokon do kraja uništila grlo i spržila mandule, tako da se zapravo ni operirat ne mora ništa.
Nazdravlje!
Erm, kak se osjećam? Ma JE-BE-NO.
Zato jer znaaaam, fakat znaaaam da moram doktoru, ali jebeno mi se ne da sjedit u onoj jebenoj čekaonici
(2,3h ako se naručiš, cijeli dan ako se ne naručiš na pregled) da bih i opet dobila isti jebeni lijek kao i uvijek.
A ne mogu to smeće kupiti u ljekarni jer mi nemre ona to dat bez recepta.
Ma sunce ti tvoje, možeš ti sve, najdraža moja, samo što si udana pa misliš da moraš igrat po pravilima
(joooj, nije bitno kaj sam ovime mislila. Fakat nije
A za divno čudo ne mogu naći ni jedan preostali antibiotik iz prijašnjih tura kljukanja istima.
I sasvim mi je jasno da ću opet po svome, odabrati neku placebo namirnicu i slijepo vjerovati da to liječi.
Vjerojatno ću ovaj put žderati češnjak i oblijevati se rakijom misleći kako to garant pomaže.
No, uvijek mogu u nekom od tih svojih oblivenosti rakijom otići do doc-a koji se bu vjerojatno srušil nakon što učinim
kako on to legendarno kaže: "Recite aaaa."
Nakon toga se bude ustao i počeo pijano plesat "ples radosti" (živio Balki! Kladim se da njega nikad ne boli grlo.
po ordinaciji zbog saznanja da sam napokon do kraja uništila grlo i spržila mandule, tako da se zapravo ni operirat ne mora ništa.
Nazdravlje!
Erm, kak se osjećam? Ma JE-BE-NO.
Epizodna uloga.
whatever, looool....i kaj si mislila sa ovim "udana"
prva palcebo pomoc je meni uvik propolis i recimo djumbir
OT: osjecam se nostalgično...upravo sam 10min vodila razgovor o skolskim pernicama sa kolegicom kojoj dica polaze u školu sad...lol...
mmm..pernice..šareno..bojice...mmm..šestari ...mmm ravnala...mmm(:neostvareni geek:)
prva palcebo pomoc je meni uvik propolis i recimo djumbir
OT: osjecam se nostalgično...upravo sam 10min vodila razgovor o skolskim pernicama sa kolegicom kojoj dica polaze u školu sad...lol...
mmm..pernice..šareno..bojice...mmm..šestari ...mmm ravnala...mmm(:neostvareni geek:)
*ako mislite da možete ili mislite da ne možete - u pravu ste*