tamara3 je napisao/la:Ne znam, rekoh ja već da si mi sumnjiva.
samo sam radoznala ti i tvoja sumnjicavost tamara3 je napisao/la:Ne znam, rekoh ja već da si mi sumnjiva.
samo sam radoznala ti i tvoja sumnjicavost Bash je napisao/la:da nesvjesno, ccc koja si ti...a ja još mislin, s kim sam to pričala, a ne sjećan se.. je li bila divojka u wc-u? je li bila konobarica? zašto nisan imala dekolte taj dan?
![]()
Hidden_soul je napisao/la:Ne volim tikvice, osim na rostilju![]()
A i point je taj da ja na kuhanje gledam kao na gubitak vremena.
Nije da ja inace ne gubim vrijeme, mama kaze da sam ja stvorila umjetnost od dangubljenja, ali kuhanje mi je recimo zamorno gubljenje vremena.
Toliko truda oko neceg, prvo sve to odi kupit, pa dotegli doma, pa oguli/izribaj/ocisti pa onda kuhaj/pohaj/przi/ispeci i cijelo vrijeme visi kraj toga, cijelo vrijeme pazi na sve to, skaces svako malo provjerit stanje i tako barem sat vremena ode na sve to... a onda to pozderes u roku od 15 minuta.
I nema. Gotovo, oslo.
A jos kad uzmes u obzir da nijedna hrana ne valja ako je ne kuhas sa ljubavlju, onda jebiga, meni ljubavi manjka i za mene samu, kamoli jos za neoguljeni krompir![]()
... hm da, upravo sad je vrijeme da se dignem i pokrenem. Ma sta pokrenem, vrijeme je da se stavim u petu brzinu. A to sam trebala jos tjednima prije.
Hidden_soul je napisao/la:Bas ne znam, jesam skroz nekako down.![]()
Da ne moram, ja ne bih ni treptala.
Ali depresija je obiteljska crta kod mene i pradjed je bio takav, i svi dedini (ukljujuci i njega) rodjaci su prakticki umrli depresivni, i mama ima gen za tugu, valjda sam i ja povukla te gene
Sto je najbolje, nisam ja uopce cangrizava, ja sam samo nekako... ne znam...down valjda![]()
Puno toga ja ne volim, to je istina. Ako kazem da ne volim ni ljude, hocu zvucat kao cangrizava baba opet?
Nedavno sam zakljucila da me ljudi dozivljavaju kao sarkasticnu i zajedljivu, kad pokusavam samo bit duhovita. U biti i ne kuze da zelim bit duhovita. Svaki put se moram objasnjavati onda i ispricavati jer nemam zle namjere, samo ispadne tako uvijekMy social skills are not included in my package.
Nije lose to o gubljenju vremena, i ja sam razmisljala o tome. Samo ono, sve moje akcije i reakcije uvijek ostanu samo na razmisljanju. Mada eto, trebalo bi probat. Ili barem prestat mislit da gubis vrijeme i kad ga gubis
Evo, idem se oblacit i idem po kruh i jaja do trgovine. Bit ce to uspjeh
Mozda mi samo fali moja dnevna doza antidepresiva![]()
*udaljava se sa pjesmom: baby, did you forget to take your meds*
sul. je napisao/la:Kuham ručak - salata od piletine i tikvica. I mislim da me backspace slijedi. Danas je neka djevojka kupovala tikvice iza mene, to je to. Gotova sam.
Hoćeš ti više zaboraviti išta što sam ja napisalabackspace je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
a vidi ti male i njen mojobitno da je ona sramežljivo napisala u 'kaj slušate' da ne zna koketirat, pih sul., pričaj ti to nekome drugome
![]()
dakle, nažalost, ta djevojka nisam bila ja, ali imaš pravo, da sam bila ja onda bi to stvarno bilo to![]()
ali slobodno mi reci jel ti bila zgodna, onako sexy i to, znam da si bacila oko
da..tamara je, za razliku od mene, puna razumjevanjasul. je napisao/la:Ne smjemo spammati dok je Zita online, što vam je, hoćemo sve tri odletjeti s foruma po ubrzanom postupku.
E, i trebali bismo osnovati Forumski Sindikat koji će se brinuti za naša prava, primjerice, pravo na shoutbox za neograničeno spammanje, tako da se više ne trebamo bojati tankih živaca. A i Tamara3 voli ove građanske inicijative, ne bi nam zamjerila.
ne znam koliko si ti tu, al da si bila tu prije godinu ipo ihhhbackspace je napisao/la: a kajjaznam, ne znam zakaj se ti sul. plašiš tamare i zite.
ili je bolje to što ne znam zakaj se ja ne plašim![]()
Ma nije namjerno, nego me forum izbacuje, a password je onaj glupi generirani, pa dok ga nađem... Tako da, nije bilo namjerno, sorry.backspace je napisao/la:evo vidiš, lijepo ste poslušali moj savjet i svi ste produžili dalje, a ja ostala tute ko tuka, nice![]()
sul. je napisao/la:Ma nije namjerno, nego me forum izbacuje, a password je onaj glupi generirani, pa dok ga nađem... Tako da, nije bilo namjerno, sorry.backspace je napisao/la:evo vidiš, lijepo ste poslušali moj savjet i svi ste produžili dalje, a ja ostala tute ko tuka, nice![]()