Upravo sada...

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
Ameli

Re: Upravo sada...

Post Postao/la Ameli » 08 vel 2010 11:44

tamara3 je napisao/la:Ne znam, rekoh ja već da si mi sumnjiva :D.
slika samo sam radoznala ti i tvoja sumnjicavost :negoduje:

Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 12:21

Sta nismo jednostavno mogli biti nekako isprogramirani da ne moramo jesti svaki dan!? :roll:
Ili da nekako barem dobijemo ideju sta cemo jesti svaki dan :roll:
Ili da na primjer znamo kuhati sve moguce vrste jela odmah cim se rodimo...
Bilo bi toliko lakse :roll:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 12:26

evo ja ti mogu dati ideju što danas napraviti, papam tikvice u umaku od rajčica s tjesteninom. kladim se da ima i neki cool talijanski naziv za to jelo, ali ja ga ne znam.

Bash je napisao/la:da nesvjesno, ccc koja si ti... :lol: a ja još mislin, s kim sam to pričala, a ne sjećan se.. je li bila divojka u wc-u? je li bila konobarica? zašto nisan imala dekolte taj dan? :x :D
:D e vidiš, sad znaš za ubuduće, uvijek moraš biti spremna :aha:

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 12:30

Ne volim tikvice, osim na rostilju :(
A i point je taj da ja na kuhanje gledam kao na gubitak vremena.
Nije da ja inace ne gubim vrijeme, mama kaze da sam ja stvorila umjetnost od dangubljenja, ali kuhanje mi je recimo zamorno gubljenje vremena.
Toliko truda oko neceg, prvo sve to odi kupit, pa dotegli doma, pa oguli/izribaj/ocisti pa onda kuhaj/pohaj/przi/ispeci i cijelo vrijeme visi kraj toga, cijelo vrijeme pazi na sve to, skaces svako malo provjerit stanje i tako barem sat vremena ode na sve to... a onda to pozderes u roku od 15 minuta.
I nema. Gotovo, oslo.
A jos kad uzmes u obzir da nijedna hrana ne valja ako je ne kuhas sa ljubavlju, onda jebiga, meni ljubavi manjka i za mene samu, kamoli jos za neoguljeni krompir :shakehead:

... hm da, upravo sad je vrijeme da se dignem i pokrenem. Ma sta pokrenem, vrijeme je da se stavim u petu brzinu. A to sam trebala jos tjednima prije.

hmhm7
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la hmhm7 » 08 vel 2010 12:31

upravo sada sam na poslu. sama u uredu, šefica išla ća. hihihi :ura:

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 12:56

Hidden_soul je napisao/la:Ne volim tikvice, osim na rostilju :(
A i point je taj da ja na kuhanje gledam kao na gubitak vremena.
Nije da ja inace ne gubim vrijeme, mama kaze da sam ja stvorila umjetnost od dangubljenja, ali kuhanje mi je recimo zamorno gubljenje vremena.
Toliko truda oko neceg, prvo sve to odi kupit, pa dotegli doma, pa oguli/izribaj/ocisti pa onda kuhaj/pohaj/przi/ispeci i cijelo vrijeme visi kraj toga, cijelo vrijeme pazi na sve to, skaces svako malo provjerit stanje i tako barem sat vremena ode na sve to... a onda to pozderes u roku od 15 minuta.
I nema. Gotovo, oslo.
A jos kad uzmes u obzir da nijedna hrana ne valja ako je ne kuhas sa ljubavlju, onda jebiga, meni ljubavi manjka i za mene samu, kamoli jos za neoguljeni krompir :shakehead:

... hm da, upravo sad je vrijeme da se dignem i pokrenem. Ma sta pokrenem, vrijeme je da se stavim u petu brzinu. A to sam trebala jos tjednima prije.
:D
ne voli tikvice, ne voli kuhat, ne voli gubit vrijeme iako to radi,
joj hidden ti čangrizava babo,
pa kak si tak down...

a ovo boldano, vidim da nije pomogla teorija od sul. o gubitku vremena od neku večer. ja ću pokušati to, možda mi smanji količinu nervoze koju neke situacije izazovu, a s obzirom da sam skužila da imamo neke sličnosti po tom pitanju, aj i ti probaj ;)
kladim se da nećeš :D

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 13:09

Bas ne znam, jesam skroz nekako down. :shakehead:
Da ne moram, ja ne bih ni treptala.
Ali depresija je obiteljska crta kod mene i pradjed je bio takav, i svi dedini (ukljujuci i njega) rodjaci su prakticki umrli depresivni, i mama ima gen za tugu, valjda sam i ja povukla te gene :D
Sto je najbolje, nisam ja uopce cangrizava, ja sam samo nekako... ne znam...down valjda :angry:
Puno toga ja ne volim, to je istina. Ako kazem da ne volim ni ljude, hocu zvucat kao cangrizava baba opet? :D

Nedavno sam zakljucila da me ljudi dozivljavaju kao sarkasticnu i zajedljivu, kad pokusavam samo bit duhovita. U biti i ne kuze da zelim bit duhovita. Svaki put se moram objasnjavati onda i ispricavati jer nemam zle namjere, samo ispadne tako uvijek :shakehead: My social skills are not included in my package.

Nije lose to o gubljenju vremena, i ja sam razmisljala o tome. Samo ono, sve moje akcije i reakcije uvijek ostanu samo na razmisljanju. Mada eto, trebalo bi probat. Ili barem prestat mislit da gubis vrijeme i kad ga gubis :D

Evo, idem se oblacit i idem po kruh i jaja do trgovine. Bit ce to uspjeh :D
Mozda mi samo fali moja dnevna doza antidepresiva :shinner:
*udaljava se sa pjesmom: baby, did you forget to take your meds*

Pi
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 14:46

Kuham ručak - salata od piletine i tikvica. I mislim da me backspace slijedi. Danas je neka djevojka kupovala tikvice iza mene, to je to. Gotova sam.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Mirabella
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la Mirabella » 08 vel 2010 15:53

kuvam jednu malu :D ajme razbit ce me kad ovo vidi :roftl:

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 16:54

Hidden_soul je napisao/la:Bas ne znam, jesam skroz nekako down. :shakehead:
Da ne moram, ja ne bih ni treptala.
Ali depresija je obiteljska crta kod mene i pradjed je bio takav, i svi dedini (ukljujuci i njega) rodjaci su prakticki umrli depresivni, i mama ima gen za tugu, valjda sam i ja povukla te gene :D
Sto je najbolje, nisam ja uopce cangrizava, ja sam samo nekako... ne znam...down valjda :angry:
Puno toga ja ne volim, to je istina. Ako kazem da ne volim ni ljude, hocu zvucat kao cangrizava baba opet? :D

Nedavno sam zakljucila da me ljudi dozivljavaju kao sarkasticnu i zajedljivu, kad pokusavam samo bit duhovita. U biti i ne kuze da zelim bit duhovita. Svaki put se moram objasnjavati onda i ispricavati jer nemam zle namjere, samo ispadne tako uvijek :shakehead: My social skills are not included in my package.

Nije lose to o gubljenju vremena, i ja sam razmisljala o tome. Samo ono, sve moje akcije i reakcije uvijek ostanu samo na razmisljanju. Mada eto, trebalo bi probat. Ili barem prestat mislit da gubis vrijeme i kad ga gubis :D

Evo, idem se oblacit i idem po kruh i jaja do trgovine. Bit ce to uspjeh :D
Mozda mi samo fali moja dnevna doza antidepresiva :shinner:
*udaljava se sa pjesmom: baby, did you forget to take your meds*
:roftl:

krenem ti ja kakti boldat opet neke dijelove na koje ću referirat ovog gore rozog kompića, pa počnem sa onom rečenicom gdje pradjeda spominješ, pa lagano vučem dolje sve što kao mislim označit, dok na kraju nisam povukla do kraja posta, ...pa sam jednostavno odustala od boldanja :D

depresivna, sarkastična, zajedljiva... a opet fun. give yourself some slack woman ;)

i evo, i ja se udaljavam s pjesmom: http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
neću ti napisati koja je, samo ću reći:
purse your lips and whistle - that's the thing ;)

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 17:06

sul. je napisao/la:Kuham ručak - salata od piletine i tikvica. I mislim da me backspace slijedi. Danas je neka djevojka kupovala tikvice iza mene, to je to. Gotova sam.
:D :D :D

a vidi ti male i njen mojo :D bitno da je ona sramežljivo napisala u 'kaj slušate' da ne zna koketirat, pih sul., pričaj ti to nekome drugome :D

dakle, nažalost, ta djevojka nisam bila ja, ali imaš pravo, da sam bila ja onda bi to stvarno bilo to :D
ali slobodno mi reci jel ti bila zgodna, onako sexy i to, znam da si bacila oko :cool:

Mia.
Kontakt:

Post Postao/la Mia. » 08 vel 2010 17:14

Imam najveći osmijeh od uha do uha jer dolaze Editorsi u Aquarius 18.04.2010.
Jel može ovaj dan biti ljepši?
:)
Stay tuned.

Pi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 17:24

backspace je napisao/la:
:D :D :D

a vidi ti male i njen mojo :D bitno da je ona sramežljivo napisala u 'kaj slušate' da ne zna koketirat, pih sul., pričaj ti to nekome drugome :D

dakle, nažalost, ta djevojka nisam bila ja, ali imaš pravo, da sam bila ja onda bi to stvarno bilo to :D
ali slobodno mi reci jel ti bila zgodna, onako sexy i to, znam da si bacila oko :cool:
Hoćeš ti više zaboraviti išta što sam ja napisala :D

sad ću se opet morati ispričavati :shakehead:

Da... mojo... my a**.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 17:27

Ti mene sul. podsjecas na onu zensku iz onog filma Klub prvih supruga, ona koja se mora stalno ispricavati :D Eventually i ona pukne :D

ontopic: ...nhm..da... :angry:

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 17:30

nekako si ti preopterećena sa ispričavanjem.
a nisam ti ja toliko baš tašta i uvredljiva, tako da ne brini, samo ti ožeži sa mnom oštro i bez štednje. ;)

i nemoj mi se pravit da ništa ne znaš, kad ja znam da znaš :cool:

di je hidden, ajmo se družit :D

hahahaha, evo i njen mi post taman uleti.
i eto, napisala ti je za ispričavanje isto kao ja. mi smo ti kul curke, ne moraš pazit na riječi :D

Pi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 17:33

Ne smjemo spammati dok je Zita online, što vam je, hoćemo sve tri odletjeti s foruma po ubrzanom postupku.

E, i trebali bismo osnovati Forumski Sindikat koji će se brinuti za naša prava, primjerice, pravo na shoutbox za neograničeno spammanje, tako da se više ne trebamo bojati tankih živaca. A i Tamara3 voli ove građanske inicijative, ne bi nam zamjerila.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 17:35

Ja uvijek plovim na tankoj crvenoj crti izmedju offa i ontopica, tako da se ja jos drzim, a vas dvije, ne znam :D

ontopic: ...idem ja :mase:

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Post Postao/la Zita » 08 vel 2010 17:38

sul. je napisao/la:Ne smjemo spammati dok je Zita online, što vam je, hoćemo sve tri odletjeti s foruma po ubrzanom postupku.

E, i trebali bismo osnovati Forumski Sindikat koji će se brinuti za naša prava, primjerice, pravo na shoutbox za neograničeno spammanje, tako da se više ne trebamo bojati tankih živaca. A i Tamara3 voli ove građanske inicijative, ne bi nam zamjerila.
da..tamara je, za razliku od mene, puna razumjevanja :D :D :D :D
Measure of a woman is her sense of humor

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 17:45

bok hidden.

a kajjaznam, ne znam zakaj se ti sul. plašiš tamare i zite.
ili je bolje to što ne znam zakaj se ja ne plašim :o

pa ovo nisu neki mudri topici, oni jesu tu za razbibrigu, zar ne?
imaju 300 stranica, pa si ja mislim da nekako nije bed. jedino mi je :o kad vele da to što je nama zabavno nije i ostalima. a ono, nek produže dalje na nešto što će im biti zabavno.

bok zita :D

backspace

Post Postao/la backspace » 08 vel 2010 17:50

evo vidiš, lijepo ste poslušali moj savjet i svi ste produžili dalje, a ja ostala tute ko tuka, nice :D

:thumbup:

Zita

Post Postao/la Zita » 08 vel 2010 17:54

cudim se sama sebi
kako zivjeti u nekom gradu godinama i ne otici na manifestacije koje cine taj grad zanimljivijim, bogatijim, ljepsim..
sram me bilo

Ameli

Post Postao/la Ameli » 08 vel 2010 18:17

backspace je napisao/la: a kajjaznam, ne znam zakaj se ti sul. plašiš tamare i zite.
ili je bolje to što ne znam zakaj se ja ne plašim :o
ne znam koliko si ti tu, al da si bila tu prije godinu ipo ihhh :twisted: , sad su ko jagdnjad, valjda ljubav, nesto je :D kako bi Zita tad napisala: nije ovo tvoje igraliste, da mozes zapisavat gdje stignes( nemogu se sjetiti tocno al tako nesto)..a sad su toliko pune razumjevanja, toleratne, tople, pristupacne, da se zbilja ne mogu nacuditi :o ..i ostanite takve, Hvala!
ot.vratila se s kave, i svega se naslusala, muskarci su gore cakularke, neg nekakve babe :D

Pi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 20:14

backspace je napisao/la:evo vidiš, lijepo ste poslušali moj savjet i svi ste produžili dalje, a ja ostala tute ko tuka, nice :D

Ma nije namjerno, nego me forum izbacuje, a password je onaj glupi generirani, pa dok ga nađem... Tako da, nije bilo namjerno, sorry.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Zita

Post Postao/la Zita » 08 vel 2010 21:06

sul. je napisao/la:
backspace je napisao/la:evo vidiš, lijepo ste poslušali moj savjet i svi ste produžili dalje, a ja ostala tute ko tuka, nice :D

Ma nije namjerno, nego me forum izbacuje, a password je onaj glupi generirani, pa dok ga nađem... Tako da, nije bilo namjerno, sorry.

sram te bilo :!:
slusaj mala-od svih ljudi ti bi trebala znati promjeniti pass na forumu ccc

Pi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 21:23

:(

Tražila sam, InvisionPowera mi, ali nisam mogla naći. Usput sam i potpis promijenila dok sam tražila - eto dokaza da sam pokušala.

Zaista, sram me bilo :shakehead:

No neki dan sam zaboravila i pass od svog admin accounta, i od root accounta od servera itd., - ozbiljan password problem, bilo bi lijepo da je ovdje malo veća vrijednost tog session cookija, da bar tu nemam probleme :)
Whatever makes you happy
Whatever you want

Zita

Post Postao/la Zita » 08 vel 2010 21:24

vrijeme je za defragment mozga..previse ucis pa si pocela zaboravljat :D

Pi

Post Postao/la Pi » 08 vel 2010 21:28

Da je bar problem previše učenja :D

Prije da tako malo učim da mi je mozak atrofirao do te mjere da ni password ne može zapamtiti. Kako je ono išao onaj eksperiment sa totalnom senzornom deprivacijom pa ljudi u mukama umirali - e, to je.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Zita

Post Postao/la Zita » 08 vel 2010 21:32

ja sam iz onih generacija manjih hdd-ova
pa sve nove informacije overwriteaju stare..
ti si vjerojatno noviji model :D

Zita

Post Postao/la Zita » 09 vel 2010 09:19

ziiijeeeev
najradje bi se vratila u krevet

Pi

Post Postao/la Pi » 09 vel 2010 10:00

Napokon rekla mami da želim u UK na 2 godine. Nije plakala, samo je rekla "How much"? Da, na engleskom. Happy :D

Sad kad sam to obavila, mogu smišljati u koji studijski program, gdje i kako? Nemam pojma. :shakehead:
Whatever makes you happy
Whatever you want

Odgovorite