Upravo sada...
- Soopertrack
Re: Upravo sada...
The drum is the first thing you hear.. your mothers heartbeat..
-
backspace
- Peglam_subotom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Dosadno mi je....
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Peglam_subotom je napisao/la:Dosadno mi je....
Apsolutno ne kužim.
Postoje najmanje 50 stvari koje bih radila u ovom trenutku, samo da se mogu klonirati
Moram peglati, zavrsiti projekt, poslati fakture, odgovoriti na mailove, sastaviti ponude, updateati web, poraditi na portalu koji je predugo u testnoj fazi, gledaju me nepročitane knjige s police, DVD-i, macka bi se mazila, mogla bih ispeci dzem od sljiva ovih dana (s ljuskom), mogla bih opet napraviti par home-made pizza pa zamrznuti, mogla bih slikati, mogla bih uciti c#, mogla bih uciti arapski i jos 50 jezika, mogla bih otici na nocnu voznju biciklom ili rolama, mogla bih napraviti 5000m na ergometru, sve vjezbe s pilates dvd-a, mogla bih poslusati koju TTC seriju predavanja ili de Bottona, mogla bih otvoriti stari laptop pa proprčkati zašto radi pola tastature, a novi otvoriti i očistiti. Mogla bih parnim čistačem oprati kauč (Kim&Aggie said so
Da nastavim..?
Nikad dovoljno vremena
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
pa kad pises tak duge postoveticklebook je napisao/la:Peglam_subotom je napisao/la:Dosadno mi je....![]()
Apsolutno ne kužim.
Postoje najmanje 50 stvari koje bih radila u ovom trenutku, samo da se mogu klonirati
Moram peglati, zavrsiti projekt, poslati fakture, odgovoriti na mailove, sastaviti ponude, updateati web, poraditi na portalu koji je predugo u testnoj fazi, gledaju me nepročitane knjige s police, DVD-i, macka bi se mazila, mogla bih ispeci dzem od sljiva ovih dana (s ljuskom), mogla bih opet napraviti par home-made pizza pa zamrznuti, mogla bih slikati, mogla bih uciti c#, mogla bih uciti arapski i jos 50 jezika, mogla bih otici na nocnu voznju biciklom ili rolama, mogla bih napraviti 5000m na ergometru, sve vjezbe s pilates dvd-a, mogla bih poslusati koju TTC seriju predavanja ili de Bottona, mogla bih otvoriti stari laptop pa proprčkati zašto radi pola tastature, a novi otvoriti i očistiti. Mogla bih parnim čistačem oprati kauč (Kim&Aggie said so), mogla bih gledati ruske satelitske kanale i vježbati jezik, mogla bih oplijeviti cvijeće na balkonu, sortirati tegle za pekmez, staviti mašinu veša...
Da nastavim..?
...
![]()
Nikad dovoljno vremena
ja sam za to vrijeme ubila 10 jaja i pobacala u sebe bez imalo takta!
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- Peglam_subotom
Ok, da preformuliram. Dosadno mi je i niš mi se ne da!!!!ticklebook je napisao/la:Peglam_subotom je napisao/la:Dosadno mi je....![]()
Apsolutno ne kužim.
Moram peglati, zavrsiti projekt, poslati fakture, odgovoriti na mailove, sastaviti ponude, updateati web, poraditi na portalu koji je predugo u testnoj fazi, gledaju me nepročitane knjige s police, DVD-i, macka bi se mazila, mogla bih ispeci dzem od sljiva ovih dana (s ljuskom), mogla bih opet napraviti par home-made pizza pa zamrznuti, mogla bih slikati, mogla bih uciti c#, mogla bih uciti arapski i jos 50 jezika, mogla bih otici na nocnu voznju biciklom ili rolama, mogla bih napraviti 5000m na ergometru, sve vjezbe s pilates dvd-a, mogla bih poslusati koju TTC seriju predavanja ili de Bottona, mogla bih otvoriti stari laptop pa proprčkati zašto radi pola tastature, a novi otvoriti i očistiti. Mogla bih parnim čistačem oprati kauč (Kim&Aggie said so), mogla bih gledati ruske satelitske kanale i vježbati jezik, mogla bih oplijeviti cvijeće na balkonu, sortirati tegle za pekmez, staviti mašinu veša...
Da nastavim..?
...
![]()
Nikad dovoljno vremena
Pa nedjelja je, ne mogu bogohuliti i usisavat danas. Bože sačuvaj prozore prat.
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
to bi bilo bogohuljenje bilo kojim danom!Peglam_subotom je napisao/la:
to je moja teza!
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- Peglam_subotom
Ticklebook, ovdje bi K&A imale posla bome...phos je napisao/la:to bi bilo bogohuljenje bilo kojim danom!Peglam_subotom je napisao/la:
to je moja teza!
- ticklebook
- Kontakt:
..razmišljam koliko je veslanje zen.
Osjetiš napor, ali ne boli, osjetiš kožu kako se tare o veslo, ali ne osjetiš žulj, gledaš u leđa čovjeku ispred sebe (osim ako su štroker
), osluškuješ ritmički whooosh vesala, kliziš po rolu, sve misli koje ti nadiru u mozak nestaju, samo nesvjesna svega oko sebe pratiš ritam, okrećeš veslo, spuštaš ga u vodu i odgurneš se nogama.. privučeš sebi.. lagano klizanje nazad... frrrr..whoosh... frrrr... whoosh.. frrr... whoosh... i gubiš se u tome, ponavljaš neku svoju mantru, i sve nestaje i prestaje i ostajete ti, napor koji ne osjetiš, osjeti ga samo tvoje tijelo, i univerzum..
Osjetiš napor, ali ne boli, osjetiš kožu kako se tare o veslo, ali ne osjetiš žulj, gledaš u leđa čovjeku ispred sebe (osim ako su štroker
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
E, da, oni koji su probali, znaju šta pričam 
- ticklebook
- Kontakt:
Brzo pišem. Istrenirani prsti.phos je napisao/la:
pa kad pises tak duge postove
ja sam za to vrijeme ubila 10 jaja i pobacala u sebe bez imalo takta!
evo me i doma,za promjenu....još malo i budilica će popizditi i moram na posao jbg 
jedem zivoinjsko carstvo!
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

jao a koji broj si dobila? kakva je slika,trebam za putovnicuphos je napisao/la:jedem zivoinjsko carstvo!
morsko prase 
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

e ta bi mi odgovaralaphos je napisao/la:morsko prase
sam budna vec sat vremena a ne spava mi se
vise uopce ne znam kad spavam i kronicno sam umorna. i jos pada glupa kisa.
bring your mind into my head...
cekam kisu!
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- talented miss cohen
- כהן גדול
... je temperatura spala na ugodnih 30C. Ipak idem po dekicu.
Stars and stars and stars keep it to themselves.
glodjem. ocu van.
- alice
prva pomisao na ženu sa knjigom u krevetu : turn on:Zita je napisao/la:sa knjigom u krpe..
ot- jedva držim glavu gore.... bez knjige. ali sa papirima i poslom... :turn off :
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
-
Plague
Spakirana i ready to go.
Još samo da pička dođe po mene i sve će biti na svom mjestu
Još samo da pička dođe po mene i sve će biti na svom mjestu
jebeno je zima a moran spavat