...o cemu sad razmisljate...???

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Re: ...o cemu sad razmisljate...???

Post Postao/la ariadne » 09 vel 2017 14:48

Ovaj moj kolega cijeli dan priča o jučerašnjem kartingu. Silom hoće opet ić. A micek. :giveflower: Baš mi je drago što mu je bilo tak super. Sretan je ko dijete :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 09 vel 2017 18:07

Pa mozes kupi stan za godinu dana jeeeeeee mogu a najbolje da ne izadjen iz kuce u tih godinu dana da si ne kupim nista i da zivim od zraka... Kupim lipo manju kucu i auto i jos mi ostane pet hiljada i amen
Privilegirana

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 09 vel 2017 18:47

1. O Kolindičinim šatorima za dvoje. Sad gle kad se cijela hrvatska LGBT+ zajednica sjati na služenje vojnog roka. Mene i tak pale uniforme. I disciplina. A tek šatori. :D

2. Cimerica mi je rekla da ju kripauta koliko sam tiha i da me uopće ne čuje kad hodam po stanu. To mi je i prošla cimerica rekla. Stvarno ne znam kakvu bih točno buku trebala proizvodit hodanjem? I to da nekad nema pojma jesam li doma ili ne ili spavam jer me ne čuje. Šta da radim wtf kakvu buku ŽELITE OD MENE :( Kad sam doma i ne radim neš po stanu da se čuje, tipa kuhanje, čišćenje, whatever, onda uglavnom čitam il gledam nešto il pišem. U tišini, sa slušalicama na ušima ponekad. Ne znam šta bih trebala, počet svirat bubnjeve ko hobi? Pričat sama sa sobom? :///////////
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 09 vel 2017 18:50

^
kupi klompe. :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 09 vel 2017 18:52

:D :D

Stavit ću si radije zvono oko vrata ko krava neka. Klompe su neudobne. :D

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 09 vel 2017 18:56

ja bih si na kompu namjestila da svakih 15 minuta glasno odsvira samo refren od pearl jamovog alive... ooooh iiiii im still aliveeeee yeeeaahhhh iiiiii iiiii i'm still aliveeeee. dok joj ne dopizdi i zaželi opet tišinu.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 09 vel 2017 19:11

Bilo bi fora, al bi imao nezgodan side effect, tj. i meni bi dopizdilo. :D

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 09 vel 2017 22:05

Za sobu od petnaest kvadrata kolko triba pjeska ... Ok necu cilu sobu moram barem moc vrata otvorit...tvrde plastike da me ode u parket,da se to izvest... Kraljevstvo za debelog krokodila
Privilegirana

Moloko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la Moloko » 10 vel 2017 09:32

Gladna sam svakih 10 minuta. :/
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Nirya

Post Postao/la Nirya » 10 vel 2017 10:21

O tome kako mi je teško razgovarati s učenicima kojima je umro roditelj, em zbog suosjećanja i toga što vidim koliko im je teško, em zato jer mi se dosta zahtjevno odvojiti od svog vlastitog iskustva s tom temom i biti potpuno profesionalna i objektivno sagledati njihove situacije. Pa se pitam kako bi klinci i njihovi (preostali) roditelji reagirali na neki oblik grupe podrške u školi. I imam li ja emotivnog kapaciteta voditi tako nešto.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 10 vel 2017 10:27

o nalazu koji bi danas trebao biti gotov i hopefully napokon ponešto i pojasniti i napravit da ne mislim više o tome.

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 10 vel 2017 13:11

Bože, pišem ovu specifikaciju već dva sta. Neću nikad doći do Zagreba ako ovako nastavim.
I što me još više muči; pregladnit ću.

Fuga

Post Postao/la Fuga » 10 vel 2017 13:12

^
Napiši to.
Sutra ćeš se smrzavati :D
Jedva čekam.

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 10 vel 2017 13:18

^
Jedva čekaš da se ja smrznem?

Pa hvala ti, prijateljice. Ko bratu! :D

Fuga

Post Postao/la Fuga » 10 vel 2017 13:19

^
Ki si ti :D
Ne da se smrzneš. Nego da krenemooo. :D

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 10 vel 2017 13:23

Baš si luda i simpaticna! :*

slika

(naša družba u busu)

Moloko

Post Postao/la Moloko » 10 vel 2017 15:29

O tome je li normalno da me glava ovako vec danima boli i da je to sve od vratne kraljeznice :/
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 10 vel 2017 15:38

^ Jest, moja mater ima isti problem. Samo joj govore da mora vježbat. :shrug: I imat kvalitetan jastuk i tak to.

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 10 vel 2017 15:42

^^ what Ariadne said.
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 10 vel 2017 15:51

ariadne je napisao/la:^ Jest, moja mater ima isti problem. Samo joj govore da mora vježbat. :shrug: I imat kvalitetan jastuk i tak to.

A bas sam i vjezbala danas tj.pokusavam uvest to u svakodnevnicu..plus imam i anatomski jastuk :/

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 10 vel 2017 15:57

Ha ne znam. Ne može prek noći, ak si tek počela vježbat. Ak ti stvarno niš ne pomaže, probaj profi masažu il odi baš na fizikalnu terapiju, although za to se mora čekat ak je sudit po mojoj materi.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 10 vel 2017 15:59

^
a imas vec nalaz doktora po kojem znas da te glava boli od toga? moze te bolit i od dosta drugih stvari.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 10 vel 2017 16:08

Ma imam skoliozu tako da je vjerojatno od toga.. :/
A moze biti i od dioptrije jer sam nedavno dobila naocale sa malo vecom dioptrijom..
Vjezbat cu sad konstantno pa cu vidjeti oce se sto promjeniti..uzas je kad ovako svaki dan boli glava :/

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 10 vel 2017 16:12

Moloko je napisao/la: A moze biti i od dioptrije jer sam nedavno dobila naocale sa malo vecom dioptrijom..
:thumbup:
Stars and stars and stars keep it to themselves.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 10 vel 2017 17:49

Bolje to neg kralježnica. :D Dobro si me sjetila, moram nazvat i naručit se kod očnog napokon.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 10 vel 2017 19:56

Isuse ovaj Top Gun je stvarno something else. Estetski mi je super, narativno sasvim solidno drži vodu, glazba je awesome, likovi su dobri, al ona ROMANSA. :lol: Majko :lol: Imaju nula kemije i kad se ljube djeluju ko da nijedno od njih nikad nije dodirnulo živo biće. Ima više emocija između pilota i njihovih aviona nego njih dvoje, a da ne spominjem između većine muških likova u filmu. Maverick i Iceman, recimo. Il Iceman i Slider. Ak se njih dvojica ne jebu, ne znam onda tko. :lol: O homoerotičnosti u tom filmu se dosta pisalo već, ali ne znam koliko se pisalo o apsolutnom fejlu centralnog romantičnog (strejt) zapleta. To je daleko najslabiji dio filma, but then again, da ga nije bilo, ne znam bi li mi film bio toliko super. Tak mi je nekak neopisivo drago što je taj dio fejlao. Sad kad znamo da je glumica u pitanju lezba u pravom životu, a ni da TC probably nije ravna strijela, nedostatak kemije i očiti awkwardness imaju smisla, ali to mi je skroz endearing jer odaje neku iskrenost i autentičnost u njihovim izvedbama, paradoksalno možda. :lol: To je bio ogromni hit kad je bio jer smo toliko navikli na heteronormativnost u filmovima da se zapravo ne moraju pretjerano ni trudit kad pišu. Samo stavi dvoje zgodnih ljudi jedno pored drugog, nek se par puta pogledaju malo duže i boom, naša socijalizacija napravi sve ostalo. :D Ideja kao takva je super, though. Jedna od meni najdražih formula. Ženska na poziciji moći, zaljubi se u svog podređenog koji je šarmantni bad boy što krši pravila. :lol: I još je riječ o vojsci. :lol: Imali su apsolutno savršen setup, al su ga tako divno sjebali. :touched: Sve što želim je doživjet da netko snimi lezbo improved remake/prequel/sequel ovog filma i onda mogu umrijet sretna. :lol: Da barem ima neke koristi od silnih holivudskih izdrkavanja po već postojećim filmovima i franšizama.

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 10 vel 2017 20:29

Sad mi je drago što nisam prodala tablet. Sigurno će me stavit sjedit s nekom babom, al' dok je gadgetića i slušalica - sve bu dobro. <3

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 10 vel 2017 22:13

provela sam vecer u cakuli s kumcetom. 10 godina ima. izasla je iz frozen faze i usla u twilight saga fazu. prepricala mi cijelu ljubavnu pricu belle i edwarda i gledale smo koji su decki najzgodniji. nemalo sam se iznenadila sto je taj twilight jos uvijek takva ziza.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 10 vel 2017 22:24

^^^ :mukajezeva: :mukajezeva:

Nikad neću imat djecu, ne bih se mogla suzdržat u toj situaciji da joj ne kažem da odvajanje od prijatelja, stalkanje, provaljivanje u kuću i gledanje nekog dok spava bez njihovog znanja i rezanje kočnica na automobilu nije romantično, nego zlostavljanje and/or leđit kazneno djelo. :lol: Mrzila bi me do kraja života. :lol:

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 10 vel 2017 22:51

Carice rade sendviče sa grill piletinom. Svaka čast na volji. slika

Odgovorite