izbacili su Piu Toscano iz American idol-a!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ls4X_Q9VaVY[/youtube]
I tako, ovo se dogodilo. Not.ariadne je napisao/la:Smišljam si soundtrack za generalno čišćenje stana.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
PicajzLa je napisao/la:štujem lik i djelo osobe koja je izmislila juhu u vrećici. svaka ti čast.
stavi u zidni twilight zone sat.PicajzLa je napisao/la: jedan prazan paket baterija koje su raštrkane po torbi
Tak sam i ja jednom našla nečiji mobitel. U tramvaju. Po porukama i slikama sam skužila da je vlasnik nepismeni cajka/Dinamo/burazfrende tip barely out of puberty sa lančinom oko vrata pa sam ga ostavila tamo di sam ga i našla samo da se ne moram petljat s njime. Di me samo nađe.Ooooo je napisao/la:Vratih nekom mladjahnom decku mobitel koji je izgubio. Toliko je sretan,da je i mene usrecio. Divno je vratiti izgubljeno! Super...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck