Upravo sada...
- me,myselfelse
- Spol/rod: žensko
Re: Upravo sada...
Mjesam kavu u bircu zlicom iz McDonald's sladoleda.
Kak je upala u kavu, ne znam.
Kak je upala u kavu, ne znam.
trebala bih pospremat, ali tako mi se neda... uh...
Skoro sam izbacila onog HRT tipa iz stana. Asti napora od čovjeka.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ariadne je napisao/la:Asti
OnT: Opet cu umrijet od dosade.
Excuse you, kad studiraš jezike i njihove dijalekte, možeš biti ODAKLE HOĆEŠ. 
OT
Idem skuhat par jaja da se imam čime pohvalit mami navečer.
OT
Idem skuhat par jaja da se imam čime pohvalit mami navečer.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Samozavaravanjeariadne je napisao/la:Excuse you, kad studiraš jezike i njihove dijalekte, možeš biti ODAKLE HOĆEŠ.
-
backspace
Nahlada me zeza i sad ne znam bih li isla na cagicu veceras ili bolje ne.
Moram se počet spremat, idem off.
-
Plague
kao, složila sam si neki raspored. barem onako kako ja to vidim.
svi izborni koji me zanimaju se poklapaju s obveznim predavanjima.
pitaj boga na što će sljedeći tjedan ličit. gladna sam.
pitaj boga na što će sljedeći tjedan ličit. gladna sam.
Umorna ko pas
- coco7
- Ja sam: ne želim se identificirati
Imam temperaturu i osmica me razvaljujeeeee agggrrrhhhhhh

-
backspace
Snimi me kad lijezem.. Bila sam vani. Dosad. Aha! Ne cujem na usi, samo na nos. ali ni na njega jer sam nahladita vrlo. i takva sam isla van. Totalna sam party zivina. Cagica, os solo os s partnerom os nes kad meni guzicu ponese beat.
- sascha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Pijem kavu agrrr i razmisljam. Da zna se dogoditi da razmisljam. 
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. 
Treća verzija rasporeda, lovely. Nekako sam se nadala da će ovaj put s njega maknuti kolegij koji se ne može izvoditi jer profesorica nije, um... živa.
Smijala bih se da nije tragično.
Smijala bih se da nije tragično.
Završila poduži razgovor s mamom koji se velikim dijelom sastojao od toga da se ja njoj smijem jer ima probleme sa dvije mačke, psom i žabom u dvorištu. Sitcom. 
Radim Farewell tortu , divno mi miriše
, a uspjela sam se i opeći 
Sad je pocrvenilo i peče me like hell. :/omnia je napisao/la:uspjela sam se i opeći
Stavi to pod hladnu vodu. Ili hladni oblog. Ili oboje. You see, zato se ja držim kuhanja jaja. 
Namazala sam maslom, mislim da mi se tako neće stvorit onaj mjehur i ostale gadarije. Nije više strašno, samo me pecka.

OnT: Vrlo je moguće da sam se upravo autala bratu. A malac ima 11 godina

Valjda neće imat traume
Moje vrhunske slastice su vrijedne svih opekotinaariadne je napisao/la: You see, zato se ja držim kuhanja jaja.
OnT: Vrlo je moguće da sam se upravo autala bratu. A malac ima 11 godina
Valjda neće imat traume
Maslacem?omnia je napisao/la:Namazala sam maslom, mislim da mi se tako neće stvorit onaj mjehur i ostale gadarije. Nije više strašno, samo me pecka.
Nekako sumnjam ako ih ne praviš dovoljno često da ne uspiješ izbjeć opekotine.Moje vrhunske slastice su vrijedne svih opekotina
Ma stvarno djeluje, više me ne peče, a i izgleda mi kao da neće oteknuti.ariadne je napisao/la:Maslacem?omnia je napisao/la:Namazala sam maslom, mislim da mi se tako neće stvorit onaj mjehur i ostale gadarije. Nije više strašno, samo me pecka.Znam da ljudi stavljaju pastu za zube, ali ne i ovo. Jel ti liječiš opekotinu ili se pokušavaš ispohovat?
Ma glupo sam se na vruću rešetku opekla. A vrhunstvost mojih kolača je neupitnaNekako sumnjam ako ih ne praviš dovoljno često da ne uspiješ izbjeć opekotine.Moje vrhunske slastice su vrijedne svih opekotina
A i kakav je to kolač ako nemaš bar jedan dokaz da si ga ti radila. Nije ti to kuhanje jaja
-
backspace
Vas dvije gore kolac/opekotine maherice... Jeste se zaljubile vec? :*
A ja upravo sada legoh. Nos. Grlo. Glava.
Kriste.omnia je napisao/la:vrhunstvost
Pa imaš dokaz. Kolač.A i kakav je to kolač ako nemaš bar jedan dokaz da si ga ti radila. Nije ti to kuhanje jaja
U koga?backspace je napisao/la:Vas dvije gore kolac/opekotine maherice... Jeste se zaljubile vec? :*
Nije da imam išta od toga. Khm.
Vrhunstveni kolači zahtijevaju više od samih sebe!ariadne je napisao/la:Pa imaš dokaz. Kolač.A i kakav je to kolač ako nemaš bar jedan dokaz da si ga ti radila. Nije ti to kuhanje jaja
A sad idem otopit čokoladu i radit glazuru, voda mi već vrije
-
backspace
Pa dobro to. U redu je da si u mene zaljubljena. Isto tak je i omnia. To je normalno. E, sad kad smo to rijesili mozete se fokusirat jedna na drugu, a meni dat borovnice s avatara od omnie i propolis s tvog avatara. Gracias.
Ljudsku žrtvu? Koristiš kuharicu starih Maja?omnia je napisao/la:Vrhunstveni kolači zahtijevaju više od samih sebe!