Upravo sada...
Re: Upravo sada...
To nije propolis nego arc reactor. Sad si mi slomila srce.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ponestalo mi. 
OT
Slušam Severinu i umirem. :gas gas na repeatu:
OT
Slušam Severinu i umirem. :gas gas na repeatu:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Pa daariadne je napisao/la:Ljudsku žrtvu? Koristiš kuharicu starih Maja?omnia je napisao/la:Vrhunstveni kolači zahtijevaju više od samih sebe!
Update: Tijesto je ispalo skoro pa savršeno, al malko sam sjebala glazuru, stavila sam dva šlaga, a jedan bi bio dovoljan.
Ah.. Krhko je znanje. No, preukusno je i kad se smjesa stvrdne, neće se primijetiti
@Backspace: Nažalost, ne polažem prava na borovnice, ali imam komad vrhunstvene torte if you like
Pijem kakao,jedem nekakve perece,ganjam slova po ekranu i gledam u brodice koji voze po kanalima
Idem se toplije obuci i malo provozati
Uzivati u bojama i u svjezem zraku (za promjenu )

Idem se toplije obuci i malo provozati
Uzivati u bojama i u svjezem zraku (za promjenu )
-
backspace
Omnio, hvala ti ko sestri, ali ne volim ja bas torte. Opcenito sam vise slano/konkretno tip. Daj ariadne moj komad 
Balava nedjelja.
Balava nedjelja.
- me,myselfelse
- Spol/rod: žensko
Zelim tortu.
Idem pojesti nešto OSIM čipsa i onda krenuti na spremanje sobe. Ovaj nered me čini nervoznom.
-
Aven
Pametno.omnia je napisao/la:Namazala sam maslom, mislim da mi se tako neće stvorit onaj mjehur i ostale gadarije.

Pričala nam teta iz "Zaštite na radu" da ljudi naprave s vodom više štete neg' koristi budući da kožu šokiraju s prevelikom razlikom u temperaturi kad opekotinu polijevaju vodom, pa nastaju ti mjehuri i odvajanje kože. Preporučila je ulje, al' i maslo je tu negdje.
* * *
film
(ž)derivacije-
backspace
Ovaj Dan s mtv-a... On je kao neki sex strucnjak. Govori stvari koje ti mladarci ionako znaju.
Savjet za bisex momka kojeg zene dozivljavaju samo frendom: 'Nemoj ni zapocinjat bit frendom sa curom koju zelis sevit.'
Savjet za decka koji sevi curu bez kondoma: 'R u crazy? Use a fucking condom'
I tak. Ima talenta
Smijesan je. A meni je ocito jebeno dosadno
Savjet za bisex momka kojeg zene dozivljavaju samo frendom: 'Nemoj ni zapocinjat bit frendom sa curom koju zelis sevit.'
Savjet za decka koji sevi curu bez kondoma: 'R u crazy? Use a fucking condom'
I tak. Ima talenta
Smijesan je. A meni je ocito jebeno dosadno
-
backspace
'Zenske d*olje su kao zenski pastusi. Nekim frajerima se to nece svidat, pa sto, nemojte brijat s takvim tipovima'
...um... nece vjerojatno ni imat priliku za to Sherlock
...um... nece vjerojatno ni imat priliku za to Sherlock
-
Aven
Tri mačke su se udomaćile kod nas. Uopće nas ne doživljavaju ozbiljno kad ih pokušavamo otjerati. Koji smo mi kvaziautoriteti. 
Da ima kakav slon lutalica i taj bi završio kod nas. <3
Da ima kakav slon lutalica i taj bi završio kod nas. <3
-
backspace
Kupila mi je sister odijelo. Crno. Izgledam ko deckic ultraandrogini, ono, naznake zenskog tijela se jedva, ako uopce, naziru 
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
Kasno je a ti si spora i nesposobna. Najbolje da svi lijepo odemo spavat i da to ostavis nekom drugom . Za sutra. 
:drzifige:
:drzifige:
Measure of a woman is her sense of humor
- miss_misty
^
pozitivna verzija
(nisam mogla izdržat)
još je rano, brza si i sposobna i ti to možeš! najbolje da probdiješ noć i uradiš to kako samo ti znaš tako da ne ostaje nikom drugom.
za sutra
pozitivna verzija
još je rano, brza si i sposobna i ti to možeš! najbolje da probdiješ noć i uradiš to kako samo ti znaš tako da ne ostaje nikom drugom.
za sutra
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
Hm..okej. Al "ona" o kojoj pisem je jebacki nesposobna i jos uvijek je moram gledat.
*dajbozedapadnenizstepeniceiuganenogu* sada. Hvala.
*dajbozedapadnenizstepeniceiuganenogu* sada. Hvala.
Measure of a woman is her sense of humor
- me,myselfelse
Klopa godine- pohani kruh sa sirom.
ono kad skužiš da je prošetati do pekare ipak puno jednostavnije nego napraviti svoj kruh
:čekadasedigne:
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Cica maca se okuražila
pijem nesic, pusim, slusam Ooh kako sirucka gitaru i cekam rucak
mmmm lijepo vrijeme 
...život je lijep... (:
-
Plague
Imam samo crvenu crtu na ruci, nije mi se stvorio mjehur, koža je na mjestu i ne boli me.Saša je napisao/la:Pametno.omnia je napisao/la:Namazala sam maslom, mislim da mi se tako neće stvorit onaj mjehur i ostale gadarije.
Pričala nam teta iz "Zaštite na radu" da ljudi naprave s vodom više štete neg' koristi budući da kožu šokiraju s prevelikom razlikom u temperaturi kad opekotinu polijevaju vodom, pa nastaju ti mjehuri i odvajanje kože. Preporučila je ulje, al' i maslo je tu negdje.![]()
Znam dvojicu kuhara koji su se pošteno spržili, jedan se zalio vrelim uljem po dlanu, a drugi se pridržao za roštilj.
Obojica su prelili ranu izbačenim bjelanjcem, ti proteini pomažu nešto nečemu, u svakom slučaju, to se radi kad su veće opekotine u pitanju.
A upravo sad? Pa, izležavam se na kauču, uspjela sam se nahladit, bole me sinusi, osjećam se nekako čudno, pozitivno čudno, vrijeme je predivno i razmišljam što sa ostatkom dana, a i misli o ostatku života mi se pomalo vrte po glavi.
Čudno, kao što rekoh.
I upravo sam pokrila 4 teme jednim postom
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
...najdraza hrckica iz obitelji picajzla-invalid upravo putuje busom, s picajzlom. pomisao na njih dvije kako putuju me rastopi kad god se sjetim. 
ex invalid_user
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ufgkl8r-gqY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tD-CvlXY4kk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tD-CvlXY4kk[/youtube]
-
backspace
elite je valjda htjela reći. i črnkas. sad si purgerica, PONAŠAJ SE PURGERSKI