ot. yay, slobodan dan ..i super vrijeme
Upravo sada...
Re: Upravo sada...
^prije godinu dana sam isto pregledavala brdo cv i strava što ljudi sve šalju. Ono, ti se rugaš CV-u u wordu, zamisli tek CV od par rečenica u mailu 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
..čekam ručak i mislim si kako bi bilo baš lijepo kad bi mi netko uručio auto. Onako, besplatno, ničim izazvan. Može rabljeni, samo da je u ok stanju i da vozi. To bi bilo baš super. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Vozim se u busu, lik do mene spava i trza se ko riba na suhom. 
Kaj je petak svima fetish?!
Zvali me za lokal, zvali me za job, taman se navikla na nezaposlenost a sad ce me razapet u svim smjerovima.
Dobro da sam doma ostala, mogla bi jos nac torbu punu kesha negdje na cesti.

Zvali me za lokal, zvali me za job, taman se navikla na nezaposlenost a sad ce me razapet u svim smjerovima.
Dobro da sam doma ostala, mogla bi jos nac torbu punu kesha negdje na cesti.
- talented miss cohen
- כהן גדול
sway me to the end of night shift
watch my body change the position
of stars
in our bed
of messy hair styles
and comfy underwear
this night shift
the only one
I can bear
watch my body change the position
of stars
in our bed
of messy hair styles
and comfy underwear
this night shift
the only one
I can bear
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Cekam curkicu u apartmanu dok je na masazi. Kasnije vecera u 7 sljedova pa punjenje privatnog jacuzzija i sampanjac i SES.
\o/
\o/
ex invalid_user
- Moloko
Povraća mi se od hrvatske politike.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
Krenula sam na službu full obučena i shvatila da sam zakasnila punih sat i po u startu i sada vezem kravatu....onako fora radi...i onda se setim tangica jer mi idu uz kravatu i sada blejim po stanu...skoro super volje...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Moloko
Razmišljam o ovom alfa mužjaku..

- zwarte paard
Umirem od blama...uletila sam ljudima u sobu dok su se mazili goli...
Sraaanje...sraaanje sraaanje...roknut cu se i ostati u sobi dok ne bude sigurno izaći ujutro na posao...
Jeble me plahte i raskrcivanje
Sraaanje...sraaanje sraaanje...roknut cu se i ostati u sobi dok ne bude sigurno izaći ujutro na posao...
Jeble me plahte i raskrcivanje
Dobro je Runjička odgovorila Sarnavki-koliko god imala loš ukus u političarima
- ali bila bi uvreda za Kolindu (il bilo koju drugu ženu) da je za istu glasala temeljem njenog spola, a ne činjenice što ona zastupa. Upravim tim pristupom bi indirektno rekla da žene nisu dovoljno vrijedne kao muškarci te im se automatski mora davati određena (nepoštena) prednost-jer njihovi stavovi i osobine nisu dovoljni.
Hansel
Hansel
- zwarte paard
Andain je napisao/la:Dobro je Runjička odgovorila Sarnavki-koliko god imala loš ukus u političarima- ali bila bi uvreda za Kolindu (il bilo koju drugu ženu) da je za istu glasala temeljem njenog spola, a ne činjenice što ona zastupa. Upravim tim pristupom bi indirektno rekla da žene nisu dovoljno vrijedne kao muškarci te im se automatski mora davati određena (nepoštena) prednost-jer njihovi stavovi i osobine nisu dovoljni.
sto opet ponistava sljedece, bez obzira koliko smo bile ili jesmo sposobne, samo zato sto smo zene nismo ili ne mozemo biti politicarke, i jos uvijek je javni prostor prostor muskaraca, pogotovo u politici jer to jeste prostor moci.
da li cemo reci da je zena koja cijeli zivot drzi metlu u ruci bez kvalifikacija da bude politicarka? hocemo, a zasto je bez kvalifikacija, to je politicko pitanje koje muskarci ne postavljaju. i to je zena za koju runjicka nece glasati ne zato sto je zena nego zato sto ne zna nista drugo nego drzati metlu u rukama. i tako su zene ostale van sfer politike uz duzno postovanje onih koje su imale dobru ekonomsku pozadinu ili zale plivati u svojetu koji je musko odredjen. kolinda je muskarac...tipican tip po svetonazoru i strukturi koju podrzava. runjicka je glasala za tipa
- Moloko
.. kolika mi je kosa 
Ne znam u kojem svijetu ti živiš Zwarte, no u mojem svijetu žene nisu nesposobne, i ne bavljenje politikom je izraz njihovih želja, ne nedostatka izbora. Sve cure/žene oko mene su imale iste prilike za obrazovanje i slijedom toga odabir karijere sukladno svojim sposobnostima i interesima, kao i muškarci. Pričam, naravno, o svojoj okolini, ne stanju u Saudijskoj Arabiji (da, onoj zemlji u kojoj ti veliš da žene dobivaju točno ono što žele.zwarte paard je napisao/la: i to je zena za koju runjicka nece glasati ne zato sto je zena nego zato sto ne zna nista drugo nego drzati metlu u rukama. i tako su zene ostale van sfer politike uz duzno postovanje onih koje su imale dobru ekonomsku pozadinu ili zale plivati u svojetu koji je musko odredjen
o.t.stres na poslu :/
Hansel
Hansel
- Moloko
Idem pokušat popravit slavinu.
Ako me nema par dana vjerojatno sam se utopila.

Ako me nema par dana vjerojatno sam se utopila.
Htjela platit nekaj mobilnim bankarstvom. Oces qrc. Jednostavnije je ispunit opcu uplatnicu i cekat u redu na posti. Bokte
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
^
Meni mPBZ sljaka as a charm.
Edit: ok ja imam i normalan mobitel, ne lumiu.
Meni mPBZ sljaka as a charm.
Edit: ok ja imam i normalan mobitel, ne lumiu.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- Moloko
Popravila sam slavinu u kuhinji.

- zwarte paard
Andain je napisao/la:Ne znam u kojem svijetu ti živiš Zwarte, no u mojem svijetu žene nisu nesposobne, i ne bavljenje politikom je izraz njihovih želja, ne nedostatka izbora. Sve cure/žene oko mene su imale iste prilike za obrazovanje i slijedom toga odabir karijere sukladno svojim sposobnostima i interesima, kao i muškarci. Pričam, naravno, o svojoj okolini, ne stanju u Saudijskoj Arabiji (da, onoj zemlji u kojoj ti veliš da žene dobivaju točno ono što žele.zwarte paard je napisao/la: i to je zena za koju runjicka nece glasati ne zato sto je zena nego zato sto ne zna nista drugo nego drzati metlu u rukama. i tako su zene ostale van sfer politike uz duzno postovanje onih koje su imale dobru ekonomsku pozadinu ili zale plivati u svojetu koji je musko odredjen).
o.t.stres na poslu :/
Previše stresa na poslu unatoč
Oću doma mazit se s curom. Ono kad još 4h za odradit. 
Don't talk about life, live it.
MUP objavio snimku: Pogledajte brutalno privođenje 66-godišnje žene u
Pročitala sam jutros ovaj članak, pogledala i slike, al nisam bila sigurna što da mislim obzirom da mediji lako prenapušu neke priče, plus možda je žena stvarno bila nasilna na cesti, neovisno što je zaustavljena samo radi prelaska preko crvenog. No, ovo gore je katastrofa. Policajac bi se trebao zapitati jel on pravi materijal za ovu službu kad ženu iznad 60 godina koja mu još u nekoliko navrata govori da je u privatnim problemima i na kojoj je jasno da je rastresena, mora spuštati na pod da bi ju priveo..i to radi prelaska ceste na crveno. Znam, neki će reći da mu je jednostavno mogla dati osobnu i surađivati, i da, normalna osoba bi to napravila, al s druge strane, ne trebaš prevelik EQ da bi shvatio da je žena rastresena i da ju očito nešto muči, i da možda prelazak preko crvenog nije svega toga vrijedan.
Pročitala sam jutros ovaj članak, pogledala i slike, al nisam bila sigurna što da mislim obzirom da mediji lako prenapušu neke priče, plus možda je žena stvarno bila nasilna na cesti, neovisno što je zaustavljena samo radi prelaska preko crvenog. No, ovo gore je katastrofa. Policajac bi se trebao zapitati jel on pravi materijal za ovu službu kad ženu iznad 60 godina koja mu još u nekoliko navrata govori da je u privatnim problemima i na kojoj je jasno da je rastresena, mora spuštati na pod da bi ju priveo..i to radi prelaska ceste na crveno. Znam, neki će reći da mu je jednostavno mogla dati osobnu i surađivati, i da, normalna osoba bi to napravila, al s druge strane, ne trebaš prevelik EQ da bi shvatio da je žena rastresena i da ju očito nešto muči, i da možda prelazak preko crvenog nije svega toga vrijedan.
Hansel
Hansel
- Vox Feminae
A malo su kretencici, mogli su je uza zid i to uopce ne bi odjeknulo u javnosti. Neovisno jel se trebala opirati ili ne.
OT
Danas sam posebno ponosna na sebe. Uspjela sam izazvati ne 1 vec 3 zla komentara korisnice Omnia, sto je ravno cudu.
Treba znat.
OT
Danas sam posebno ponosna na sebe. Uspjela sam izazvati ne 1 vec 3 zla komentara korisnice Omnia, sto je ravno cudu.
Treba znat.

The eyes, chico, they never lie.
^

Eh, pa pripremila si mi teren samo tako
OnT: Evo, vruće mi je
Svašta čovjek doživi
Eh, pa pripremila si mi teren samo tako
OnT: Evo, vruće mi je
Svašta čovjek doživi
Lik je malo veći kreten, nakon što je babu stavio u auto, provjeravao je osobne prolaznicima, valjda mu se nije dopalo njihovo negodovanje pa im išao pokazati tko je tu facaVox Feminae je napisao/la:A malo su kretencici
Hansel
Hansel
- zwarte paard
Nesto se mislim kako je spot super, ali rijeci, mjuza kriticne...
- Vox Feminae
Volimo hepiendove?Andain je napisao/la: Happy end
Je, i ja sam zadovoljna s reakcijom Ostojica.
The eyes, chico, they never lie.
- zwarte paard