Kako se u ovom trenutku osjećate??
to ti je samo mimikrija!tamara3 je napisao/la:No no, pa meni se čini da si ti ipak još u najboljoj formilana je napisao/la:umornoooo!!! ne znam kak sam nekad mogla ruzit do 5 ujutro, lokat, đuskat i onda jos ic i na posao. a sad sjedim i cakulam do 5, pa se oporavljam danima. stari se, bogami...!
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
pospano..
radila sam do 04:40 nochas-jutros..a trebala bi se ustat prije 07h..tako da nisam ni ishla lech..paa..sada "fasujem" ..iako..vjerojatno se nebi ustala na vrijeme..i nebi izuzetno vazhnu stvar obavila..mislim-da sam ishla lech u 05h..
radila sam do 04:40 nochas-jutros..a trebala bi se ustat prije 07h..tako da nisam ni ishla lech..paa..sada "fasujem" ..iako..vjerojatno se nebi ustala na vrijeme..i nebi izuzetno vazhnu stvar obavila..mislim-da sam ishla lech u 05h..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
mayflower!
- Hidden_soul
- Devil in details
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
bijesna sam ko besni shishmish..u mojoj ( staroj ) zgradi imasm/o susjede koji imaju uzhasno slichnop rezime nashem..razlika je u jednom slovu+ shto i inache chesto zamjene moje prezime za to..jer..to prezime je rashirenije od mog.. uglavnom..doshlo je do neke zabune..valjda su danas radili dezinseciju i deratizaciju u i oko zgrade + vodovod je neshto drkao po satovima za vodu..uglavnom..sada nemam vide u ovom stanu..pobrkali su nas i te susjede...+ ponashaju se kao da nije njihova greshka i..ne zhele poslati ekipu da to rijeshi sada..nego ujutro....hm..u biti..chudim se koliko sam mirna obzirom na situaciju..iako..mislim da chu krvi da se napijem..nekome..ggrrrrrr
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
- Hidden_soul
- Devil in details
...boli me glava i imam onu blagu nervozicu sto tinja negdje u trbuhu i cini osjecaj da ces dusu izrigat ako se imalo poveca 
I da... valjda u svom tom sranju, nekom posljedicom ili uzrokom jos, umirem od smijeha nicem
I da... valjda u svom tom sranju, nekom posljedicom ili uzrokom jos, umirem od smijeha nicem
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
sretno i otushirano..osvjezheno..dodushe..na II lokaciji..ali..ebajga..shto se mora nije teshko ( mosh mislit )
eee..sada chu pivu popit..a pivo nisam pila..mjesecima..mozhda i godinu dana ima da nisam pila pivu..ma ..alkohol opche..do pred neki dan kada sam otvorila barikirani cabernet sauvignon -berba'00..
eee a sada chu ..ili dotuchi tu botelju..ili koju mini bavarijicu sa frendicom..da da...paa..hm..i nije mi toliko loshe..iako sam morala mjenjati planove..eto..nije loshe ispalo..
eee..sada chu pivu popit..a pivo nisam pila..mjesecima..mozhda i godinu dana ima da nisam pila pivu..ma ..alkohol opche..do pred neki dan kada sam otvorila barikirani cabernet sauvignon -berba'00..
eee a sada chu ..ili dotuchi tu botelju..ili koju mini bavarijicu sa frendicom..da da...paa..hm..i nije mi toliko loshe..iako sam morala mjenjati planove..eto..nije loshe ispalo..
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
-
mayflower!
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
a ja...ja se osjecham ..hmm..paa..prilichno ok..sve ide prema planu..i sve ok..samo me papirologija hebe..ta birokracija che me unishtit..aaaali.. sve se popravi kada se sjetim da chu za nekih sat..sat i pol pochet kuhat jedno od meni najdrazhih jela sa pashtom..
ma..i inache..za mene je najbolje rijeshavanje stresa kroz kuhanje..
ali...prije svega toga..moram sa starim do centra..jer..u nachelu..kada je u hrvatskoj..kada ovdje kupuje..onda mu ja biram obuchu i odjechu.. taaako daa....svaki tren ochekujem poziv..pa na motor i via prvomajska po next ili neshto slichno od shlapa-kvalitetnijih i predvidjenih za duzha hodanja i treking..mozhda one koje i imaju formu tenisica za penjanje..ali su dijelom otvorene.samo me strah da mu se kombinacija boja neche svidjeti..jer..one su rijetko kada jednobojne..tj. gotovo nikada..
eto..iii-haaaa..
ma..i inache..za mene je najbolje rijeshavanje stresa kroz kuhanje..
ali...prije svega toga..moram sa starim do centra..jer..u nachelu..kada je u hrvatskoj..kada ovdje kupuje..onda mu ja biram obuchu i odjechu.. taaako daa....svaki tren ochekujem poziv..pa na motor i via prvomajska po next ili neshto slichno od shlapa-kvalitetnijih i predvidjenih za duzha hodanja i treking..mozhda one koje i imaju formu tenisica za penjanje..ali su dijelom otvorene.samo me strah da mu se kombinacija boja neche svidjeti..jer..one su rijetko kada jednobojne..tj. gotovo nikada..
eto..iii-haaaa..