...o cemu sad razmisljate...???
- mat3a
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
evo jesi srecice! 
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- mat3a
- Status: Solo
:**
ljubav grije
ty
ljubav grije
ty
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
-
Aven
Ak' mi se ne skine Gangs of New York do 22h mogla bih gledati Butlera.
Želim Dallas Buyers Club što prije na torrentima.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U8utPuIFVnU[/youtube]
Želim Dallas Buyers Club što prije na torrentima.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U8utPuIFVnU[/youtube]
O tome kako nisam zaspala na nogama danas. Ovo je strašno.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
bi li jedan heineken pomogao ili odmogao ovoj glavobolji? only one way to find out...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
-
Aven

Osim toga
Nevjerojatno koliko nalijećem na "solider" umjesto "soldier" na internetu. Još uvijek. Pogotovo sad kad počinje promo za novi nastavak Kapetana Amerike. Nije mi jasno kako, to se ni približno slično ne izgovara.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- gemini
- Status: U vezi
kako mi ovaj koncept ''najludje noci u godini'' ide na jetra i kako kuzim mamu koja godinama ignorira tu noc..istim cu stopama..
-
Gost
svi yunaci mukom zamukose
lako drugima stat na kray a sebi tesko
i malo analiza srretne mi 13'e ... a mogu valjda napravit i svoy kalendar pa racunat po njemu vriyeme
lako drugima stat na kray a sebi tesko
i malo analiza srretne mi 13'e ... a mogu valjda napravit i svoy kalendar pa racunat po njemu vriyeme
i ja analiziram danas... mislim da nikad do sada nisam ni duže ni jače jedva čekala da neka godina završi. nemam kapaciteta za toliko stresova. i, mada imam na čemu biti i zahvalna kad gledam na tu 2013., svakako se nadam nekoj malo stabilnijoj godini iza nje. if wishes were fishes i tako to...
-
Aven
^
Slično i kod mene. Mislim, imam kapaciteta za stresove, ali ga ne želim iskorištavati.
OT: Već sam se zaželjela normalnog doručka uz čaj nakon ove hrpetine kolača.
Slično i kod mene. Mislim, imam kapaciteta za stresove, ali ga ne želim iskorištavati.
OT: Već sam se zaželjela normalnog doručka uz čaj nakon ove hrpetine kolača.
^
na prvu sam pročitala: Već sam se zaželjela normalnog dečka...
na prvu sam pročitala: Već sam se zaželjela normalnog dečka...
Također, jedne godine sam to i napravila i posljednji tren odlučila ne slaviti. Ne znam, ne kužim tu euforiju, i čak me ne smeta slavlje, doček i ostalo..ima mi smisla, smeta me pijana bagra, petarde i općenito ponašanje kao da se radi o smaku svijeta maltene, ne nečem što se ponavlja svake godine..gemini je napisao/la:kako mi ovaj koncept ''najludje noci u godini'' ide na jetra i kako kuzim mamu koja godinama ignorira tu noc..
Oh well..
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Aven
*
Ta žena će se jedan dan srušit od tolikog plakanja. :/
Jest da mislim kako je plakanje jako dobar ventil za čišćenje, ali ovo je histerija i iscrpljivanje sebe i ostalih. :|
* *
Idem usisavati.
Ta žena će se jedan dan srušit od tolikog plakanja. :/
Jest da mislim kako je plakanje jako dobar ventil za čišćenje, ali ovo je histerija i iscrpljivanje sebe i ostalih. :|
* *
Idem usisavati.
JaNNa je napisao/la:to ti je zato što je visoka stajala pored tebemystera76 je napisao/la:kako mi hp prosli put izgledao puno veci....
ali ovih dana je malo prazniji, pa možda i zbog toga
da,da...
-
Gost
da prrestanem razmisljat yust do it kamen puca pyesma putuye
svi smo mi krvavi ispod koze i to ni dobro kad ispliva 
Ajme, Severinin koncert na TV-u večeras.

-
backspace
edit: zaboravih napisat o čemu razmišljam
preslagujem malo 2013. i veselim se 2014. samo mijena vječna jest i to.
-
str8faith
- Status: U braku
iskreno , citajuci sve vase jutarnje jadikovke tokom prosle godine ,dojde mi da otvorim temu SEX I CROL ! No pisalo bi se samo o crolu i svi bi kukali ko u ranojutarnje sate a sexa niđe , jer da se sexate nebi bile na crolu.
Dalo bi se nešto napisat no čekam da napišem scenari o svima vama i snimim film . no nazalost sve sto pocmem nikad ne zavrsim! Kako da zavrsim kad se radnja još odvija ??? ko i moja tetovaža , pa što nije ispunjena , nije obojana pa brate nisam ni ja kompletna i ko zna dali cu ikad biti , ako je meni tetovaža uredu , koji kurac ti moras pretpostavljat da se mora zavrsit! Ne mora!
I takoooo , dosada ....
Crkni Mia!
Dalo bi se nešto napisat no čekam da napišem scenari o svima vama i snimim film . no nazalost sve sto pocmem nikad ne zavrsim! Kako da zavrsim kad se radnja još odvija ??? ko i moja tetovaža , pa što nije ispunjena , nije obojana pa brate nisam ni ja kompletna i ko zna dali cu ikad biti , ako je meni tetovaža uredu , koji kurac ti moras pretpostavljat da se mora zavrsit! Ne mora!
I takoooo , dosada ....
Crkni Mia!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
Aven
O tome hoću li se uspavati sa Homelandom ili We're The Millers. Mislim da će ipak biti ovo drugo.
Sve što gledam u zadnje vrijeme je prepuno krvi i tragičnih svršetaka. Dokrajčili su me danas ovi u Sons of Anarchy.
Dosta više.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-Zo4AVL7AE[/youtube]
Sve što gledam u zadnje vrijeme je prepuno krvi i tragičnih svršetaka. Dokrajčili su me danas ovi u Sons of Anarchy.
Dosta više.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-Zo4AVL7AE[/youtube]
Kako moram preselit bor u moju sobu jer mama opet oće premještat neki klinac u dnevnoj. Ne dam da ga se baca dok ne odem nazad u ZG. IT'S MINE. 
-
Gost
kako mi ye superr poceo 4ti myesec u ovoy godini zivota
nemam mira ni sata ni dana
trebala sam uzet dva cheese&pumpkin seed bread
ybmti kruv opet cu morat u cco
organizirat a ne analizirat i taK
nemam mira ni sata ni dana
trebala sam uzet dva cheese&pumpkin seed bread
ybmti kruv opet cu morat u cco
organizirat a ne analizirat i taK
Kak ćemo uskoro morat mijenjat kalendar kad se već vrijeme ne želi ponašat kak treba. Vruće mi je i spavam u kratkim rukavima, shit is crazy.
o kikirikiju i perecima i sherlocku.
ooo Novoj godini, kako su je obilježile forumašice s crola...u Novu ušla sa invalidnom i picajzlom, a after zaključila sa red i misty : )))))
lijepo vas je bilo vidjeti žene. i podružiti se s vama

edit. i da ova me myself me drpala nekulturno po hot potu. srami se djevojko!
lijepo vas je bilo vidjeti žene. i podružiti se s vama
edit. i da ova me myself me drpala nekulturno po hot potu. srami se djevojko!
...život je lijep... (:
- DoubleTrouble
- Status: U vezi