ZAGREB PRIDE 2008.-25.-28.LIPNJA
koje ste vi isfrustrirane tetke to je nevjerojatno.corbis je napisao/la:Ali ovaj i ovakav, kao i svi prethodni nikada neće podržavati xxx i njezine laži, kao i fašističku ekipu u čijoj je "udruzi".ow je napisao/la:
Inace ovakav Prajd podrzavam u potpunosti.
poruka za admine - ovdje se ljudi baniraju radi kojekakvih pizdarija. ovo ocigledno nije vrijedno vase reakcije ili sta?
Napustite svaku nadu, vi koji ulazite.
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Kakve to veze ima koliko si ovdje?corbis je napisao/la:a zasto ne smijem raspavljati? sto sam krivo ucinila?Tu sam duze od tebe dvije godine, uostalom....
Dolaziš ovdje i maltretiraš sve svojim frustracijama,
koje nikoga od nas ni najmanje ne zanimaju.
Ovo ti je prva opomena, nastaviš li s raspravljanjem, sljeduje ti ban.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Pa? Mos mislit kako silno patim bez te podrske....corbis je napisao/la:Ali ovaj i ovakav, kao i svi prethodni nikada neće podržavati xxx i njezine laži, kao i fašističku ekipu u čijoj je "udruzi".ow je napisao/la: Inace ovakav Prajd podrzavam u potpunosti.
Gotovo jednako koliko patim za podrskom Zuzi Jelinek....
Prajd je ove godine ispao onakav za kakav sam se godinama zalagala svadjajuci se s tobom.
To sto ste, nakon 4 potpuna promasaja prmjenili koncepciju samo znaci da ste shvatili kako sam ipak sve ove godine bila u pravu.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Jel netko tražio imena i prezimena s JMBG-om? Ne, ali smatram kako ne bi bilo loše izvijestiti o tome što je i kako je bilo (a to se, kao što znamo, itekako može bez iznošenja ikakvih detalja), kad je već najavljeno.gabe je napisao/la:e sad curke drage. sad bi htjele da vam se serviraju javno intimne zivotne situacije mama i tata sa svojom LGBTIQ djecom, a vristite na poneku sliku sa nekog javnog dogadjaja.
dogadjaj je bio zatvoren za medije, kao sto je pisalo u najavama, i trebalo je bit tamo...
- Crvena_Vrana
U ovom topicu se stalno netko svađa. :?
Nema veze.. Ja sam bila na Mamama i jednom tati u Mami.
Dojmovi: prekrasni. Bilo je lijepo čuti priču roditelja. Svako od njih je ispričao kakva im je bila reakcija kad su im djeca rekla za svoju spolnu orijentaciju. Mislim da bi mi jako pomoglo da sam bila tamo prije nego sam se autirala svojima. Bolje bi ih razumjela. Ono što me je jako rastužilo jeste činjenica koliko ti roditelji osjećaju da su im djeca diskriminirana, koliko se boje za njihovu sigurnost... Mislim da je je to veliki šok svakom roditelju... da ne mogu zaštititi bića koja vole najviše na svijetu. I da su neki od njih i sami u ormaru jer ne mogu reći nekim ljudima iz svoje okoline da su im djeca gay. Vjerujem da osjećaju iste one stvari koje ja osjećam svaki put kad moram stisnuti zube i preći preko nečijeg homofobičnog ispada.
Da je bar moja mama mogla biti tamo. Eh...
Nema veze.. Ja sam bila na Mamama i jednom tati u Mami.
Da je bar moja mama mogla biti tamo. Eh...
Budimo realni, tražimo nemoguće...
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Mislim da je problem u podcjenjivackom i uvredljivom nacinu komiciranja:Crvena_Vrana je napisao/la:U ovom topicu se stalno netko svađa. :?
By the way, Vrano, tvoji postovi i postovi jos ovih nekoliko cura koej su bile na dogadjanjima najbolji su PR dogadjanjima.gabe je napisao/la:enivej, odoh ja, svaku godinu probam postat ponesto i vidjet jel ima vise sivih celija u ovom rozom okruzenju... i svaki put se razocaram.
Steta sto oni koji su bliski organizaciji nisu svjesni koliko svojom nesposobnoscu normalnog komuniciranja odbijaju ljude od dogadjanja.
@milo dijete - ako se sjecas kakve su generalno bile reakcije nakon prijasnjih prajdova i ovoga sad, jasno ti je da tvoj trud nije bio uzaludan. I u kontekstu zajednice ali i u kontekstu potpore javnosti - ovogodisnji prajd je najbolji do sada.....
Zadnja izmjena: ow, dana/u 03 srp 2008 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- micika
ow, ja razumijem da se ti niti malo ne slazes s koncepcijom prajda (osim ovogodisnjeg) i s masom jos nekih stvari koje rade ljudi koji su poprilicno aktivni i gadno nose glavu u vreci (ili torbi, nebrem se sjetiti kak se to veli) al mi nije jasna tvoja potreba konstantnog, oprostite na izrazu, jebanja njih u mozak i skakanja na svaku njihovu, vadenja iz konteksta, izokretanja itd. (necu ici ovo argumentirati, koliko god da je to glupo)ow je napisao/la:
Mislim da je problem u podcjenjivackom i uvredljivom nacinu komiciranja:
Steta sto oni koji su bliski organizaciji nisu svjesni koliko svojom nesposobnoscu normalnog komuniciranja odbijaju ljude od dogadjanja.
koliko znam, apsolutno niko ti ne brani da organiziras prajd (i masu drugih stvari) po koncepciji koju smatras ispravnom, siroko ti polje.
u biti, ja uopce nisam primetila da osobe, koje se bave prajdom, koncepcije kakve su bile do sad smatraju najboljima i jedinima pravima (da je tak ne bi bilo apsolutno nikakve evolucije a ona je poprilicno ocita)
mislim da je malo nerealno bilo ocekivati da ce prajd od starta biti jedna velika festa - za veliku fest treba i puno ljudi a puno ljudi je nemoguce skupiti kad ih je vecinu itekak frka izaci na ulicu i pridruziti se festi.
i lako je biti general posle bitke, tak se veli. al mislim da nije lako biti medu prvim redovima na prajdu, drugi dan gledati svoju sliku na naslovnici novina i sljedecih nekoliko mjeseci hodati po gradu u strahu kako ce svaki cas neki kreten iskociti iz svoje misje rupe i razbiti te.
pojma nemam zakaj ovo pisem, tak i tak cete me verovatno izbrisati, al ajde, ak nist drugo, bolje cu se osjecati sama sa sobom.
zivile
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
ocito ne razumijes, jer ja to nigdje nisam napisalamicika je napisao/la: ow, ja razumijem da se ti niti malo ne slazes s koncepcijom prajda (osim ovogodisnjeg) i s masom jos nekih stvari koje rade ljudi koji su poprilicno aktivni
sto je potpuno nebitno jer je to njihov svjesni izbor. osim ako ne ocekujes da bi trebali, poput branitelja biti "zasticena vrsta". U tom slucaju mogu se obratiti se Jadranki Kosor....micika je napisao/la:i gadno nose glavu u vreci (ili torbi, nebrem se sjetiti kak se to veli)
tvrdnje bez argumenata odbacuju se kao neosnovanemicika je napisao/la:al mi nije jasna tvoja potreba konstantnog, oprostite na izrazu, jebanja njih u mozak i skakanja na svaku njihovu, vadenja iz konteksta, izokretanja itd. (necu ici ovo argumentirati, koliko god da je to glupo)
a ja sam negdje u ovoj temi kritizirala koncepciju prajda?micika je napisao/la:koliko znam, apsolutno niko ti ne brani da organiziras prajd (i masu drugih stvari) po koncepciji koju smatras ispravnom, siroko ti polje.
Gdje? Koju? Citat molim
niti sam ja to igdje spomenula, stoga mi nije jasno zastouopce o tome i raspravljamomicika je napisao/la:u biti, ja uopce nisam primetila da osobe, koje se bave prajdom, koncepcije kakve su bile do sad smatraju najboljima i jedinima pravima (da je tak ne bi bilo apsolutno nikakve evolucije a ona je poprilicno ocita)
look - rekla sam u vise navrata da je ovo do sada bio najbolji prajd.micika je napisao/la: mislim da je malo nerealno bilo ocekivati da ce prajd od starta biti jedna velika festa - za veliku fest treba i puno ljudi a puno ljudi je nemoguce skupiti kad ih je vecinu itekak frka izaci na ulicu i pridruziti se festi.
Nisam napisala niti jednu losu rijec ove godine vezano za prajd.
nitko nije general poslije bitke. Cure komentiraju javni dogadjaj isto kao sto komentiraju sjednice sabora a nisu politicarke, utakmicu reprezentacije a nisu Slavern Bilic, poskulpljenje struje a nisu Suker.micika je napisao/la: i lako je biti general posle bitke, tak se veli. al mislim da nije lako biti medu prvim redovima na prajdu, drugi dan gledati svoju sliku na naslovnici novina i sljedecih nekoliko mjeseci hodati po gradu u strahu kako ce svaki cas neki kreten iskociti iz svoje misje rupe i razbiti te.
To sto svaki komentar zavrsava necijim arogantnim ispadima nije posljedica pomanjkanja sivih stanica na ovoj ruzicastoj stranici (kako je to gabe u stvari ne pretjerano suptilno rekla da su lezbice na ovom sajtu gloope), vec je posljedica nečije nesposobnosti za normalnu, suvislu, argumentiranu i ravnopravnu komunikaciju.
Vise smisla bi imalo da si stvarmno shvatila raspravu.micika je napisao/la: pojma nemam zakaj ovo pisem, tak i tak cete me verovatno izbrisati, al ajde, ak nist drugo, bolje cu se osjecati sama sa sobom.
Ovako ispada da se razgovaras sa nekim, samo tebi vidljivim fantomima
odgovor na mali ps - "pluvanje" kako ga ti zoves je konkretna reakcija na konkretnu recenicu napisanu u ovoj temi.
Osim ako ne mislis da bi normalno bilo da sam ostavila post: "Da draga gabe, tako je, pljuni nas jos jednom molimo te, jer si ti ipak daleko pamentija, hrabrija i vrijednija od nas..."
micika, tvoja nesposobnost razmjevanja banalnih recenica kao da mi je odnekud poznata....
Bit ce da smo se vec susretale na ovim forumskim bespucima

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
milo dijete
moram reći još jednu stvar. jednostavno moram.
nismo se posvađale/e.
i ne samo da se nismo posvađale/i već smo ostali/e u odličnim odnosima, svi pričaju sa svima, svi žele surađivati sa svima, svi su ponosni na učinjeno i nikome nije žao što je sudjelovao/la.
griješile/e smo, ne bježim od toga, ali isto tako tvrdim da smo napravile/i najbolje što se moglo. svaka osoba je dala svoj maksimum, nije bilo zabušavanja ili izvlačenja, nekako smo svi osjećali pride kao svojim i našim, vrlo osobno i emotivno.
vjerojatno je zato dobio poprilično pozitivnih komentara. čak nam niti novnari nisu uspjeli pronaći slabu točku.
to me čini presretnom i mislim da je to ogromna garancija da nas čekaju još bolji pride - ovi
naravno, pride će uvijek biti otvoren svima, to je naše temeljno načelo. svi/e su dobrodošle/i...
prespavajte i razmislite... poziv za sudjelovanje će tako brzo doći
nismo se posvađale/e.
i ne samo da se nismo posvađale/i već smo ostali/e u odličnim odnosima, svi pričaju sa svima, svi žele surađivati sa svima, svi su ponosni na učinjeno i nikome nije žao što je sudjelovao/la.
griješile/e smo, ne bježim od toga, ali isto tako tvrdim da smo napravile/i najbolje što se moglo. svaka osoba je dala svoj maksimum, nije bilo zabušavanja ili izvlačenja, nekako smo svi osjećali pride kao svojim i našim, vrlo osobno i emotivno.
vjerojatno je zato dobio poprilično pozitivnih komentara. čak nam niti novnari nisu uspjeli pronaći slabu točku.
to me čini presretnom i mislim da je to ogromna garancija da nas čekaju još bolji pride - ovi
naravno, pride će uvijek biti otvoren svima, to je naše temeljno načelo. svi/e su dobrodošle/i...
prespavajte i razmislite... poziv za sudjelovanje će tako brzo doći
ako promijenimo svoje misli, promijenili smo cijeli svijet.
-
milo dijete
što smo loše iskomunicirali i kako je trebalo komunicirati da se ljudi ne osjete odbijenim od događanja?
što smo loše iskomunicirali i kako je trebalo komunicirati da se ljudi ne osjete odbijenim od događanja?
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
ti ne, no tebe nisam ni citirala zer ne?milo dijete je napisao/la:Steta sto oni koji su bliski organizaciji nisu svjesni koliko svojom nesposobnoscu normalnog komuniciranja odbijaju ljude od dogadjanja.
Nadam se da ces se sloziti samnom da postovi gabe i corbis ovdje u ovoj temi nisu bas afirmativni. Ukoliko si spremna preuzeti odgovornost za ono sto su njih dvoje pisali - to je tvoj izbor.
Slozit ces se takodjer da je ovo najveci lezbijski sajt na ovim prostorima. Najveci naravno znaci najposjeceniji.
Povremena pojava aktivista koji ce ovdje sa visoka odredjivati kolicinu sivih stanica ne samo da je bezobrazno vec je nevidjeno bahacenje.
Vi jeste radili na prajdu, no i na ovom sajtu netko svakodnevno radi da bi se odrzao broj possjeta. I taj netko je fer i korektno objavio sve najave dogadjanja (dakle nije ignorirao ono na cemu ste vi radili).
I sad, zahvalnost gabe za besplatnu i korektnu reklamu je "manjak sivih stanica" u roza okruzenju.
Ne zelim se s tobom raspravljati milo dijete, jer se tebi fakat nema sto prigovoriti, ali dokle god prajd i dogadjanja budu zastupali ljudi koji nisu u stanju komunicirati bez vrijedjanja, dotle nije ni cudo sto ce odaziv biti slab.
U ovoj temi, na ovoj stranici to su konkretno bili gabe i corbis pa mi je malo glupo da se ti osjecas prozvanom i uskaces u obranu necega sto svi jos uvijek lijepo ovdje imaju na uvid.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Hajde da isprobamo tu mogucnost: pitaj corbisa mozemo li se prikljuciti organizaciji prajda ja i moji "fasisticki" kolege iz udruge?milo dijete je napisao/la:naravno, pride će uvijek biti otvoren svima, to je naše temeljno načelo. svi/e su dobrodošle/i...
Pitaj ga mogu li se organizaciji prajda prikljuciti one sve ormarushe i retardi
koje onako nemilosrdno masakrira na gejhaeru?
Ti ocito nisi procitala njegov post koji je izbrisan, pa si se nasla svoj cisti obraz stavljati u obranu njegove sirovosti, nekulture, frustracija i mrznje.
Kada ti on odgovori ono sto on jeste u stanju odgovoriti, sto inace pise po forumima i sto je u krajnjem i ovdje napisao, - onda dodji ovdje napisati da ce pride uvijek biti otvoren svima.
A usput mozes poruciti gabe da ona ima dovoljno svojih stranica pa ne mora dolaziti na ovu koja je deficitarna sivim stanicama.
Doduse, nije da ce je bas tamo previse ljudi citati - al to je njen problem.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
ps - ispricavam se crolovkama sto sam si uzela za pravo da u napisem tko treba ili ne dolaziti na CroL. Al doista me nervira kada si netko uzime za pravo postavljati se iznad korisnica i ekipe koja na ovoj stranici radi.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
OK.
Ja sam sada ubijena u pojam.
Mene je svaki Pride ispunjavao osjecajem ponosa i zajednistva.
I zato sam se odlucila i aktivno ukljuciti u organizaciju ovog.
I bila sam stvarno sretna jer je sve stvarno ispalo odlicno, naravno da se uvijek moze bolje, ali prvi je put bio ovakav program, i odaziv je na neke stvari stvarno bio velik, i medijska popracenost je takodjer bila odlicna.
Bila sam stvarno jako sretna zbog svega, i sada sam procitala sve ovo.
Uopce ne shvacam motivaciju za ovakvo nasilje...
mozda necete vjerovati, ali ja sam sada stvarno down.
Izgleda da sam stvarno naivna sto vjerujem u ideal osjecaja zajednistva.
Ne znam...morati cu razmisliti o svemu.
I bila sam stvarno sretna jer je sve stvarno ispalo odlicno, naravno da se uvijek moze bolje, ali prvi je put bio ovakav program, i odaziv je na neke stvari stvarno bio velik, i medijska popracenost je takodjer bila odlicna.
Helga.
-
Judina sestra
Little tip for you: Don't take it personal.slutKa je napisao/la:OK.
Kao što vjerovatno već znaš, ne mogu svi isto misliti. Nisi valjda bila uvjerena u činjenicu da zajedništvo ovdje podrazumijeva apsolutno svaku LGBT osobu u Hrvatskoj koja misli kao ti? Zajedništvo je prostorno ograničen pojam. Ako si se osjećala sretnom sudjelovajući u prideu, budi i dalje, sigurno imaš neku svoju zajednicu istomišljenika i drži se nje. Ne zaboravi ono pravilo koje je vrlo ukorijenjeno u ovaj tip zajednice kao i drugi koji propagira toleranciju: daj ljudima slobodu mišljenja.
Koliko košta madona bez djeteta?
-
spank_bitcH
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Trebas i dalje biti sretna, jer ste doista obavili dobar posao.slutKa je napisao/la:I bila sam stvarno sretna jer je sve stvarno ispalo odlicno, naravno da se uvijek moze bolje, ali prvi je put bio ovakav program, i odaziv je na neke stvari stvarno bio velik, i medijska popracenost je takodjer bila odlicna.
Samo trebas shvatiti da suprotstavljanje corbiasovom i gabe-inom nacinu komuniciranja NIJE pljuvanje po tome sto ste svi zajedno napravili, pa te onda, barem moji postovi, vise uopce nece doticati.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- Crvena_Vrana
Sjetila sam se još nečeg... Filmovi! Oni nakon Mama i tate u Mami...
Gledala sam film "The Raspberry Recih (2004)" Brucea LaBrucea... I bio je bljaaaak!
Mislim... nemam ništa protiv gay seksa, ali film mi se uopće nije svidio... Navodno je onaj poslije njega bio još gori (sa zombijima
). Ubuduće neću ni pokušavati gledati njegove filmove... no-no...
BTW. par ljudi je reklo da su im se ti filmovi svidjeli...
Definitivno stoji ona: o ukusima se ne raspravlja! 
Gledala sam film "The Raspberry Recih (2004)" Brucea LaBrucea... I bio je bljaaaak!
BTW. par ljudi je reklo da su im se ti filmovi svidjeli...
Budimo realni, tražimo nemoguće...
-
milo dijete
na žalost ne mogu nastaviti raspravu, jer ne mogu spojiti nickove sa stvarnim osobama.
ow, možda sam te i upoznala, ali ne mogu spojiti nick sa osobom. oprosti, ali jednostavno ne mogu
vidim iz napisanog da sigurno poznajem corbisa i gabe, no za corbisa sigurno ne znam tko je, za gabe pretpostavljam i kada ju vidim, pitat ću ju o čemu se ovdje radi.
mislim da sam upala u nešto u što nisam trebala.
ne poznajem vas i ne znam vaše odnose.
znam samo da želim da pride bude što bolji, da se pridruži što više ljudi i da LGBTIQ aktivisti što bolje surađuju. jer svi imamo zajedničke ciljeve. što više surađujemo, prije ćemo ih ostvariti. jedan od mojih najvećih motiva je uvijek bila što veća uključenost članova zajednice u projekte LGBTIQ udruga. edukacija i osnaživanje zajednice, po meni su prvi i možda najvažniji korak ka ostvarivanju svih naših prava.
žao mi je ako se dogodilo da je netko tko je želio/la sudjelovati u prideu za to nije dobio/la priliku.
iskreno se nadam da ćemo već sljedeće godine ispraviti tu pogrešku i pride učiniti zaista - našim
ow, možda sam te i upoznala, ali ne mogu spojiti nick sa osobom. oprosti, ali jednostavno ne mogu
mislim da sam upala u nešto u što nisam trebala.
ne poznajem vas i ne znam vaše odnose.
znam samo da želim da pride bude što bolji, da se pridruži što više ljudi i da LGBTIQ aktivisti što bolje surađuju. jer svi imamo zajedničke ciljeve. što više surađujemo, prije ćemo ih ostvariti. jedan od mojih najvećih motiva je uvijek bila što veća uključenost članova zajednice u projekte LGBTIQ udruga. edukacija i osnaživanje zajednice, po meni su prvi i možda najvažniji korak ka ostvarivanju svih naših prava.
žao mi je ako se dogodilo da je netko tko je želio/la sudjelovati u prideu za to nije dobio/la priliku.
iskreno se nadam da ćemo već sljedeće godine ispraviti tu pogrešku i pride učiniti zaista - našim
-
milo dijete
-
milo dijete
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
milo dijete, zao mi je ako sam bila neprecizna pa si se zbog toga ti prepoznala u mojim rijecima iako one ni u jednom trenutku nisu bile upucene tebi, ili bilo kome drugom ukljucenom u organizaciju prajda - osim dvije konkretne osobe koje sam navela.
Nije mi bilo ni na kraj pameti da tebe bilo za sta prozivam jer cijenim tvoj radi kao i ukupni rad LORI.
A i ove dvije osobe nisam prozivala zbog bilo cega drugoga, vec iskljucivo zbog nacina pisanja u ovoj temi.
Drago mi je da si to uspjela shvatiti, kao sto mi je drago da medju organizatorima prajda postoje osobe poput tebe.Meni to znaci da je Prajd konacno krenuo nekom uzlaznom putanjom. I da ce odista svake godine biti sve bolji.
Nije mi bilo ni na kraj pameti da tebe bilo za sta prozivam jer cijenim tvoj radi kao i ukupni rad LORI.
A i ove dvije osobe nisam prozivala zbog bilo cega drugoga, vec iskljucivo zbog nacina pisanja u ovoj temi.
Drago mi je da si to uspjela shvatiti, kao sto mi je drago da medju organizatorima prajda postoje osobe poput tebe.Meni to znaci da je Prajd konacno krenuo nekom uzlaznom putanjom. I da ce odista svake godine biti sve bolji.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
Milk&Honey
Za početak ljudi koji su u organizaciji Pridea trebaju prestati po forumima prisilno outati ljude i vrijeđati neoutane? Može tako?milo dijete je napisao/la:Steta sto oni koji su bliski organizaciji nisu svjesni koliko svojom nesposobnoscu normalnog komuniciranja odbijaju ljude od dogadjanja.
Jer, meni nije problem doći na Pride, out sam, i da me i uslikaju - nikome ništa. Ali:
ne mogu podržati nešto što organiziraju ljudi puni netrpeljivosti, a traže ljubav;
ne mogu podržati nešto što traži da ljudi shvate da nismo bolesni, nego da se samo volimo, a šetamo s natpisima "živjela perverzija", itd. (Shvaćam sprdanje, parodiju i ostalo na tim transparentima, i nemam ništa protiv, ali - shvatite da prosječan Hrvat razmišlja jednodimenzionalno i nije čitao ništa od queer teorije i često jedva da čita, ok?)
ne mogu podržati nešto što organiziraju ljudi koji ne podnose "ormaruše", a ja imam prijatelja koji bi potpadali pod tu kategoriju.
S druge strane, ljudi koji marširaju na Prideu svake godine bore se i za mene i za tebe i za sve nas na neki način.
Kad ovo sve zbrojim, ostanem svake godine doma ili odem negdje drugdje na Pride.
Mah, dosta je.
-
Milk&Honey
Aplauz na ovo.milo dijete je napisao/la:znam samo da želim da pride bude što bolji, da se pridruži što više ljudi i da LGBTIQ aktivisti što bolje surađuju. jer svi imamo zajedničke ciljeve. što više surađujemo, prije ćemo ih ostvariti. jedan od mojih najvećih motiva je uvijek bila što veća uključenost članova zajednice u projekte LGBTIQ udruga. edukacija i osnaživanje zajednice, po meni su prvi i možda najvažniji korak ka ostvarivanju svih naših prava.