Omogućimo Zemlji 5 minuta odmora u mraku
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Omogućimo Zemlji 5 minuta odmora u mraku
Pridužimo se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla na dan 1. veljače, između 19.55 i 20.00 sati, i tako sudjelujmo u navećoj akciji protiv klimatskih promjena. Prvog veljače, naime, bit će objavljen novi dokument UN-a o klimatskim promjenama.
Akciju kojom se želi ukazati na potrebu štednje energije organizira L’Alliance pour la Planète, grupa za zaštitu okoliša iz Francuske (http://www.lalliance.fr/). Nije riječ samo o tome da se na pet minuta uštedi energija, nego i da se prenese poruka koja će svratiti pozornost medija, političara/ki i ostalih građana/ki na svakodnevno rasipanje energije.
Tijekom pet minuta planeta Zemlja će se odmoriti, a cijela akcija neće oduzeti puno vremena, niti vas išta koštati.
Akciju kojom se želi ukazati na potrebu štednje energije organizira L’Alliance pour la Planète, grupa za zaštitu okoliša iz Francuske (http://www.lalliance.fr/). Nije riječ samo o tome da se na pet minuta uštedi energija, nego i da se prenese poruka koja će svratiti pozornost medija, političara/ki i ostalih građana/ki na svakodnevno rasipanje energije.
Tijekom pet minuta planeta Zemlja će se odmoriti, a cijela akcija neće oduzeti puno vremena, niti vas išta koštati.
-
Zita
slazem se da joj nema spasa. mozda joj je bio namijenjen dulji zivotni vijek, ali ga je covjek svojim marljivim useravanjem prirode prilicno skratio. a i djelomicno zato sto sve u svemiru ima svoj rok trajanja, pa tako i planeti. ali da bi se moglo pomoći kad bi se htjelo, moglo bi se. jebi ga, dizeli, dezici, frizideri, klime, ameri sa svojim autima koji ladno trose 20-tak litara goriva, nuklearni pokusi, elektrane... i tako jadna mala zemljica pati. floydi su negdje pocetkom '90-ih imali jednu stvar u kojoj su pjevali "she will take it back..." well, i think she's taking it back!
jedino sto mene brine u ovoj akciji je tajming. da li su mejlovi prilagodjeni tako da je u svakom kraju svijeta prilagodjeno i da svi to napravimo u isti cas il ce svako u svojih 5 do 8 gasit svetla 
i...nije svugdje u isti cas mrak...jel se ovo samo na europu odnosi?
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
-
carmen
- Ja sam: lezbijka
taman je i meni to palo na pametMalena je napisao/la:jedino sto mene brine u ovoj akciji je tajming. da li su mejlovi prilagodjeni tako da je u svakom kraju svijeta prilagodjeno i da svi to napravimo u isti cas il ce svako u svojih 5 do 8 gasit svetla
take my breath away 
valjda je poslan poziv u svako vremensku zonu tak da se nekak poklopi. i valjda na onoj polutki na kojoj bu mrak. i guess...Malena je napisao/la:jedino sto mene brine u ovoj akciji je tajming. da li su mejlovi prilagodjeni tako da je u svakom kraju svijeta prilagodjeno i da svi to napravimo u isti cas il ce svako u svojih 5 do 8 gasit svetla
- rijetka ptica
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
http://www.powerscorecard.org/reduce_energy.cfm
5 minuta je nece spasiti, nasu dragu Zemlju..ali moglo bi se svasta napraviti.. (za pocetak skicni samo na ilnkic) pocnimo od sebe..

5 minuta je nece spasiti, nasu dragu Zemlju..ali moglo bi se svasta napraviti.. (za pocetak skicni samo na ilnkic) pocnimo od sebe..
liquid running...