ne vidim koja je svrha ovog prajda.
divim se svima koji su izasli. ali to nije pravi nacin za ovaj mentalitet.
stotinjak (i vise) metara u krugu, povorci na rivi se nije moglo prici. protuprosvjednicima se nije dala niti sansa da iskazu svoje usko, burzoasko stajaliste.
sudionici pridea su nosili transparente i na rivi paradirali ko bezglave muhe ne znajuci sto ce od sebe, jer eto, nije bilo zabave ko prosle godine, nije bilo hejtera. za koga ti transparenti?
proslogodisnji prajd, koliko god da je odvratan bio, je barem bio iskren.
ovaj pride dozivljavam kao ono kad izadjes glasati za SDP samo da ne das glas HDZ-u.
i milijun kuna potroseno za to sve. milijun, ako ne i vise. to je katastrofa + razlog vise zbog kojeg ce gej populacija jos vise bit hejtana od strane ovakvih mentaliteta kao sto je jedan splitski.
a splicani, to je jedan tako jako tezak mentalitet. jako. i zamislite, nitko se nije pojavio, tako su dobro nadmudrili (cak i za njihovu nisku, malenu inteligenciju) sudionike tim nepojavljivanjem da su se ovi u rekordnom roku skupili i otisli, nakon sto su izvikali nekoliko parola na rivi i nakon stu su curke iz lezbora odradile svoje.
i glavno da je sada vođa idiota, kerum, izjavio da su gayevi nepozeljni u splitu, i da je split to pokazao time.
na kraju pride ispada samo kao jedan glupi showoff, jer to apsolutno nije adekvatan nacin da se jednom mentalitetu poput splitskog utuvi u glavu da je gay ok.
ustvari sam ogorcena na ovo moje rodno mjesto, toliko ogorcena da ne mogu vjerovati kolika je koncentracija budaletina u njemu. svaka cast izuzecima koji su vjesali zastave u duginim bojama i pljeskali iz kafica.
a pride kao takav me nikada nije privlacio niti ce, jednostavno ga ne smatram dobrim rjesenjem, iz vise razloga.
nisam bila na prajdu i ovo je samo moje viđenje svega nakon pracenja live streama, slika i tekstova iz medija, dakle ne mora znaciti da je objektivno. ovo pisem u slucaju da neki nabrijani aktivist pocne vrijedjati.
ex invalid_user