ok ljudi u principu ne bi trebali imati ni homofobne, rasističke, šovinističke, nacističke i ine ispade
barem moje mišljenje koje meni drži vodu
uvik me višešokira kad neka, naizgled inteligentna školovana osoba ima homofobne ispade nego što me šokira kad neki uistinu kreten, reagira jako gay friendly
zadnjih godina mi je oboje postalo uobićajeno, iako me jedno rastuži a drugo obraduje, jer kako je moguće da netko tko je deboto liberalan, ima izjave tipa - svatko tko nije hetero, gorit će u paklu?
znam dal imam super liberalnu familiju, kojima moja sexualnost uopće nije bitna, njima je činjenica da sam lez isto kao da sam i hetero, nema im razlike, jer su ljudi na svom mistu i ne gledaju nikoga ni po nacionalnosti, boji kože, vjeri ni po sexualnosti
kao i moji poznanici i prijatelji, ili su i sami gay i bi ili su gay friendly str8eri, kojih je jako malo jer večina splitskih str8era koje sam upoznala, su gamad kakve nema
možda u svemu tome igra i moje strpljenje ulogu, jer s mnogim homofobima koje sam upoznala, dalo se pričat, i objasnit im neke stvari al bome kad ne ide, ne ide, neću zbog njih glavom kroz zid
taman posla
al evo jedan primjer:
familija mog best frenda, koji je hetero, u najmanju je ruku homofobna, patrijahalna, vjerski fanatična familija, koja ne zna za mene, čoviće, to su jedini ljudi koji ne znaju za mene
uglavnom, nisam im se outala jer em ne žive u Splitu, em ih ne viđam, em ne želim da nam dolaze u stan sa raznim biblijama, krunicama, svetim vodama i egzorcistima, šta znam da bi se dogodilo, jer ako je njegova mama već negativno reagirala na to šta sam ateist, i k tome uhvatila verbalno vrijeđati i mene i moju familiju te nabila križeve na svaki kantun i usudila se donit bocu neke posvećene vode

šta bi tek napravila da zna za mene .. a njegova sestra blizanka, koja ima 26 i brije na crkvu i to malo žešće, prilikom mog upita šta misli o gay i bi ljudima, dala si je za pravo reći da su ti ljudi:
psihićki poremečeni te da im treba duhovna obnova jer su razrušeni iznutra, sve što rade kosi se s bogom i crkvom, kosi se sa svemirom i moralom, oni nemaju uopće moral te im se na licu i koži vidi da nisu normalni, njoj je njih jako žao jer je to poremećaj i retardacija gena isto kao i kod retardirane djece, svi oni nisu birali biti gay i nitko ne bi trebao biti gay, njima se ne bi trebale priznavati ni veze a kamoli brakove i posvajanje djece, ne zaslužuju ništa i bilo bi im bolje da stoje doma a ne da se pokazuju vani u svojoj amoralnosti i perverziji
ne znam kako sam izdržala da joj se ne outam i ne dam joj jednu sočnu šaku u glavu koju i je zaslužila, da to nije njegova sestra, ne garantiram da joj ne bi glavom o pod, pa vi sad mislite šta hoćete o meni