Dan žena u Zadru
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Dan žena u Zadru
u 12h na Trgu Akcija 'Hrana a ne oružje', a navečer od 20h, koncert Lezbora, u Studentskom klubu (DHM). nastupa i mima simic.
a bit ce i neka utakmica, navodno.
ajde lezbace grada zadra, junajt.
a bit ce i neka utakmica, navodno.
ajde lezbace grada zadra, junajt.
ex invalid_user
Oke, posto sam totalni freak sto se glazbe tice, sve vezano uz istu, dozivljavam barem troduplo jace nego ostatak ljudi, pa mogu sa sigurnoscu reci da sam bila blizu je...nog muzickog-orgazma slusajuci koncert.
Znate da ne serem, ako o ovome pisem jos 3 dana nakon, a vjerujem da ce me stanje drzati barem jos neko vrijeme.
Ne zelim pretjerivati, ali to sto sam bila svjedokom takvog dogadjaja, jednostvno je ostavilo snazan utisak na mene (Ne, nije samo zbog toga sto sam znala sve lyricse, drzala ritam u koljenima i pjevusila).
Jednostavno sam mogla osjetiti kako u prostoriji lebdi ona posebna energija i dok gledas sve te ljude zajedno, ne mozes a da se ne osjecas kao da pripadas upravo ovdije. Sto da kazem, ponosna sam na cure, na publiku, na sve
Hvala!!
...a tek kad su zapjevale kod orgulja onako spontano. Noc, more, zvijezde i zbor... just wonderful... Ne mozes nista drugo nego se samo smjesiti ko budala 5 dana nakon, prisjecajuci se ugodjaja i obrisa lica kako se micu u istom ritmu.

Znate da ne serem, ako o ovome pisem jos 3 dana nakon, a vjerujem da ce me stanje drzati barem jos neko vrijeme.
Ne zelim pretjerivati, ali to sto sam bila svjedokom takvog dogadjaja, jednostvno je ostavilo snazan utisak na mene (Ne, nije samo zbog toga sto sam znala sve lyricse, drzala ritam u koljenima i pjevusila).
Jednostavno sam mogla osjetiti kako u prostoriji lebdi ona posebna energija i dok gledas sve te ljude zajedno, ne mozes a da se ne osjecas kao da pripadas upravo ovdije. Sto da kazem, ponosna sam na cure, na publiku, na sve
Hvala!!
...a tek kad su zapjevale kod orgulja onako spontano. Noc, more, zvijezde i zbor... just wonderful... Ne mozes nista drugo nego se samo smjesiti ko budala 5 dana nakon, prisjecajuci se ugodjaja i obrisa lica kako se micu u istom ritmu.
It's not as bad as I was told to lose all that was loved.. they say demons drag you down.. but the angels pull you up..
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
snoopy, pjevusis? 
na orguljama je bilo fenomenalno. jos jednom, steta sto je odaziv cura iz zadra bio jadan. razocarana sam sto se toga tice, jako. ali, sto drugo ocekivati..
bilo mi je ugodno poslije druziti se sa cijelim zborom
sto se koncerta tice, najvise me se dojmilo odjekivanje rijeci "picke".
glazbu dozivljavam svakom porom, svrsila bas i nisam, to ostavljam za dublje tonalitete. ovo je bio jedan sasvim ugodan koncertic i pokusat cemo se dogovoriti za split i ghetto club
na orguljama je bilo fenomenalno. jos jednom, steta sto je odaziv cura iz zadra bio jadan. razocarana sam sto se toga tice, jako. ali, sto drugo ocekivati..
bilo mi je ugodno poslije druziti se sa cijelim zborom
sto se koncerta tice, najvise me se dojmilo odjekivanje rijeci "picke".
glazbu dozivljavam svakom porom, svrsila bas i nisam, to ostavljam za dublje tonalitete. ovo je bio jedan sasvim ugodan koncertic i pokusat cemo se dogovoriti za split i ghetto club
ex invalid_user
- come as you are
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
jedna od ljepsih kritika le zbora. ok, ajde dobro, najljepsa definitivno.Zasha je napisao/la:Oke, posto sam totalni freak sto se glazbe tice, sve vezano uz istu, dozivljavam barem troduplo jace nego ostatak ljudi, pa mogu sa sigurnoscu reci da sam bila blizu je...nog muzickog-orgazma slusajuci koncert.
Hvala!!
hvala tebi!