dajte, cure... pa, nije tako teško negdje ući sama, malo prozujati, popiti nešto... come on...!
.:.CroL party – prvih 10!!!!:..
-
Zita
a inace obrijes samo pola dlaka ispod pazduha?Uliana je napisao/la:call_me_slut je napisao/la: nemojmo pretjerivati.
ukratko: operite se.kaj cijele?
Ok, ovo nema veze s higijenom al sinoć sam
zbrijala (sve) dlake ispod pazuha
stvarno ne znam što mi se to događa?
šteta..a tak su mi bile prirasle srcu
-
KruEla
-
Zita
jos jednom da ponovim (mada sam dosadna i sebi samoj):
svaka 10ta ulaznica donosi zgodan poklon za prvih 220 cura.
odmah kod kupnje ulaznica pogledajte jel vasa ulaznica dobitna i odmah na ulazu preuzmite svoj poklon
naknadne reklamacije nece se uvazavati!
isto tako tamara3 i ja cemo, kao dobre domacice
, dolaziti do vas i davati vam besplatna pica (u suradnji sa Rushom kojem zahvaljujemo)
naravno-to cemo raditi do, kak bi se reklo, isteka zaliha
U dogovoru sa Rushom imat ćete promotivne cijene piva i nekoliko vrsta žestice što cete vidjeti kad dodete.
nadam se da ste spremne i vidimo se veceras!

odmah kod kupnje ulaznica pogledajte jel vasa ulaznica dobitna i odmah na ulazu preuzmite svoj poklon
isto tako tamara3 i ja cemo, kao dobre domacice
U dogovoru sa Rushom imat ćete promotivne cijene piva i nekoliko vrsta žestice što cete vidjeti kad dodete.
nadam se da ste spremne i vidimo se veceras!
-
Zita
-
KruEla
a niko nece reci koliko je upad ili sta????Zita je napisao/la:jos jednom da ponovim (mada sam dosadna i sebi samoj):
isto tako tamara3 i ja cemo, kao dobre domacice, dolaziti do vas i davati vam besplatna pica (u suradnji sa Rushom kojem zahvaljujemo)
nadam se da ste spremne i vidimo se veceras!![]()
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Tamara, obrisi dlanove, popij nesto za smirenje i idi radit
I otjeraj ovu tuku da se naspava, da je veceras ne moram slusati kako cvili jer ima migrenu ili joj se spava.
Ili barem neka pusti mene da spavam, jer sa tim laptopom tipka iz kreveta i urla od smijeha i naravno da ce onda i mene veceras bolit glava jer me vec dvaput probudila dosad
I otjeraj ovu tuku da se naspava, da je veceras ne moram slusati kako cvili jer ima migrenu ili joj se spava.
Ili barem neka pusti mene da spavam, jer sa tim laptopom tipka iz kreveta i urla od smijeha i naravno da ce onda i mene veceras bolit glava jer me vec dvaput probudila dosad
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
Zita
rekla sam veseli postovi! opomena pred ban! i jos bar 3 budenjaHidden_soul je napisao/la:Tamara, obrisi dlanove, popij nesto za smirenje i idi radit![]()
- lucretia
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
zar nije pisalo da je smanjeno na 20tamara3 je napisao/la:30 kuna
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Tjerala sam je, vidiš da neće! Ufffffffffffff. I dajte se probajte ne posvađat, možeHidden_soul je napisao/la:Tamara, obrisi dlanove, popij nesto za smirenje i idi radit![]()
Hm, ne...lucretia je napisao/la:zar nije pisalo da je smanjeno na 20tamara3 je napisao/la:30 kuna
-
Zita