nista mi ovo nije jasno, ali dobro, nek vam bude. potvrdjujem.phos je napisao/la:prvo- krivo. drugo - tocno.Daisy je napisao/la:
phos nema pojma, a ti si jana jedan djavo.
ali ipak nisi lipstick.
Lipstick forum (forum za femme lezbijke) :)
Re: Lipstick forum (forum za femme lezbijke) :)
Našla sam phos novi avatar.

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
fala
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
hahaahahahahahahhaahahahhaahhahaha, i za ariadne i za phos
ja sam ju do maloprije ovako zamisljala:ariadne je napisao/la:Našla sam phos novi avatar.

...život je lijep... (:
- pineapple14
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
A gdje si ti pak iz otvaranja ovog topica iščitala netrpeljivost???JanaFern je napisao/la:di si ti točno pročitala/shvatila da je glavni problem u kategorizaciji?pineapple14 je napisao/la: Kako ne, pa i strejt cure se dijele, samo na udavače, karijeristice, submisivne, dominantne, itd. itd.
A sad ozbiljno: koliko god neki od vas željeli da "lezbijka" bude neki univerzalni pojam koji će vrijediti u jednakoj mjeri i na jednak način za sve (lez) žene, mislim da je to nemoguće... lezbijke nisu neka univerzalna kategorija, što se vidi i iz priloženog (gay mjesta po Zagrebu npr.) pa prema tome ne znam čemu takve osude o nekakvoj "kategorizaciji" i sl. Ljudi izmišljaju termine jer im oni omogućuju ekspresiju, a ne zato da bi se stavljali u ladice... lezbijka je preširok termin, pogotovo kako je netko gore napisao, kad performativnost (queer) identiteta može poprimiti raznolike oblike. Vi koji poštujete raznolikost bi to trebali moći shvatiti
dapače, raznolikost je uvijek dobrodošla i poželjna, a cijeli ovaj topic je otvoren zbog pretežite netrpljivosti jedna kategorije prema drugoj (lipstick-butch)
i kakve veze ima to što ja poštujem raznolikost, kada mene netko omaložava i smatra glupom samo na temelju izgleda? što bi ja tu trebala shvatiti?
Antigona XIII je napisao/la:Evo, curke, stavljam temu ovamo jer mi se čini kao najmanje neprigodno mjesto....ako adminice misle da joj ovdje nije mjesto, neka je slobodno premijeste, samo neka ostane na forumu.
![]()
Dakle, pred par tjedana naiđoh na "Lipstick forum", iliti, kako piše u opisu foruma: "(...) forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas!" http://lipstick.forumotion.net/
Forum je doista, samo što je "malo trom" jer nas ima malo.
Dakle, ako je neka od cura zainteresirana, neka nam se priključi.
P.S. Molim da, ukoliko netko tko "diskriminira" femmece naiđe na ovaj post, neka ne daje negativne komentare, jer mislim da nam je svima dosta negative izvana. Hvala.
- pineapple14
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Ja stvarno ne vidim ništa loše u postovima od Antigone... cura nije ni netrpeljiva ni ništa, dapače...
uf... što volim ova nadmudrivanja...
nisam niti u jednoj rečenici ikoga prozvala (a kamli Antigonu), već sam istaknula taj post najviše zbog zadnje rečenice..
napisala sam pretežite netrpljivosti, a ne da svaka butch lezbijka mrzi lipstick i obrnuto.
i dalje mi se ne da! ne dopuštam baš svakome da mi skače po glavi, osobito ako ne zna komunicirat...
nisam niti u jednoj rečenici ikoga prozvala (a kamli Antigonu), već sam istaknula taj post najviše zbog zadnje rečenice..
napisala sam pretežite netrpljivosti, a ne da svaka butch lezbijka mrzi lipstick i obrnuto.
i dalje mi se ne da! ne dopuštam baš svakome da mi skače po glavi, osobito ako ne zna komunicirat...
ako adminice misle da joj ovdje nije mjesto, neka je slobodno premijeste, samo neka ostane na forumu.